sweetwalk.blogg.se

Live your life! But follow mine!

Inlämnad!

Kategori: Den enda kategorin

Jaa, då var kameran inlämnad.. är egentligen inte helt klar och helt nöjd, men hade ju inget val. Nu kommer jag få ett omdöme och sedan få en chans att fixa till den ytterligare, om jag vill ha högre betyg. Om jag inte hade lämnat in den hade jag fått U och inte fått några chanser till högre än G.. Så fick fixa till lite snabba lösningar på vissa saker + att endel saknas.. men det blev en okej första inlämning i alla fall. Nu ska jag sova! Imorgon blir det SPA! Mh ska nog ta ryggmassage och kanske en ansiktsbehandling ;)
 


Godnatt! Phu, skön känsla att för ett tag släppa uppgiften! ..och njuta av semestern!
xoxo Hanna

Kroatien!

Kategori: Den enda kategorin

Jag är i kroatien just nu, så kommer inte blogga mycket alls! Men sitter och gör klart kamerauppgiften, har iprincip "bara" objektivet kvar. Men det är faktiskt inte alls mycket mot hur jag hade bara för någon dag sen + att jag och mesh toll är vänner och numera jobbar jättebra tillsammans. Imorgon blir det SPA för att fira att kameran är klar! Mh, härligt!
Bor på ett jättemysigt lägehetshotell och bara njuuuter! :) Nu ska jag se till att bli klar med kameran så att jag kan hänga med alla andra och ha kul!
 

xoxo Hanna

på väg

Kategori:

Nu sitter jag på tåget till Katrineholm för att senare idag fortsätta till Kroatien! Börjar bli lite trött efter att ha varit vaken hela natten, så ska nog sova lite nu på tåget! Det är typ helt tomt i vagnen jag sitter i, prefekt för o sova. :)







Dygna

Kategori: Den enda kategorin

Jag har bestämt mig för att dygna, lixom klockan va 3... jag skulle packa och diska sen sova! vilket säkert skulle ta typ 40 min minst... och jag ska gå upp 6, för att ihnna med tåget som går 07.39. Så kände att jag skiter i o sova och sover på tåget, i bilen till frlyget och på flyget :) blir ju mkt mer sömn än om jag sover nu! + att jag behöver komma så långt det bara går på kameran så jag slipper sitta hela tiden de första dagarna på resan :)


..lite till

Kategori: Den enda kategorin

Mitt tåg går 07.39 imorgon, så måste upp vid 6... alltså om 4 h.. men får ta tågfärden som sovtid och jobba på ett tag till nu, för annars kommer jag inte hinna klart och jag kommer bli tvungen att sitta hela lördag + söndag på semstern... kommer behöva sitta en del, men vill inte behöva sitta hela..

en bit i taget

Kategori: Den enda kategorin

Jag har hittills idag fokuserat på små små detaljer som är sjukt jobba att hålla på med om man är alldelses för trött! Så det syns inte att jag kommit så långt, men börjar faktiskt gå riktigt bra nu :) När man börjar göra lite större bitar så känns det lixom att man kommer nån vart! Så är det nu, gjorde precis vänster sidan av kameran, det gick ganska fort och det syns stoor skillnad på en gång! Härlig känsla! De andra jag gjort idag är att fixa till lite saker jag inte var nöjd med - finns sånt kvar - och gjort knappar :)

Sakta, men ganska säkert

Kategori: Den enda kategorin

Nu börjar det flyta på, jag och mesh tool är vänner! Det går därför sakta, men ganska säkert, framåt med kameraillustrationen! För er som inte har använt er av illustrator så är det nog ganska svårt att få en bild av hur pillrigt och svårt det faktiskt är att göra denna uppgift.. Men känns hur som helst jätteskönt att det börjar rulla på!

..Även om jag har en bit kvar ;) Nu ska jag ner till tvätten och skifta maskiner! Sen ska jag ta en promenad till stan och hämta ut ett paket, bra med frisk luft för koncentrationsförmågan också :) 

xoxo Hanna
 
 
.

The final countdown!

Kategori: Den enda kategorin

Ja, nu är det mycket roliga saker att ränka ner till, det är dessa saker som gör att jag har pallat dessa stressiga dagar som varit! 
 
 
Det här kortet fick mamma när hon och pappa var på kryssning helgen som var... men hon fick inte veta förrän i onsdags vart vi skulle! Det är så att imorgon åker vi till Kroatien!!! Ska bli underbart att komma bort lite, även om det inte är en sol&bad semester så är det en semester i ett land som jag i alla fall aldrig varit i! :) Ska bli underbart att få umgås med min familj utomlands!
 
Ja, min käraste fina Hannah är ju i Norge denna termin och pluggar! Vi har inte setts sedan peace&love-festivalen som var i början av sommaren?! Jaa, behöver jag säga mer? Nej.. IIIIH! ska bli så kul att ses!! Vi ska tydligen hitta på massa kul saker, här får ni se vad min fina vän skrev på facebook igår:

  • Hannah
     Haha sjukt, skrev tillbaka och sen när jag kollade om du svarat så syntes det inte längre?
     Aja skrev i alla fall att jag suttit och kollat på vad vi ska göra när du kommer hit :D:D själv?
     
  •  Hanna (jag)
     skumt :P:P
     aaawww :D:D söt!
     va hittar du på då som vi ska göra :D:D ?
     
     
  •  Sandnes (typ grannstaden eller vad det heter) och IKEA som ligger på vägen dit/hem beroende på när vi väljer att gå dit :D:D sen stan såklart. En båt sightseeing tur så du får se lite norsk natur :D:D och sen finns det en strand typ 10 minuters gångväg vi kan gå till om vi vill ut och det är fint väder. :):) festa såklart och ja :D:D ska skicka ett mail till turistbyrån och se om dom har några roliga tips.. :D:D haha kommer förmodligen att hitta på så mycket saker så vi inte kommer hinna med allt..
     
    Sen finns ju gallerian som ligger 1 minuts gångväg från där jag bor där vi kan gå och kolla lite i också :):) och så kanske du vill se skolan och campus så det blir en liten tur det med :D:D
     
  • Hanna (jag)
     aaaw :D:D världens söstaste kompis som bara planerar massa! det har ingen någnsinn gjort för miig :D:D (a)
     låter jättekul :D:D hihihI!
     vi får gå upp tidigt och använda dagarna!
     
  • ja verkligen :D:D hehe klaaart jag gööör <3<3 :D:D
    haha du ska bara veta hur mycket jag längtar,
    det bästa med hela resan till norge blir nog besöket av dig :D:D haha

    HUR SÖT ÄR HON INTE?! MIN FINA HANNAH!

     

    Nu ska jag plugga med kamerauppgiften, vilken suprise va ;)
    xoxo Hanna

     

     

     

    .

     

I'm in love

Kategori: Den enda kategorin

Ja, det är fasiken inte ofta det händer att man vet exakt vad man letar efter och hittar det direkt! Det jag pratar om är en jacka. Jag har gått från skinnjacka, som nu är alldeles för kallt, till en dunjacka, som är alldeles för varm i stället! Jag blir lixom typ svettig av att gå till skolan i den? Inte bra... och inte alls bra när det blir kallare och jag inte har nåt varmare än den att ta på mig..

Hur som helst! Jag kände att jag behövde ett riktigt break från plugget och lägenheten (där jag spenderat senaste tiden med att enbart plugga). Så jag bestämde mig för att gå ner på stan, det var nämligen tjejkväll på stan så många affärer hade öppet till 21.00! Passade ju perfekt för mig som behövde en pause. Så jag tog en promenad i kylan ner till stan, perfekt med frisk luft också! Gick in på ONLY där dom hade 20% på allt idag och där hängde den! Min jacka, en sådan jag vill ha. Jag prövar och den sitter perfekt! YES! 895 kr kändes lite saftigt men med 20% på det så sparade jag typ 180 kr! Kanon ju! Det är ju ändå en ulljacka/kappa.

På bilderna som jag hittat på internet ser inte jackan lika wow ut som jag tycker den gör på mig, faktiskt. Brukar ju va tvärt om. Men det jag älskar med den är dels skinndetaljerna i skärpet samt längst ner på ärmarna och den stora kragen/luvan. Det är nämligen en jättebulsig krage som antingen blir nästan som en halsduk/tub eller som en stor krage eller så kan man ha den som en huva! Skitläckert! Så många olika varianter på en jacka. Allt beror helt på vilka knappar man knäpper och hur man gör med kragen, på bilderna har dom inte kragen lika mycket framtill som jag hade när jag prövade. Kan försöka ta bilder nån dag framöver, så länge få ni nöja er med dessa:
 
 
Nu ska jag fixa lite på kamerauppgiften! Sen ska jag lägga mig och sova så jag vänder tillbaka dygnet :) Sovit 8 dåliga sömntimmar de senaste 2 dygnen... Redovisningen och allt gick super! Skriver ett inlägg och publicerar lite material en annan dag!


xoxo Hanna


.

?

Kategori: Den enda kategorin

Oj oj oj, ser inte ut som det, men jag har kommit en bit till på kameran faktiskt, och det går relativt fort att arbeta nu! Hoppas bara det år rulla på nu, annart kommer jag inte hinna bli klar... i så fall blir jag galen.. alltså - det är ju inte på grund av mig direkt... gah! Ska släppa in lite frisk luft och sen ta något att tugga på för att inte somna, måste sitta ett tag till i alla fall... Men sen måste jag lägga mig tidigare än jag gjorde inatt, annars kommer det ändå bara gå piss imorgon...

 
Är fortfarande lite som ska fixas till på dessa delar, men jag måste jobba vidare...... de får i värsta fall se ut så på redoviningen på fredag... bara jag hinner klart så den ser färdig ut i alla fall! Sen har jag ju tid fre-sön att fixa lite innan den ska lämnas in helt!

 
xoxo Hanna
(min pappa kallar mig grodanboll, sen jag var liten, därav grodan i hörnet + att den betyder tur)
 
 
 
.

bugg!

Kategori:

dom här bilderna skulle varit med också... mobilblogg = inte alltid helt 100...





All day, all night!

Kategori:

Jaa, shit vad mycket plugg det blev nu på en gång! Har inte tid att förklara närmre varför planeringen sprack på grund av läraren... får göra det till helgen.





Min dag:
- pluggade till 03:15

- somnade runt 04:00

- hade alarm 07:30

- var i skolan 09:00

- kom hem nu strax innan 18 och då har vi pluggat hela dagen.

- Nu tar jag en redbull, för MÅSTE vara vaken till typ midnatt minst om jag ska ha en chans att bli klar med:
- min del av muntliga presentationen imorgon

- skriva till det sista, lägga ihop dokumenten klart

- illustrera en bra bit på kameran som ska redovisas på fredag...

Förstår ni att jag är trött och stressad? Mhm! Måste ta ett break och kolla på ett avsnitt hem till gården. Kommer kollapsa annars...




Bilder från min promenad hem från skolan igår!


Vi hörs när jag hinner! Men nu vet ni vad jag håller på med i alla fall! Fullt upp!

xoxo Hanna


.

Phu!

Kategori: Den enda kategorin

Nu börjar denna uppgift kännas mycket mycket bättre!! Jag är klar med min del av texten, storyboardet, manuset och synopsis! Nu ska jag fixa grundlayouten till vårat skrivarbete så att vi bara kan lägga ihop det imorgon :) Känns superskönt! För vi har ändå massa annat att fixa med imorgon, vi ska göra prezi presentationen, dela upp vem som ska säga vad, öva lite på det, göra klart appen exempel, finslipa på filmen och göra klart affischerna helt hundra!

Pani-i-i-k!

Kategori: Den enda kategorin

Har inte kunnat uppdatera idag, har inte tid nu egentligen heller... för vår lärare har gått ut med så otydlig info att alla tolkade det som att en stor skriftlig inlämning skulle vara inne torsdag nästa vecka... men nu var det denna veckan... KAOS! Så har pluggat med gruppen heeela dagen! Nu har vi suttit ikväll var och en och skrivit om olika delar, för att hinna klart!! Imorgon ska vi ses kl 09.00 för att sätta ihop allt, göra en prezi-presentation och öva på redovisningen som också är på torsdag! Nu vet ni, förklarar allt bättre nån annan dag! Har FULLT UPP nu till fredag! Måste ju bli klar med kameran också, som jag hade planerat att komma en bra bit på idag - vilket jag inte gör nu eftersom jag inte ens har tid o jobba på den! PHU skönt o skriva av sig lite! Nu vet ni att jag lever, sitter med en stor påse clementiner, en flaska vatten och lite godis (för att få sockerkickar så man inte somnar)!! Nu ska jag skriva ett synopsis till en reklamfilm, samt ett manus och göra ett storyboard!

See yaa!
xoxo Hanna
 
 
.

Nattuggla

Kategori: Den enda kategorin

 
Jag när jag ska sova ;>  Allt annat än trött!
 
 
 
 
 
 
 Skumt nu när detta inte längre är det nyase inlägget så rör sig inte bilden längre, men klicka på rubriken "nattuggla" så får ni se vad jag menade med att jag inte var trött ;)
.

Nu är vi på gång

Kategori: Den enda kategorin

 
Äntligen börjar jag och mesh tool gå lite hand i hand, för det mesta! Så här långt (kort) har jag kommit hittills, ser inte mycket ut för världen än, men det mesta har jag gjort idag och det har gått relativt fort. Det är några skuggningar/gläns som jag inte är nöjd/klar med, men detta är vad jag hunnit gjort i alla fall!
 
 
Så här ser kameran ut om man bara tittar på de mesh tool linjerna jag arbetat med.. ni kanske förstår att det blir ganska rörigt och att man blir trött i huvudet och ögonen. NU ska jag slå på ett avsnitt av Desperate housewives, faktiskt avsnitt 1 på säsong 3! Såå spännande! (säg inget, för jag har inte sett serien innan!!!) Jag måste lägga mig och titta på nåt sånt för att komma ner i varv och somna, just nu är det bara vektorer och ankarlinor i mitt huvud (illustrator-termer).

Morgondagen:
Godnatt!
xoxo Hanna
 
 
 
.
  

Vackert

Kategori:

Det var en vacker natthimmel när jag var ute förut!

Good work

Kategori: Den enda kategorin

Idag har jag, Linnéa och Andreas jobbat med vårat gurpparbete och det har gått så jääävla braa! Shit vad snyggt det kommer bli.. och så proffsigt de kommer se ut när vi presenterar allt för kunden! Yes! Där satt den! Kan lägga upp lite exempel sen när redovisningen är gjord på torsdag ;) Vill inte att nån ska kunna tjuvkika från klassen innan.. hihi. Idag var jag utanför lägenheten för första gången sedan i torsdags! Gud vad skönt det var, tog ett karv runt kvartetet med kryckorna, men kunde typ gå helt utan. Lovely! Tog just en ICA-Smoothie för att få lite extra energi  innan jag ska börja pilla på kamerauppgiften igen! Måste verkligen rekommendera dessa små smoothies, dom säljs i 3-pack och det är enbart frukt & fruktjuice i dom - alltså inga konstiga tillsatser. Riktigt goda är dom också! 




Nu kommer jag kamerauppgiften! Idag ska jag fasiken komma en bra bit är min tanke i alla fall!

xoxo Hanna


.
 

Tiden?

Kategori: Den enda kategorin

Det är sjukt hur en hel dag och halv natt bara springer iväg? Som nu tillexempel insåg jag att klockan var typ halv 3, då tänkte jag att jag bara skulle diska min disk så jag kunde vakna utan den ångesten imorgon.. och vips så va klockan 03.08... Nu känner jag dick att jag får ta och duscha lite snabbt och sen sova - nog för att jag haft pluggflow med kamerabilden (inte kommit så långt, för varje sak tar sån sjuk tid), men jag kan inte vända helt på dygnet! Får ställa väckning imorgon så jag går upp oc utnyttjar dagen. Jag måste nämligen städa sjukt noga för att min granne har fått ett skadedjur som heter pälsängrar och käkar på våra kläder mm.. Det enda sättet att bli av med dom om man fått dom, eller att i förebyggande syfte, är att städa noga i varje litet skrymsle. Vi har även bestämmt cederträ som är ett träslag vars doft får ohyran att inte trivas. Vi människor tycker dock att doften är trevlig. Äh nu måste jag sova!
 
Morgondagen ser ut så här:




Pälsängrar kan ni läsa om här!


Godnatt,
xoxo Hanna

 
 
.

WOOAA!

Kategori: Den enda kategorin

IIIIHHIIIHHHHHH! Jag har ett sådant härligt lyckorus just nuu! Vet ni varför?! JOOO för jag har precia pratat med min Hannah på skype i typ 1 & 1/2 timme och under den tiden så bokade jag även flyg till henne :D WIIHOO! hihi, ska bli såå kul att träffa henne, se Norge & bara varaaa! Jag åker den 8 november så inte alls så långt kvar!! LÄNGTAAAAAAR!!!!!!! :D hihihi, tror det här blev det mest utropstecken- och storabokstäver-fyllda blogginlägget på länge, men det är okej för jag är så GLAAD! Nåt att verkligen se fram emot! Haha älskar också att vi satt och googlade hur mycket sprit/vin/cider/öl jag får ta med mig, för sånt är svindyrt i Norge alltså! Nån dag ska vi skriva en "att ta med till Norge-lista" får ju ha en väska på 23 kg! Fettbra! NU ska jag plugga vidare med kameran, har inte kommit speciellt långt...

Soppdax

Kategori: Den enda kategorin



 
 
 
Jag håller på och lagar rotfrukts och korv soppa :) Så bli mumsigt! Kollar på första avsnittet av fortsättningen på Teen mom också, tycker det är intressant och se hur olika allas liv blivit genom serien. sen vill jag visa mina el-ljus som ja köpte sist jag var på ikea med mamma. Alltså meningen är ju absolut inte att dom ska ge samma mys-stämning som vanliga ljus, men jag tycker dom är en snygg och modern detalj. (och man kan somna ifrån dom utan några risker, haha) Det ser inte alls lika mysigt och stämningsfullt ut på bild som på riktigt, men I like it! Det ser kaxigt och hemtrevligt ut på samma gång! Jag köpte dom i ett 2-pack på ikea för 35 kr, man stoppar två AA batterier i varje och dom håller jättlänge eftersom det är LED. Jag har haft dom tända i typ 4 hela kvällar och då menar jag från typ 3-4-tiden till efter midnatt :)
 

Nu ska jag kika till soppan igen, tror det är dax för middag! Hungriig! Sedan blir det plugg, plugg, plugg! Hittills har jag inte hunnnit illustrera nåt på kameran idag, men jag har gjort annat plugg + ekonomi! :) Också sånt som är skönt att ha gjort!

xoxo Hanna
 
 
 
.

Smoothie

Kategori:





Jag börjar dagen med en blåbär och hallon smoothie. Nom nom!

Hannas smoothie:
Arla welness yougurt naturell
Proviva blåbärsdryck
Frysta ekologiska hallon
Solroskärnor
Krossade linfrön

Ha i efter tycke, men yougurten är ju basen så den ska det vara mest av! Kom ihåg att ju mer proviva du har i desto rinnigare blir smoothien. Jag hade bara i en skvätt mest för att det är bra för magen :) Vill man ha tydligare smak av blåbär kan man ha i frysta blåbär.

Ullared!

Kategori: Den enda kategorin

Åh jag har ju glömt att skriva att jag och mina fina brudar ska till Ullared första helgen i december :D WIIIE! Ska bli så himla kul! Det är jag, Sara, Choppe & Alex som åker :) Vi har bokat en husvagn så att vi kan sova kvar där och shoppa i två dagar ;) hihihihii.. Jag har dock inte så jättmycket pengar att spendera då, för jag ska ju till Norge andra helgen i november! (ska bokas nu direkt när lönen kommer) IIH! Åh jag har så mycket kul framför mig! Jag har faktiskt aldrig varit i Norge eller på Ullared (förutom när jag va bebis, men det räknas inte). Ska bli såå spännande! Åh vad jag fick en kick nu att bara ta tag i alla skoluppgifter! YES det var ett bra tag sen jag hade den här känslan "äh ta tag i det, kör på bara!" men den är här just nu! Så bäst att passa på innan den försvinner ;) Kamerauppgiften akta dig!


xoxo Hanna

Äkta människor

Kategori: Den enda kategorin

Nu har jag vaknat, sommnade så himla sent igår.. ror det blev runt 03.30... inte bra.. men hur som helst så är jag uppe nu! Jag ska faktiskt börja dagen med att knäppa ett avsnitt av serien Äkta människor som gick på svt förut. Jag följde den då med familjen, men sen hann jag inte med i slutet och missade några avsnitt, så nu vill jag se ikapp dom jag missat :) För er som inte sett den - gör det! Den är GRYM!! Jag funderar faktiskt till och med på att börja se den från början, för jag tror jag missade nåt avsnitt i början med. Den är jättebra gjord och en bra handling! Alla borde se den tycker jag!
 
Det är så galet bra skådisar och sminare i denna serie, här är lite klipp. Men det är inte alls så kul att se om man inte sett serien. (Det står roliga scener, men jag själv tycker  inte att det är dom roliga scenerna, men man ser hur välgjord serien är) Men i alla fall för er som inte vet utspelar den sig i "framtiden" fast ändå ett normalt samhälle typ som vi har idag, inte värsta sience fiction. Det enda som egentligen är lite "framtid" är just att det finns robotar som ser ut som människor, så kallade Hubbotar. Man kan köpa dom för olika slags bruk, städare, tränare, älskare osv.. Nu kan jag inte säga mer - kolla på serien! 




xoxo Hanna
 
 
 
.

SCREAM!

Kategori: Den enda kategorin

 
Haha hållerpå och lagar lite väl sen middag, kyckling & grönsakswok, när den skrikande paprikan dök upp!
Woken blev vääldigt godförresten!

FOKUS!!

Kategori: Den enda kategorin

Nu är det fokus som gäller har så sjuukt mycket inlämningar och redovisningar på kort tid nu alltså... 

UUUAAA!

Kategori: Den enda kategorin

Jag blir galen på illustrator... alltså det är ett verktyg som heter mesh tool som vi måste använda när vi ska illustrera kameran för att få den att se verklig ut. ... men alltså ena sekunden fungerar en sak med verktyget... och nästa sekund en annan.. men allt fungerar inte samtidigt.. GAH blir galen?!

SMILE

Kategori: Den enda kategorin

Jag är ju en väldigt glad prick och ler och skrattar nästan hela tiden! Därför skulle väl jag passa perfekt som colgates nästa leende? Jag har ju faktiskt snygga tänder också ;) (det har jag faktiskt fått komplimanger för..haha)

Så help me! Vote for me här! :) Det är bara att gå in och gilla, inget läskigt alls!

Jag menar kolla, jag är ju typ alltid glad:
 




TACK!!

xoxo Hanna

Sjuka drömmar

Kategori: Den enda kategorin

Åh gud hade en så sjuuuukt konstigt dröm... vaknade lixom med lite ångestkänslor! Tur det bara var en dröm i alla fall! Vill inte skriva här vad den handlade om för det var inte enbart jag som var inblandad. Nu ska jag få bort dom där skumma känslorna genom att börja morgonen/dagen med att kolla på ett avsnitt av Ensam mamma söker och käka nåt gott till frunch! Sedan blir det till att sätta sig och hålla på med kamerauppgiften igen!

xoxo Hanna

Inplastad

Kategori: Den enda kategorin

Det är inte varje dag man plastar in knäet extra för att duscha. Jag fick lov att göra det nu ikväll! Lite bökigt, men oj oj oj vad värt det var. Älskar ju att somna nyduschad!! Knäet är redan inplastat, mer eller mindre, läkarna har satt på en stor runt platt bommulsgrej med plast över, typ som ett jättestort plåster. Men jag vågade inte duscha med bara det, vet inte om jag får ta bort det förräns imorgon - så jag plastade in knäet lite extra med vanlig plastfolie & kirurgtejp. Den inplastnigen höll dock inte så tätt trots att jag duschade så lite det bara gick på det benet... men som tur är så höll läkarnas inplastning tätt! Så nu ligger jag här i min säng nyduschad, med rentvättat hår & doftar gudomligt! Jag har tända ljus och nyvädrad lägenhet, åh vilken underbart renlig känsla. Nu ska jag slå på nån serie som jag kan somna till, för imorgon måste jag och mesh tool bli vänner så att kamerauppgiften går framåt!
 

Min fina vitmålade betonguggla som pryder min fönsterbräda i vanliga fall, den här bilden är från en fotouppgift där man skulle ta olika bilder på olika saker i olika ljus - detta är sidoljus.
 
Jag är en riktig nattuggla, men läkeprocessen som håller på i kroppen gör att jag börjar bli trött på normala tider!! Det är ju bara jättebra om jag skulle lyckas vända tillbaka mitt dygn någorlunda. Jag menar, jag brukar inte tänka på att ha borstade tänder och sovkläder på mig vid den här tiden på vardagar i vanliga fall? (inte alls bra I know) men nu, en fredag, så har redan duschat, borstat tänderna & satt på mig sovkläder - redo för att sova helt enkelt!

Vill och måste bara tacka min finaste mamma också för all hjälp som hon gett mig under de dagarna hon var här när jag blev opererad! Hon tvättade åt mig, lagade mat, hjälpte mig att handla hem mat så jag ska klara mig & hon gjorde mig sällskap! Jag älskar dig mamma, tusen tack för all hjälp jag alltid får av dig! Jag vill också tacka min fina bror, pappa, mormor, morfar, moster med familj för allt stöd och den omtanke ni alltid ger mig - jag älskar er alla! Och sist men inte minst mina fina vänner som alltid finns där också! Love you guys!

Nu ska jag somna i min underbart sköna säng och sova gudomligt gott!
xoxo Hanna



.

Just do it!

Kategori: Den enda kategorin

Nu ska jag sätta på bra musik, hälla upp en liten skål med chilinötter, ställa fram ett glas vatten, ta mer smärtstillande (för knäet) och sedan börja jobba med kamerauppgiften vi har i illustrator kursen!

Det här är den kameran jag ska rita av, meningen är att det ska bli så likt som möjligt och se ut som ett foto!
 
(jag har förminskat bildens kvalité för att kunna lägga upp den på bloggen)
 
 
Instruktionerna för uppgiften lyder:

Uppgift 4
Illustrationen skall visa en systemkamera och fungera som ”förhandsbild” till en pressrelease
för en ny kameramodell som kommer på marknaden inom några månader. Den riktiga
kameran är ännu inte producerad, så därför finns inga fotograferade bilder.

Illustrationen skall vara i ”naturlig” storlek. Utgå från en valfri bild, bilden skall godkännas av
Micke innan ni börjar jobba. Strukturer så som skinnimitationer behöver ej tas med, jobba
endast med släta ytor, räfflor på knappar och reglage skall synas. Text på reglage och objektiv
skall passa in i perspektivet. Illustrationen skall vara ”verklighetstrogen”, ge en känsla av en
riktig kamera.

Några krav på utgångsbilden:
• Detaljnivån skall vara hög
• Det skall finnas reflexer på frontlinsen
• Det skall finnas skuggor i bilden som ger kameran volym/3d-effekt

JUST DO IT! Nu ska jag börja!
 
xoxo Hanna


.

mamma blev kvar

Kategori:

somnade tidigare och kollade på hem till gården med mamma efter att jag redan sovit ett tag. Känner att jag inte kan skriva bra svenska just nu haha är trött! men en uppdate om operationen kommer imorgon nån gång, för nu när mamma blev kvar pga. att klockan blev så mycket så ville jag spendera tiden med henne!

Nu ska jag sova vidare, vaknade av ett sms från pappa! Han har kommit hem till sin kompis där han ska sova nu - dom har varit på Stockholm Open!

xoxo Hanna



.

Bloggar ikapp...

Kategori: Den enda kategorin

....ikväll när mamma har åkt hem :) Nu vill jag bara umgås med henne :) Hoppas ni förstår! :)

xoxo Hanna


.

Mega uppdate

Kategori: Den enda kategorin

Tänkte, eftersom jag inte hunnit de senaste dagarna uppdatera med bilder från middagen med Hanna, inredningsmässan & bion igår! :) Först tänkte jag bara skriva av mig lite.. Idag har jag och Andrea stårr på skolan med information om Unionen! det gick bra, vi värvade en person och syntes inför många. Vi drog till maxi direkt efter för att köpa en kaffebryggare och en pumptermos så att vi nästa gång vi står kan bjuda alla på kaffe! Vi anar nämnligen att folk kommer våga sig fram lite mer och då får man en chans att prata med dom. Nu sitter jag hemma och har ångest (igen) över en fotouppgift som ska vara gjord ikväll... mailade läraren och förklarade läget att jag har svårt att fokusera helhjärtat eftersom jag ska opereras tidigt imorgon. Jag bad om att få lämna in lite senare, så jag kan göra mitt allara bästa istället för att bara slänga ihop något. Nu är det i alla fall hög tid för mig att laga någon mat, dör lite snart tror jag!! Åt bara en liten Bärry till frukost för hann inget annat.

Här kommer en hel del bilder från saker jag gjort senaste tiden :)

Middagen med Hanna som var sååå mysig och trevlig! Det var typ evigheter sen vi sågs och gjorde nåt tillsammans så det var jättekul att äntligen ses igen :)



Anders "arga snickaren" var på scenen och höll ett riktigt bra föredrag om hur vi ska tänka och vad vi ska tänka på när vi väljer boende. Tex. köper hus eller lägenhet :) Han är riktigt bra tycker jag!!

 
Mormor skulle fixa en signerad kokbok från en ung irländsk kock som även spelat i  pojkband! Han var sååå himla charmig, världens söstaste brytning på svenska, och riktigt stilig (blev inga bra bilder alls...)


 
Jag menar kolla in godbiten? Donal Skehan - Bra på att sjunga, laga mat och var otroooligt charmig! Så himla perfekt haha! (och upptagen... mindre perfekt..) Han stod och lagade mat på scenen, därav vet jag att han var charmig! haha
 
 
Sen var det lunchtimee! (tog två bilder med för på ena ser min kära mor skum ut och på den andra min kära moster) Vi var alltså tre generationer på mässan :) och vi har sååå kul ihop!! Lunchen var i alla fall krämig fisk & skaldjursoppa med potatis -  och den var guuuudomlig!

 
Sen var det, som mamma & Mimmi säger, "snygg-Mattes" tur på scenen. Matte från bygglov alltså! Han höll ett föredrag om hur bygglov går till och hur man renoverar :)




Dagen avslutades perfekt med sushi (snart en tradition), mhh! :) Gud vilken kanondag vi hade alltså, vi har lika kul varje gång vi åker!!

 
Det jag köpte på mässan :) Ett jättefint arbmand med typ flätat vitt snöre och silverhjärtan, även ett väldigt fint "lås" som det står hope på! En ybersöt liten ljuslykta som ser ut som ett litet hus, tycker det är så sött lixom älskar hur det lyser ut ur fönstrena. Två glammiga julkulor att hänga i fönstret till julen! En liten tomte som man kan ställa om luvan på då det är en ståltråd inuti. En handgjord fägel i nån typ av metall/stål-tråd, skimrar lite i blå, svart och lila. (jag älskar fåglar, i inredning) och till sist en jätteball grej som man kan sätta upp håret med på 23 olika sätt, den fick jag faktiskt av min fina mormor :)

NU ska jag städa lite och sedan försöka lösa problemed med badrumskåpet.. Mamma har nyss rullat från Katrineholm, så hon kommer väl runt halv 7 :)

xoxo Hanna


.

Pigg?

Kategori:

Näe, inte direkt... Jag ska nog föröka sova första halvan av tågresan och sen läsa inför föreläsningen på andra halvan! Yes där har vi det, min plan! Nu ska jag bara klä på mig något mjukt och varmt, sminka mig lite och sätta upp håret. Sen blire frukost. Och specialfrukost till min bebis som fyller ett halvår idag! Hurra hurra hurra! Nu ska hon vara färdigväxt.





Gick inte att ladda upp förut, så nu är jag redan på väg till tåget :)

Bugg?!

Kategori: Den enda kategorin

Ser nu när jag bläddrade bland mina inlägg att min "postit-bild" ändrats på alla när jag gjort en ny.. så de som tidigare varit tex. översit över mina inlämningar är nu istället min planering för morgondagen.... irriterande.. får titta mer på det där imorgon eller nåt.

Men då fick ni en förklaring i alla fall!

 

ÄNTLIGEN!

Kategori: Den enda kategorin


(blev lite fel när jag sparade bilden som jpeg. men den ser i alla fall typ ut så här)
 
Åh, nu föll en stor klump från min mage och mina axlar!! Jag är äntligen, för en stund sen, i tid, klar med min uppgift i illustrationskursen. Känns helt underbart! haha har bara skjutit upp det om och om igen... och när jag skulle göra den i torsdags så fungerade inte mitt Illustrator... så fick göra hela idag! Hade panik för trodde inte jag skulle hinna. Vi har ju lixom haft typ 2-3 veckor på oss, eller vetat om uppgiften under den tiden. Men aja, jag började runt 6 ikväll och har bara haft 30 min pause med solsidan och glass ;> Puh! Men ah, nu är den inlämnad, känns kanon. Blev faktiskt ritkigt nöjd också :)  Uppgiften var att utifrån en text illustrera en bild som förtydligade texten, men även klarar sig själv.


Nu ska jag joina min familj som kollar på Avatar i Bluray, så sjuukt bra kvalité! Min plan är att somna till filmen (för jag har redan sett den). Tåget rullar mot Falun 09.00 imorgon, skönt att det inte är yber-tidigt!



Godnatt!
...och förlåt att jag inte bloggar lika mycket, men kommer vara så en liten period nu när det är galet mycket i skolan!
 
xoxo Hanna



.

Funny day

Kategori:

nyduschad och pigg efter det, idag är det inredningsmässa på Stockholmsmässan! Hus & hem heter mässan och det är allt från byggmaterial, dörrar, badrum, trädgård till minsta lilla inredningsdetalj. Det kommer lite "tv-inredare/byggare och pratar också, tex. bygglov Matte, arga snickaren, Bosse.Rappne, Leila bakar mm. Åh ska bli så kul!! Jag behöver verkligen en dag helt off från allt plugg mm. Tror det.är 4:e året i rad vi åker, jag, mamma, mormor och min moster. :) Nu ska jag göra mig klar, vi ska åka härifrån 07:55, sedan hämta upp min moster (Mimmi) och efter det.mormor.


Vad tycks om min nya lampa som jag köpte igår? Jag gillar att det ser ut lite som ett kamerastativ! Platsen år fortfarande på skärmen så jag kan lämna tillbaka den i fall att jag skulle hitta nåt annat idag ;>


xoxo Hanna


.

Vilket skit

Kategori:

åh är så jävla stressad o irriterad just nu......... INGET går som det ska! ALLT går helt jävla fel!!! Gaaaahh! pissdag!!

Sannas sista

Kategori:

Här med lovar Sanna Torberg att detta var henne sista cigg! Se så maktfullt hon kramat sönder paketet, som hon sedan kastade i papperskorgen med pondus!





Nu ska vi fortsätta med vår copy-workshop!

FAN

Kategori: Den enda kategorin

Åh nej, nu kom jag på att jag måste hitta en reklambild som jag ska ta med till workshopen imorgon.... GAH! Jag blir galen... Hejdå! Kommer inte kunna blogga imorgon tror jag!

xoxo Hanna

GAAHAHH **?!*?!?##!!**

Kategori: Den enda kategorin

Det går inte alls bra för mig med en uppgift i illustrationskursen.. programmet vill inte fungera.. jag har noll motivation, massor av press, och ah det går bara piss! Som om det inte räckte har jag så mycket som ska vara klart nu inom en kort tid + operation....

Deadlines för enbart inlämning, redovisningar & tenta!
 
Utöver detta har jag lektioner, jobb och all tid det tar att arbeta med alla uppgifter... Guud vad jag kommer vara slut när denna period är över! Har en reklamfilmstenta också... som är flytande inlämning på som tur är... samt en annan skrivuppgift som är samma sak.

Nu ska jag bara göra klart mitt badrumsskåp så jag inte får en panikattack imorgon! För går i skolan 10-15.. sen har jag massor att fixa innan jag ska rulla mot Katrineholm igen.. Fan att det gått så mycket tid åt att det går dåligt.. 

Godnatt, xoxo Hanna

 
 
.

Lunch och sol!

Kategori:





förut... bugg med publiceringen

Väntan

Kategori:

Sitter och väntar på sjukgymnasten som är sen... jag hade tid 11.00...



Today

Kategori: Den enda kategorin

Morning

Kategori:

Åh vilket himla fint väder det är idag! :) Nu ska jag i alla fall plugga, klockan 11 har jag sjukgymnasten igen. Då ska vi vara i gymmet, så funderar på att ta på mig mina gymkläder och dra till actic direkt efter. Vi får se hur halsen känns, för just nu har jag lite ont i den. Aja, plugga nu :)



xoxo Hanna


.

okoncentrerad

Kategori: Den enda kategorin

den här dagen har varit lång, jag åkte från katirneholm tidigt imorse och kom direkt till mitt seminarium. Efter seminariet pluggade jag och mina två gruppkompisar på vårat grupparbete ' det gick faktiskt riktigt bra. Vi brainstormade massor och kom fram till många bra idéer. :) Känns skönt för det arbetet har typ dödat mig av panik.. Sen åkte jag hem och plockade upp Sofia (grannen) och vi tog en tur på plantagen och ica maxi. Sen efter det sprack min plan lite.. jag är så himla trött! Jag har satt upp en griffeltavelplast på ytterdörrens insida där jag kan skriva kom ihåg saker. Sedan fastnade jag framför serier och dator... och nu tv.. jag som skulle plugga så mycket!? Nu får jag istället gå upp tidigt imorgon och ösa järnet!! Ska sätta ihop mitt nya badrumsskåp så att det inte blir liggande, för att få klart på det skulle ge mig en rejäl kick för att orka plugga imorgon :)

xoxo Hanna


.

Hejdå sängen!

Kategori:

Jag skulle sååå mycket hellre ligga kvar i min säng och försätta sova så där skönt som jag nyss gjorde! Det känns riktigt segt att tvingas gå upp när det fortfarande är mörkt ute... tyvärr har jag inget val, jag har seminarium 10-12 och sedan grupparbete, så det är bara att göra sög klar för att rulla mot Falun... hejdå sängen.. hej frukost och sen den kalla bilen... hm suck...





Golden girl

Kategori: Den enda kategorin

Nu kan jag bli ett guldmynt! Hur ballt vore inte det? Alltså, jag kan, om ni hjälper mig genom att rösta, vinna ett guldmynt i äkta guld med mig själv på! Haha, nice ju. Ni hjälper mig genom att rösta här , de 10 mynten med flest röster går till final. Nu ska jag back to plugget, var ute en stund i den friska luften förut! Gud vad skönt det var för huvudet när man läser och skriver mycket. Min lilla bebis Darcia fick sig en tur i kopplet också, o guud vad hon skuttade.
 
 
 
Så här sött brukar hon ligga och mysa i famen när vi kollar på tv! Här ligger hon i Antons famn! Åh lilla bebis<3
Se så liten hon var när hon precis kommit hem till oss! (högra bilden)


xoxo Hanna
 
 
 
 
.

 

Plugg

Kategori: Den enda kategorin

Idag blir det plugg hela dagen, eller framåt kvällen blir det tåg hem till Falun, har litteraturseminarium imorgon. Hade egentligen en lektion på 2 timmar idag, men känner att jag behöver tiden bättre till att plugga inför imorgon och med lite annat. Usch, är så himla trött i huvudet bara! Ska sätta fart nu, sen blir det väl en promenad som pause för att friska upp hjärnan lite. Det är en riktigt höstdag idag också, bara 6 grader ute, lite dimma och moln, men det är otroligt frisk och skön luft - det är det jag älskar med hösten!

xoxo Hanna

.

fin-porslin

Kategori:

Så här blev valet! Heltallrik: "Swedish Grace", vit, Rörstrand.
Halvtallrik: "Hanna", vit med mönster, Rörstrand.
Sopptallrik: "Hanna", vit med mönster, Rörstrand.





Känner mig riktigt nöjd! Stilrent, enkelt, men samtidigt modernt och personligt :)

Alltid redo!

Kategori:

Nu står både Sea-Breeze och Scandal (inte vi som döpt den..) oh.väntar på att bli uppraggade av Slamkryparen! haha, på svenska så innebär det alltså att båda våra segelbåtar är redo att bli upptagna ur havet med hjälp av en maskin som plockar upp båtarna, den kallas slamkryparen!









Lunch efter viktigt val

Kategori:



Nu är valet av porslin gjort! Bild kommer senare, nu är jag på väg till Nyköping för att ta upp båtarna med pappa :)

xoxo Hanna


.

God morgon!

Kategori:

Åh vilket underbart väder det är!! Sol sol <3 jag och mamma åt precis frukost ute på altanen. Nu ska vi lägga upp en plan för dagen.






ops!

Kategori: Den enda kategorin

gjorde ett blogginlägg imorse, men det verkar inte ha kommit upp här?.... hum! Aja, lägger upp det igen om en stund! Håller just nu på och gör mig klar för att åka till outleten med mamma :) Kolla på porslin + leta skinnjacka = dagens utmaningar.

xoxo Hanna

Jag har en plan..

Kategori: Den enda kategorin

..den är att sakta somna till en god serie i soffan! Mm, låter som en lysande plan! Den är planerad in i minsta detalj. Hur som helst, helgen har varit asbra!! Slänger upp mer bilder imorgon kanske. Nu är i alla fall båda segelbåtarna avmastade och redo att tas upp ur havet imorgon. Morgondagen är fullplanerad: gosa mad bebis, åka till outlet med mamma (måste leta ny skinnjacka.....!!!!!! för min gick sönder idag... Jääävla skiit!!!! gaah!!) sen plugga, fixa fotobok, ta fram foton till upptagning av båtar, ta upp båtarna, lägga mig tidigt och sova gott. :)


Godnatt, xoxo Hanna
 
 
.

Avmastning

Kategori:







Nu lutar det

Kategori:








syns inte lika mycket på bild! men guud vad det lutar :P

ute på djupt vatten

Kategori:











Det blåser 10 sekundmeter och vi kryssar i 6 knop.. båten lutar rejält! I salingsfönstrena (inne i båten) ser man bara vatten, för vattnet är typ uppe vid kanten. Solen skiner iaf!! ;>

xoxo Hanna


.

God morgon

Kategori:





Åt bacon, ägg och vita bönor till frukost/lunch :) Nu tar vi en förmiddagsfika, skumchokladbollar - endast 95 kcal/chokladboll :)

Middag på G

Kategori:

Nu vankas det middag, grillad entrecote, potatosgratäng och sallad :) senare blir det filmmys med dipp och grönsaker, nötter och chilinötter! Mysig familjehelg!














sjörövare

Kategori:

Sjörövar Fabbes farfars far.... Ute och seglar med familjen! Underbart!










Upptagen

Kategori: Den enda kategorin

Har varit fullt upp idag, först massa pyssel i trädgården med mamma :) soooolen var ju framme!! Lovely! Sedan var det födelsedagsfirande med galet god smörgåstårta. Det är min mosters man Anders som fyllde år. Jättemysigt att träffa hela släkten. Nu har jag, mamma, pappa och Anton kollar på tv... Så orkar inte blogga mer. Skriver mer imorgon, å det blir segling :)

xoxo Hanna

My love!

Kategori:





morotshållare ;>

Segstartad

Kategori: Den enda kategorin

Idag är jag trött, ovanligt va ;) Nej men satt uppe länge inatt och kollae på x-factor med pappa och Anton! Vi blev så övertrötta att vi skrattade högt när någon grät för att dom åkt ut.. (inte okej egentligen, men vi var flummiga) Haha! Nu ska jag och mamma ut i solen och äta omelett till lunch. Min bebis var såå mysig igår, hon satt med oss och tittade på tv i ett par timmar, typ halvsomnade och var heelt avslappnad, hon är så trygg och så mysig! <3 Lägger upp en bild från mobilen sen.

Nu ut i sooolen! xoxo Hanna

Kanelbullensdag!

Kategori:

Lite socker för att inte somna när vi rullar hemåt :)


Stängningsmarsh!

Kategori:

Haha gillar när dom ropar ut i högtalarna att det är dax för stängning och mamma och jag börjar vissla på deras stängningslåt samtidigt! haha, sen börjar vi skratta högt. Å hade jag haft en större lägenhet hade jag köpt massor! Finns så mycket fina saker alltså. Lägger upp lite bilder senare eller när jag kommer hem ikväll. :)





Ingen kanonbild på mig direkt ;) men man ser kläderna öste bättre iaf! Fast bilden gör inte dom helt rättvisa heller! Aja what ever, haha

Nu ska jag köra hem oss! xoxo Hanna

bildfel

Kategori:



Skulle vara den här bilden och inte två av samma i förra inlägget ;) buggfel! Nu ska vi shoppaaaaa! haha

Foodtime!

Kategori:











byte

Kategori:

Gillar inte att vänta och lägga tid på det... Jag ska lämna tillbaka en repig glasskiva och få en ny! Varit och kollat på lite tallrikar på servera nyss :) lägger upp bilder ikväll!


Here we go

Kategori:

Mor och dotter dag! Med min finaste mamma!





NU åker vi! xoxo Hanna


tillägg

Kategori:

byxorna och skorna ;) missade att lägga till bilden i förra inlägget!


Mot Ikea

Kategori:

Nu är jag och mamma redo att åka till Ikea :) Ska bli så mysigt! Har på mig min höstfavorit-tröja från Only, den är kanon, funkar som tröja till byxor eller som tunika till leggings :) idag har jag tajta, höga, mörkgrå/svarta byxor från pieces och mina pippikängor :) har även låtit håret självtorka och enbart gjort några extra lockar där det saknades :)







Morning

Kategori:

Eller mer lunch... men jag är i alla fall uppe och nyduschad! Ska göra mig klar och sen bär det av mot Ikea med mamma :) hihi!

Mitt rum hos mamma o pappa :)

Something Borrowed

Kategori: Den enda kategorin

Såg en riktigt bra, sån där lätt-tittad film, men som ändå hade lite händelser som man inte anade. Something Borrowed heter den. Det var some real eye candy i den filmen alltså.. haha! Hur som helst var det mysigt att ha en myskväll med mamma & Anton! Pappa är iväg och jobbar, men han kommer hem imorgon :)  
Mh, mh, mhh! You look good man! Alltså, antingen hittar man en så här snygg kille, men han är en douchebag... Men lyckas man trots allt hitta nån som inte är en douchebag så förlorar man personen i alla fall, av andra skäl... It's a hard work! But, someone is gonna do it!    Nu ska jag sova, godnatt!

Jo just det! Kan hända att det blir en tur till IKEA med mamma imorgon ;> wihoo! 
(för er som inte vet - jag ÄLSKAR IKEA, haha) xoxo Hanna
 
 
 

on the road

Kategori:

Mot Katrineholm igen... räknade dock fel på en timme! Fan! Aja, ska köra bil nu :) bloggar inte och kör samtidigt, just sayin!

Pizza Style

Kategori:

Prövar den nya Gorbys Pizza Style Vezuvio! Inte nyttigt men har sjukt bråttom!!

Fick den gratis på Ica för ett tag sen, o den är god faktiskt :)

Mumin

Kategori:

Titta vilken fin muminsax jag köpte när mamma, jag och min moster Mimmi var på Iittala outleten :) Visst är den himla fin? Jag tycker jättemycket om den i alla fall!! Och vilket klipp-pris! Kolla motpriset?!

Irriterande!!

Kategori: Den enda kategorin

Åhh... så irriterande.. Jag lämnade ju in en uppgift för illustrationskursen för ett tag sen. Nu hade den blivit rättad och jag hade fått U!! (underkänd) WHAT?! Tänkte jag, för var sjukt nöjd med den... "Lagom detaljnivå, sågbladet och "spaken" framhävs tydligt. Pil för sågbladet saknas och skyddsbygeln framför sågbladet har en "röd" färg, bilden skall enbart innehålla gråskala. Ändra färg och lägg till den saknade pilen." Stod det i kommentarsfältet... Va, nej han måste blandat ihop mig med någon annan  tänkte jag.. Men nej då. Den versionen jag skickat in, som jag trodde var rätt, är inte en helt färdig version.. faaan! Jag går in i mappen där arbetena ligger och där finns det enbart en version av denna uppgift.. och det är den som jag lämnat in.. Så irriterandee!
 
Måste blivit nåt fel när jag sparade det sista jag gjorde, för det är de som saknas... Eller så har jag helt enkelt glömt att spara, för jag var sjukt trött när jag blev klar.. GAH! I alla fall så onödigt och irriterande att behöva göra om och lämna in igen bara för att det krånglat.. + att  framstå som en noob? Skrev ett  mail och förklarade för läraren vad som hänt! Det är nämligen så att jag har sparat den rätta versionen i PDF-format, för att skicka till min bror så han kunde titta på den och säga vad han tyckte.. Så det finns i alla fall "bevis" på att jag gjort rätt från början, det är i alla fall positivt! Fick ett vändande svar att det var okej och att jag kunde skicka in den rätta när jag gjort om den. Phu!
 
Den färdiga versionen (till höger) är inte alls så snygg som den ska vara i ai-format.. För när man sparar till PDF bilr vissa detaljer i en skarpare färg och kantigare mm, som "skugglinjerna" tex som är alldeles för mörka... Men i alla fall.. Den högra bilden är ju i alla fall komplett..
 
 
Nu har jag massor att göra, städa, handla, packa, fota till IKEA-tävling & sen skynda mig iväg hemåt mot Katrineholm!! Hard work work!! (lägger upp bild ikväll på hur inlämningen skulle se ut, för denna bild gör det verkligen inte rättvisa!! haha)


xoxo Hanna
 
 
 
.
 

OMG

Kategori: Den enda kategorin

Haha usch hittade en bild på ur svullen min fot var efter peace & love 2012... hade ju ganska nyligen skadat mitt knä så gick ju sjukt konstigt för att jag hade ont.. så foten fick ta hela smällen! usch, fick faktiskt panik när jag vaknade och den såg ut så här:
 
Gaaanska svullen kring vristen alltså! Det blev en påse frysta ärtor på och sedan högläge, efter ett tag försvann det.. tur det! för mitt knä var typ lika svullet, på samma ben - Hej handikapp! 


Sovmorgon in my heart!

Kategori: Den enda kategorin

Ja, guuuud vad skönt det var att få sova tills man vaknar av sig själv. Jag sov till typ 11.20, sen dess har jag fortsatt att mysa ner mig i sängen och kollat på Desperate Housewives! Haha, gud vad saker det händer i den serien alltså.. Jag har faktiskt käkat nudlar till frunch, inte så nyttigt I know, men var så sugen på det. Jag har ju faktiskt tänkt att köra shakes under dagen så, får väl kompensera upp det då ;) Fårgade Sara om hon ville träna med mig ikväll, i Katrineholm, men hon kunde inte så får se om jag kanske drar iväg och tränar här innan jag åker mot Katrineholm ingen.. Det beror faktiskt lite på vad klockan blir, vill helst komma fram innan det är mörkt och jag har en del saker att fixa innan jag åker... aja vi får se!


Tack förresten alla ni som faktiskt läser det jag skriver här :) 
Ni är inte jättemånga än, men det är ni som gör att det är ännu roligare att skriva! Om nån av er har något ni vill att jag ska berätta om så är det bara att slänga iväg ett mail eller en kommentar :)


xoxo Hanna


.

Riktigt trött

Kategori: Den enda kategorin


Jag är riktigt trött faktiskt, men fick sovmorgon imorgon så känner för att somna till en serie :)
Hade det varit skola imorgon hade jag bara lagt mig ock däckat haha! Men jag gillar att somna till en serie, bädda ner sig under det fluffiga duntäcket, helst nyduschad, fluffa upp kuddarna och bara mysa ner sig. Lite "vardagslyx" för mig i alla fall ;> Ska kolla på ett avsnitt av Desperate Housewives, säsong 2... Har börjat kolla från början och ska se varenda avsnitt, har bara sett nåt då och då innan. Love it! Så jäkla skön serie alltså, och vet ni vad? Mamma & Anton gillar den med, det är faktiskt inte bara en "tjejserie" som folk kan tro, jag lovar ge den en chans och ni är faaast ;) känner igen mig i Susans klumpighet och otur haha.

Godnatt,
xoxo Hanna

.

MM

Kategori: Den enda kategorin

Hon är ju såååå himla sööt
"han pruttar...haha, pruttar, nej prutar.. fast pruttar gör han också!...."

"jag går ju inte ock köper den dyraste sängen bara för att det ska vara.. jag är väligt ekonomisk och praktisk.. när det gäller barnen! haha nej då jag skoja"

hon är på väg in i bilen och låtsas att hon ska kasta in hunden, sen skrattar hon lite "haha, nej jag skoja baraa"
Och ni måste veta hur hon pratar för att det ska bli kul.. haha så söt!

"jag måste ju skaffa mig en sån där kroppskuddeee.. jag måste ju fråga min vän om hon har en sån kroppskudde, det är ju jättekuul! hihi" - citat Maria Montazami, kvällens program!

Plugg

Kategori: Den enda kategorin

Åh gud vilken panik jag har! Jag kom precis från skolan typ och grupparbetet, nu ska jag göra fotouppgiften... om jag ens fattat riktigt vad han vill ha av den! Men here we goo! Hard work work!


xoxo Hanna

.

Lunch

Kategori:


Färdig kyckling & sallad! Mm!

Shit vad bra

Kategori:

Kom precis ut från sjukgymnasten, guud vad bra hon var! Fått massor av konkreta bra övningar och har bokat in en ny tid när vi ska träna tillsammans i deras styrkehall! Känns riktigt bra och hon förklarade så himla bra om hur allting fungerar och varför osv. Äntligen på väg mot ett normalt knä, eller ja - så normalt det kan bil :) Nu ska jag hämta ut ett paket, sedan käka nåt och 12:30 möta gruppen för grupparbete.

xoxo Hanna


.

mot Falun

Kategori:







tidiga mornar

Kategori:

Jag gillar inte.tidiga mornar... det är en sak som är säker! usch...

Sleepytime

Kategori: Den enda kategorin

Borde lagt mig för ett tag sen, men tog min promenad som blev typ 25 minuter och sen har jag varvat ner med lite TV med mamma & bror :) Blir att åka till Falun med bil imorgon, men har jätteont i halsen.. Hoppas det inte blir nåt skit som bryter ut för har massor att göra imorgon. Sjukgymnasten, träffa gruppen och arbeta med grupparbetet, fixa fotouppgiften, gå på fotolektion, skriva timrapport till jobbet & träna! Godnatt, xoxo Hanna .

ångest

Kategori: Den enda kategorin

Jag insåg precis att jag suttit vid min dator typ heeela dagen!... usch vad hemskt det låter.. och det känns så också!! Har fixat massa saker, försökt plugga (kan inte koncentrera mig), kollat på serier och myst med min bebis Darcia. Ska nog ut och gå en liten stund i alla fall trots regnet, kanske bara runt kvarteret, bara för att få luft. Måste lägga mig skapligt också eftersom jag ska till Falun imorgon och måste åka tidigt. Skriver kanske nåt mer sen :)

xoxo Hanna



.

No matter how I try..

Kategori: Den enda kategorin

mina nya

Kategori: Den enda kategorin

Ah, köpte ju 2 par skor i fredags.. och 1 par tidigare denna höst! Så tänkte slänga upp några bilder.
Det är ett par "pippi-kängor", ett par jodpuchs och ett par stövletter med grov klack. Trots att alla är svarta så har dom verkigen olika användningsområden och en outfit kan verkligen få helt olika uttryck beroende på vilken av skorna man väljer till. Jag har blivit lite skotokig igen... haha inte bra! ;>
 
ser ut som att jodpuchens och stövletterna är sjukt stora haha, men det är nog bara perspektivet i bilden!

 
Riktigt snygga detaljer på denna sko, som för övrigt är ganska enkel, tycker jag!


 
"pippi-kängorna" har jag använt iprincip dagligen, innan jag köpte de andra! Tror jodpuchens kommer att bli något jag kommer använda mig mycket av också :)

NU, ska jag plugga!

xoxo Hanna
 
 
 
.

All at once

Kategori: Den enda kategorin

Ja, som sagt - helgen har varit fartfylld. Jag åkte hem till Katrineholm i torsdags, var framme runt 20.55 och då mötte mina fina föräldrar mig på tågstationen. Dom fick sina fina presenter när vi kom hem och blev jätteglada.

Fredag,
Ja, fredagen var verkligen fullproppad! Tandläkaren i Eskilstuna 09.45, shopping (skooor), lunch, klippning i Katrineholm13.30 , veterinären med Darcia 14.45, fika hos moster med kusinerna och sedan kräftskiva hemma med familjen! Hos tandläkaren var jag för att kolla om mina 3 implantat såg bra ut och satt rätt och så. Sköterskan sa att det såg jättefint ut och att det inte är alla som har så rena och fina munnar! YES! haha, för jag hatar att borsta tänderna, ryser at ljudet - så är extra skönt att få cred för det då. Klippningen blev som alltid jättebra, så skönt att bli av med det slitna! Emma lockade även mitt hår väldigt fint. Veterinärbesöket med bebis gick också bra, hennes skad i ögat var helt läkt och tårproduceringen har ökat. skönt! Och till sist så var det uuurgott med kräftor! Nomi nomi nom! Så mysigt med en helkväll med familjen också.
 

 
Ser ni att en av bilderna på mig är lite konstig? haha nått bugg i mobilen när jag tog den, så att övre delen av bilden hamnade underst samt konstiga färger?... skumt..  Men ah, de va lite bilder från fredagen :) min bebis var självklart med på kräftskivan! Och rosorna är dom som mamma & pappa fick av mig! Fina va?


Lördag,
Ja, i lördags gjorde jag en del också. Dagen började med en långfrukost med ägg och bacon, mys med familjen och massor av prat. Sedan gjorde jag och mamma oss iordning för att åka in mot stan. Där mötte jag Sara på Ica Maxi för att fixa med presenter till kvällens födelsedagsbarn Winny & Alexandra! (kan ju inte skriva vad här, eftersom Winny blev sjuk och inte har fått sin present ännu). Det blev väldigt bra i alla fall! När vi var klara med det åkte mamma och jag hem till min moster med familj där vi fikade med mormor, moster, kusiner + mosters man! (ja det har blivit lite mycket fika... haha) Därifrån bar det iväg till Iittala outlet i vingåker. 
 
När jag fyllde 18 började jag samla på "finporslin" från Höganäs. Jag valde att kombinera ihop en dukning bestående av en svart fyrkantig fulltallrik, en trekantig halvtallrik (med rundade hörn) och på topp en svart hög trekantig soppskål! Låter kanske skumt, men riktigt snyggt och modernt!! Hur som helst så har jag inte på 2 år hunnit få ihop en hel servis med 12 delar av varje.. inte så konstigt eftersom det är ett exklusivt märke med priser där efter.. Men nu fick vi veta att ingen av dessa tallrikar tillverkas längre?! WHAT!! Så ah, jag kan inte fortsätta att samla på dom.. Vi ska kontakta Höganäs och säga att vi vill ha pengarna tillbaka och börja samla på en annan modell... SÅ IRRITERANDE!!
 
Så, oj vad jag skriver... Men det vi gjorde på outleten i Vingåker var då alltså att hitta ett nytt porslin att samla på.. Det blev Swedish Grace från Rörstrand. Men har inte bestämt mig för vilken färg ännu, står mellan 2 olika!
Lägger upp bild sen, för dom är på mammas mobil.

Kvällen avslutades i alla fall mycket bra med partyy! Ah, har ju redan lagt upp bilder ;) haha...!
 
 
 
Söndag,
Började dagen med att hjälpa min fina moster att slinga hennes hår. Hon blev ritkigt nöjd, så det känns riktigt kul att kunna hjälpa till. Sen var det bara att duscha och fixa sig fin igen, för vi väntade besök. Min farbror + fru & min faster skulle komma för att fira min mamma i efterskott! Jättetrevligt hade vi med bubbel & tilltugg här hemma innan vi sedan åkte in till Köksterassen som enbart hade öppnat för att vi skulle komma! Där blev det en otroligt god oxfilé på planka, mycket trevligt och mysigt umgänge och en hel del prat. Helgen kunde inte avslutas på ett bättre sätt.
Hösten och maten är fin ;)

Sen avslutades söndagen med ett välbehövligt, men kanske lite kort, prat med en speciell person. Det behövde jag verkligen, trots att det river upp lite av det som man stoppat undan. Så har en liten klump i magen nu igen, men den jobbar jag på att få bort igen. Nu är det i alla fall på väg att bearbetas, på riktigt lixom, inte bara trängas undan och sätta på ett leende på läpparna! Känns, bra. mh.. Ah de va min helg det!
 

förlåt för helgen

Kategori: Den enda kategorin

Helgen har varit fylld med allt möjligt, känslor, roligheter, firanden mm. Så har inte hunnit blogga.. Ska göra uppdateringar nu tänkte jag!