sweetwalk.blogg.se

Live your life! But follow mine!

Oh snap(chat) !

Kategori: Den enda kategorin

Haha ja jag har blivit beroende av snapchat (tack vare Louise & Erika)

Har ni prövat? Det är faktiskt jättekul! Appen går ut på att man ska skicka korta filmer eller bilder till varandra - FULA sådana! Eller såna bilder man inte vill att nån ska kunna spara ;) för det är de som är grejen med appen - bilderna & filmerna går inte att spara och man kan bara se dom i en viss tid (som sändaren bestämmer) typ 6 sekunder brukar jag ta! Sen är bilden/filmen borta för gott! Man kan även rita på bilden eller skriva ett kort meddelande!

Pröva pröva pröva! Så kul! (Verkar inte så kul till en början, men jag lovar - skicka med kompisarna och till slut blir man beroende) Jag kan ju inte vissnat exempel på hur ett meddelande från någon annan ser ut, eftersom det inte går att spara eller printscreena, men lägger upp en bild på hu själva "in-ut-korgen" ser ut! Och en printscreen på mitt meddelande som jag precis skulle skicka till Louise! (Ja den är ful)



Hard work work

Kategori: Den enda kategorin

Jag har ju helt klart ett grymt jobb - personlig assistent! Jag får umgås med människor och hjälpa till i deras vardag. Idag har jag/vi även varit ute och gått flera gånger i totalt 5,5 timmar! Och det är inga korta sträckor kan jag lova! Den senaste var på 5,8 km! :) perfekt ju!

Nu sitter jag och läser i min wellness-tidning och brukaren kollar tv :) man måste ju ge distans också, kan ju inte hänga ihop 10 timmar varje dag. Jag hittade faktiskt ett rätt enkelt o kul knep i tidningen (bland alla andra), jag läggerupp en bild på det nedan. Nä nu ska jag läsa vidare innan jag slutar 18:00 :)

(Skrivet i juni....men inte lyckats ladda upp)