sweetwalk.blogg.se

Live your life! But follow mine!

Bra träning!

Kategori: Den enda kategorin

Träningen gick bra och det var så kul o träna med Hanna :) nu äter jag en god middag med currywok,kött, grönsaker och halloumi :) sen blir det lite packning och städ - åker ju hem till familjen imorgon igen! Ska även försöka att lägga mig snart.


Strax träningsdax!

Kategori: Den enda kategorin

Har precis kommit hem från skolan. Ska bra käka mitt mellanmål sen dra o träna med Hanna :) frukt- och bärsallad med kvarg - mumsigt och nyttigt!

Dicte

Kategori: Den enda kategorin

I AM FREE!

Kategori: Den enda kategorin

Hemtentan är inlämnad! Såååå himla skönt. Nu ska jag sova som bara den, imorgon 06:58 går tåget mot Dalarna. Jag ska jobba på Vasaloppets presscenter under helgen, så kommer nog inte hinna vara så aktiv här då heller :) Vi får se!


xoxo Godnatt,
Hanna

Tentavecka!

Kategori: Den enda kategorin

Dålig uppdatering på grund av hemtenta vecka! Hope you'll understand! :)

Lyx!

Kategori: Den enda kategorin

Det här är en del av lyxen med att vara hemma hos familjen! Nybäddad säng som gör att man sover som en prisessa, samt god frukost som står färdig när man kommer upp! (med hand- & färskpressad apelsinjuice) Tack bästa mamma <3 Nu ska jag börjar döda den här tentan (ursäkta ordvalet - men känns som det) Vill avsluta lidandet så fort det bara går, för allas skull! haha 

Glad alla hjärtans dag ♥

Kategori: Den enda kategorin

 
Vill önska alla mina nära och kära en underbar alla hjärtans dag, även om du är en sån person som "tycker det är överdrivet" - passa på att suga åt dig av den glädje och värme som strömar kring oss idag :) Personligen ska jag strax åka till skolan och jobba med Unionen och sprida kärlek! Kom förbi vet jag - vi bjuder på kärlek, geléhjärtan & kaffe! Är du medlem, eller blir du medlem, så får du även idag ditt CV granskat på plats :) I eftermiddag går tåget mot Katrineholm och min underbara familj ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
.
 

Sen lunch/tidig middag!

Kategori: Den enda kategorin

Bakpotatis med curry och tonfiskröra :)

CV-GRANSKNING

Kategori: Den enda kategorin

Diskberget är dödat!

Kategori: Den enda kategorin

Jag har äntligen dödat diskberget! Jag har mailat massor för jobbet, fixat saker på Facebook för jobbet, planerat, skrivit in mitt nya schema i almanackan och fixat lite annat :) nu ska jag städa, så att jag får ro att äntligen göra klart plugget! Måste även ner på stan och hämta två paket sen :) om båda hinner komma, hoppas! Det ena ligger redan där och väntar :D

Semeldagen!

Kategori: Den enda kategorin

Innan jag dör i sängen så måste jag äta min semla!

Today!

Kategori: Den enda kategorin

Tröttheten slår alltid till vid helt fel tillfälle - lämna mig i fred och återkom gärna runt 22:30 ikväll!

Ah, jag blir så trött på att bli trött vid fel tillfälle (har ännu mindre energi nu när jag varit sjuk så länge). Jag har massor jag måste göra, plugga och sånt! Men nu sitter jag här igen med ögonen i kors typ och kan inte fokusera... Texten är bara bokstäver, men inget går in i mitt huvud.

Som tur är hann jag en hel del innan tröttheten kom. Jag har affischerat på skolan, putsat ett av två fönster, handlat inför infobord XL, postat alla hjärtans dag paket till släkten, handlat mat, diskat halva berget, fixa klart cv och mailat, lagat mat och pluggat lite. Ja det kanske låter som mycket men jag har halva diskberget kvar, lite övrig städning, det andra fönstret, ekonomipärm-fix och en heeel del plugg kvar! Phu, tror nästan jag måste gå och diska nu så jag inte somnar.


Bilden är på dagens sena lunch/tidiga middag - hemgjorda kycklingburgare :) sååå gott! Pratade lite med mamma förut också, hon och hennes väninna ankom London i förmiddags! Jag är så glad för hennes skull :) hon är värd resan!

Begging!

Kategori: Den enda kategorin

 
Måste säga att jag faktiskt börjar gilla den här låten mer och mer. Det är Anton Ewald som var med i mello i lördags. Förutom att det känns lite som playback och inte riktigt som honom i början så älskar jag framträdandet - kaxigt, hett, snyggt och vilken koreografi! Tycker om den lite stepp-inspererade dansen, den ger en sån speciell känsla! Killen kan ju sjunga också, inte bara vara snygg och dansa! (såg ett annat youtubeklipp där han sjunger och spelar gura, finns här nedanför) Men det tycker jag tyvärr kommer bort lite i början av låten då det är så mycket andra tillägg som dränker hans sång... det borde dom fixa till tycker jag.


 

LYCKA!!!

Kategori: Den enda kategorin

 
Puuu, sitter här och förstår knappt att jag fick två biljetter trots allt!  Först satt jag med sidan uppe innan försäljningen startat, tänkte att det kanske var bäst att uppdatera så det inte hänt nåt - vips så kom det upp att det nu var KÖ på ticnet.... 0-30 min!!!! Hade jag uppdaterat typ 3 sekunder senare hade jag nog inte fått några platser. Jag hade två fönster uppe, sökte platser, men fick inga bra. Sökte då platser i det andra fönstret, för at behålla mina andra så länge - trodde jag (dumma mig)... Då kommer det upp att biljetterna är slut... Jag går tillbaka till mitt andra fönster,  och till min fasa står det då samma sak där! HELVETE... jag började faktiskt gråta. Jag blev tom inuti och hatade mig själv för att jag hade trott att det skulle finnas bättre platser lediga... I ren panik sökte jag om och om igen - plötsligt händer det! Två platser funna! YES! Lyckan är obeskrivlig! Jag skyndar mig att boka och betala - NU ÄR BILJETTERNA MINA! Ett lyckorus sprider sig i kroppen! Mamma och jag ska se Beyoncé  hur sjukt underbart är inte det? Den här veckan kan ju inte börja bättre?! Screw you förkylning! Jag skiter i allt nu, jag är LYCKLIG! 

Fotobok

Kategori: Den enda kategorin



Även den här dagen bara sprang iväg! Jag  har suttit och hållt på med en fotobok från mammas 50 års firande :) Kreta-resan, firande med släkten och med hennes tjejkompisar :) En kombobok med allt som har med mammas 50 års dag att göra! Måste säga att www.cewefotobok.se är den absolut smidigaste att jobba med! Jag har tidigare gjort 4 fotoböcker och utöver det prövat ett visst antal olika program, men cewe vinner helt klart! Enkelt, snyggt, roliga detaljer, många vanmöjligheter och det blir mycket fina fotoböcker som kommer hem! Jag tog nyss en paus och diskade lite, hade blivit ett berg under de dagar jag varit sjuk och faktiskt inte orkat. Så nu ligger andra vändan på blöt i varmt vatten i diskhon. Ikväll blir det väl popcorn, mello och lite sims-spelande (a) Det är SÅ kul, ännu roligare än vanligt, när jag laddat ner massa nya prylar, frisyrer, kläder och hus :) 


Ha en skön lördag alla!
Det ska jag ha, tror faktiskt min förkylning är på väg att ge sig :D YES!
(peppar-peppar-ta-i-trä)


xoxo Hanna
 
 
 
 
 
.

Fredagsmys!

Kategori: Den enda kategorin

Det blir en mysig fredag med mig själv :) den börjar nu med kycklingtacos! Så gott :) sen blir det nog nån film!

Konsten att skriva CV

Kategori: Den enda kategorin

Jag sitter, eller har suttit hela dagen med mitt cv! Det är så svårt att veta vad som är relevant, vad är lagom? Vad är för mycket? Vad är irrelevant? Svårt! Tur att unionen har cv-granskning som medlemsförmån :) för nästa vecka ska jag och en Isabel, studerandeombusman, sitta och gå igenom mitt cv! :) trots att man "bara" ska söka sommarjobb så är det ju viktigt att det är bra (bäst)! Haha aja, ska nog nöja mig nu! Jag har formulerat om texten om och om igen, valt bland olika layout och typsnitt, och valt bland massa olika bilder! Nu får det räcka :) ska nog spela lite Sims som kompensation för det här seriösa arbetet jag gjort ;)

Present

Kategori: Den enda kategorin

Jag fick den här söta spetslyktan av mamma, pappa och Anton när dom var här i helgen :) den lyser ur-mysigt, men jag hade ingen plats där den passade som ljuslykta så jag "gjorde om den" till en kruka! så nu står den på mitt lilla bord vid min fåtölj. Köpte en liten cerise kalanchoe på maxi för 15kr som passade perfekt i :) Det blev perfekt! Nu ska jag laga köttfärssoppa alá LCHF :)

Nu är det vinter igen

Kategori: Den enda kategorin

Snön vräker ner och har nog gjort det hela morgonen för det är mycket snö ute igen! (Syns bara som vanligt inte på bilden...) föreläsningen som skulle vara 13:00-15:00 blev inställd på grund av all snö. Läraren pendlar från Gnesta och det hade blivit trafikstopp! Tur i oturen för jag har så himla ont i halsen idag att jag funderade på att stanna hemma... Blir nog en lugn slappardag idag med, ska börja dagen med lite serier nu iaf! Sov rätt länge för jag vet att sömn är bästa medicinen!

Ginie-bra

Kategori: Den enda kategorin

Ah, mamma har köpt såna här tidigare och hon älskar dom! Jag fick pröva hennes och woooow vilken underbar känsla!! Det bästa är att man sover asbra i dom, jag gillar att sova med något på - inte en vanlig BH, men nåt känns som att det är bra att ha stöd på natten med + att jag har hört att man kan få hängtuttar annars ;) haha! Vill man ju inte! Så nu hittade jag dessa på fyndiq och hade tur att det fanns kvar i rätt storlek, 199kr för 3-pack mot 499kr - en bra deal! Japp, så med den nöjda känslan ska jag försöka somna! :) 


Nattinatti,
xoxo Hanna
 
 
 
.

sjuk...

Kategori: Den enda kategorin

åh jag är så trött på att vara sjuk nu... idag bröt det ut ordentligt, eller igår egentligen, men ah. Halsen gör ont, magen är inte i form, jag har feber och ont i huvudet. Imorse hade jag värk i kroppen också... Är det för mycket begärt att få vara frisk så jag kan komma igång med träningen nån gång? Jag är nu tvungen att boka av min genomgång med PT för andra gången... irriterande, för hon är väldigt fullbokad. Samt att jag missade ett arbetspass idag och imorgon.... Aja, bara att chilla, äta ibumetin, dricka te med honung, ctiron, c-vitamin-brus, bafucin & sömn, ja jag gör allt för att bli frisk! Men det tar ju den tid det tar... Nu ska jag försöka sova! Ska bara kolla klart på "på smällen" på TV3.



Godnatt,
xoxo Hanna

Vill bli frisk & komma igång!

Kategori: Den enda kategorin

Nu ska jag sova! Hoppas att jag är frisk när jag vaknar för det är jobb som gäller imorgon, 08.15 ska jag möta Andrea på Maxi för att handla till infobordet vi ska ha. Det är unionen-veckan nu så vi ska ha lite extra extra :) 
 
 

Nu har jag satt upp dessa två pepp-bilder på kylen, min ytterdörr och spegeln i badrummet - alla ställen där jag ser dom ofta! Nu jäklar ska det hända grejer, bara jag kan bli frisk!! Man ska ju absolut inte träna med halsont... så hoppas på att vakna upp imorgon och inte känna nåt annat än en vanlig hals. Nä, nu är det bäst att jag lägger mig så jag kommer upp imorgon, det tar ju alltid en stund att somna också...
 
 

Godnatt,
xoxo Hanna





.

SKIT!

Kategori: Den enda kategorin

Min bästa bror Anton hjälpte mig att installera om hela min dator i helgen, så nu är den som nytt. Jag (trodde iaf) sparade all speldata för the sims... men nu när jag gick in på ett forum för att veta hur jag skulle få tillbaka allt efter ominstallationen så inser jag att jag har kopierat och sparat fel filer..... SUCK! Jag blir så trött... aja, nu är det verkligen bara att börja om, som tur är kan jag trösta mig med att jag hittat en jättebra sida där man kan ladda ner massor av inredningsprylar, frisyrer, kläder, smink mm :) Så det är alltid nåt!

Snälla halsen...

Kategori: Den enda kategorin

Åh jag tror dessvärre att jag är på väg att bli sjuk... halsen gör ont, magen gör ont, jag har varit seg och hängig hela dagen och nu gör halsen bara ännu ondare. Jag har druckit två stora koppar med te och honung nu, samt tagiet e ibumetin och gurglat halsen med bakterisdödande corsodyl. Peppar peppar ta i trä! Hoppas det ger med sig under natten. Nu ska jag slå på min avslappnings-skiva jag fått av mamma och somna. Borde somnat tidigare, men men... Godnatt!


xoxo Hanna




.

En dag

Kategori: Den enda kategorin

Ja, idag var tänkt att vara en dag som jag skulle utnyttja till max... Men... jag har typ spenderat den i sängen och kollat på serier, svarat på mail och laddat ner nya drivrutiner + lagat mat. Lite ont i halsen och obalans i magen har gjort att jag inte orkat. Men nu måste jag rycka upp mi lite och ta tag i disken och allt plock så att inte lägenheten blir kaos igen (blir ju det så himla lätt när det är litet...) Klockan 20.00 är det familjen annorlunda och där efter 21.00 är det andra delen av Dicte - en så jäkla bra dansk kriminalserie!! Har längtat efter nästa avsnitt. Jag ska väl ta tag i det som är att göra nu bara, sen får det här faktiskt vara en "göra ingenting" dag, man behöver såna också, speciellt när man är lite i obalans. Ikväll ska jag försöka somna tidig så att jag ska få en bra dygnsrytm igen :)



xoxo Hanna
 
 
 
.

Vår eller vinter?

Kategori: Den enda kategorin

Det förra inlägget skulle publicerats i fredags typ... Men ah! I helgen var familjen här - vilket var underbart!! Hade så mysigt, med god mat, skratt, skridskoåkning, bio och fix :)

Just nu håller jag på med lite plugg och fixar till i lägenheten! Och det har börjat ösa ner snö (men det syns knappt på bilden) ska ta en proteinshake från fitnessguru som mellanmål nu, för den här veckan startar jag på allvar med träning och viltnedgången! :) har skaffat en app som heter vilktkoll - där man skriver ner sin vikt, målvikt och längd. Sedan skriver man in vad man väger de gånger man väger sig och så finns det statistik mm :) asbra! Har påminnelse ny i början att väga mig varje måndag, sedan ska det minska till varje månad :) nä nu ska jag fixa saker här hemma!

Vårkänslor!

Kategori: Den enda kategorin

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3919940/images/2013/pic_510b97e7ddf2b30a2bb78f69.jpg" class="image">

Sovit som en prinsessa!

Kategori: Den enda kategorin

Alltså gud! Jag tror inte jag sovit så här bra på väldigt länge!!! Underbart, att vakna innan väckarklockan och vara utvilad? Lovely! Dagen börjar ju bara ännu bättre när man drar upp persiennerna och så är det sol och blå himmel. Snacka om energiboost! Nu ska jag städa vidare lite, känner faktiskt för det till och med :) sen har jag seminarium 13:00-15:00.


ZzZzZZz

Kategori: Den enda kategorin

Nyduschad, renbäddad säng med nytvättade sängkläder som doftar gudomligt - what a feeling! Nu ska jag sova oerhört skönt efter en låång dag. Är faktiskt riktigt trött, vilket är så skönt när man ska somna! Nattinatt,



Xoxo Hanna


.