sweetwalk.blogg.se

Live your life! But follow mine!

Julfint på altanen

Kategori: Den enda kategorin

Mamma och jag har köpt en jättefin jul-en och en ljusslinga som vi placerat vid lounge-gruppen på yttrealtanen hos mamma och pappa :) Blev jättefint tycker jag!
 

Nu blev det vinter!

Kategori: Den enda kategorin

Åh vad mycket snö det kommit under natten och det fortsätter bara att snöa och snöa :) hihi jag gillar när det blir snö och vinter! Allt blir så mycket ljusare då, jag menar det är så himla mörkt nu.. Vi är i alla fall på väg hem mot Katrineholm nu. Stannat för att ta en frensch hotdog nu. :) Mm, julmys!

 

Advents-mys hemma!

Kategori: Den enda kategorin

Nu börjar det bli riktigt advents/jul-mys här hemma. Mh I like! Tycker det är urmysigt med julbelysning och julinredning. Det blir lixom en viss stämning med allt. Köpte hem en julstjärna idag för att för mig är det ingen jul utan en röd, vacker julstjärna :) Mamma och jag lagade en jättegod (och jätte enkel) middag. Ost tortlini med gorgonzolasås gjord på grädde och gorgonzola. Sen blandade vi det och hade i hackad röd paprika och lite purjolök. Det blev hur gott som helst och var smidigt och snabbt att laga. Inte så dyrt heller, gorgonzolan var på 30% rabatt för att de va kort datum och ost tortilinin kostade bara 29,90 kr för ett helt kilo! (Ica basic) Smarrigt! Nu ska mamma och jag mysa ner oss i sängen och kika hem till gården. Imorgon rullar vi mot Katrineholm för pepparkaksbak hos mormor och morfar - släktmys!! Sen är det ju Ullared på lördag-söndag med brudarna ;)

 



Godnatt, xoxo Hanna

 

 

Tack för kortet

Kategori: Den enda kategorin

 
Håller på och gör mig redo för plugg och jobb... är så himla opeppad för att jag mycket hellre skulle vara hemma och fixa i min lägenhet och mysa med mamma! Men bara att bita ihop och köra på! Får fixa sen när jag kommer hem, men då är det ju mörkt redan,... blir så trött av allt mörker! Som tur var så fick jag detta kort + en dvd med posten igår ;> nice! haha Behövde nåt som piggar upp mig idag, men ah nu ska jag göra mig klar, kommer komma för sent annars.


xoxo Hanna
 
 
 
 
 
 
.

Grekisk afton

Kategori: Den enda kategorin

haha, det blev en mysig middag ute! Vi kände inte för att åka hem och laga mat. Vi käkade jättegod mat på Tzaziki i Falun - kan verkligen rekommendera den restaurangen alltså. Mh, vilken mat dom har. Bra priser, bra service och gudomlig mat. Ät där om ni har vägarna förbi Falun!




 
Hummus till förrätt och sen mixade grillspett: lamm & urfa! Omi nomi nom!
 

Snart är det advent

Kategori: Den enda kategorin

Gud vad mysigt det är när julbelysningen börjar plockas fram på stan! :) har gått på stan med mamma hela eftermiddagen och bara haft det jättemysigt. Nu ska vi hem och laga mat eller eventuell käka ute nån stans ;)


Xoxo Hanna

 

 

Fika med mamma

Kategori: Den enda kategorin

Peppar, peppar - ta i trä!

Kategori: Den enda kategorin

Det verkar som att telefonen funkar nu när den fått ladda samt när programuppdateringen är gjord! Hoppaaaas! Nu vräääker snön ner, men jag och mamma rullar ändå mot Falun, ska köra riktigt försiktigt! Åh min lilla bebis där ute är så fundersam över vad det är för vitt som kommer ner från himlen. Det är riiktigt stora snöflingor som faller! Darcia hoppade runt i sin hage förut och ställde sig på bakbenen och bara kollade upp mot himlen, haha så söt! Tur att hon är en liten fluffig pälsboll nu, för det börjar bli kyligt! Hon får lite extra mat nu också för att det går åt mer energi när det är kallt :) Men kaniner tål kyla jättebra, faktiskt värme som är farligare :)
 

Nu rullar vi! Lika bra att säga godnatt nu, för kommer ta sin lilla tid att åka i det här vädret!

xoxo Hanna
 
 
 
 
.

Uaaahh!

Kategori: Den enda kategorin

Alltså, startade precis min iphone efter att den har varit på "karantän" sen i lördags.. Den har legat på tork, i fall att det kom in massa vatten när den hamnade i toan, jävla skiiiit! Den funkade helt felfritt tills jag skrev in simkoden, då stängde den av sig själv... så kände att den skulle få vila i ett par dagar... Nu har den gjort det och verkar funka felfritt, förutom att den under programuppdateringen startade om sig själv... :( men det kan ju bara va nån bugg! peppar peppar ta i trä! Klart den funkar? Neeej, nu stängde den av sig själv igen..... :( åhh! jag dööör om den gått sönder... HÅLL TUMMARNA?!

Jag menar, VARFÖR börjar den krångla nu, när den funkade felfritt precis efter olyckan.... Dumma mig att inte ha den avstängd då... :(

Allt är grått!

Kategori: Den enda kategorin

Gud vad grått allting är nu, det blir aldrig riktigt ljust och det blir mörkt fort som fan rent ut sagt!
Just nu vräker det ner snöblandat regn här ute, men det blir lite vitt på backen... men det kommer nog inte ligga kvar så länge. Jahaja, idag känner jag mig pigg igen, skönt! Har fått nån "dunderkur" av mamma som verkligen hjälpt. Tror jag gick upp vid 11, vilket var skönt, för jag behövde sova.. Anleningen till att jag bloggar så dåligt är för att jag för tillfället inte har någon mobil... Min nya lur ligger fortfarande i okokt ris i fal att det finns fukt som kan sugas ut. Den andra mobilen är jag så trött på + att jag glömt att ladda den haha... Men men, idag har vi varit iväg till Julita och lämnat bort mina sista fiskar. Det känns rätt för vi har inte tid att ta hand om dom på det sättet vi vill, så nu får dom komma till sina syskon och päron :) så det är skönt att ha det gjort. Sen har jag betalat massa räkningar, mindre kul - finns inte så mycket pengar kvar... csn är ju inte så fett alltså! Speciellt inte när mer än en tredjedel går till hyra... + andra räkningar. Aja, done i alla fall! Sen har jag så klart myst med min finaste lilla bebis som för första gången i sitt liv sett snö! Nu vankas glögg och pepparkakor och lite serier med mamma, sen bär det av mot Falun igen :) 


xoxo Hanna

oj....

Kategori: Den enda kategorin

Det har hänt en hel del i helgen därför jag inte bloggat...
Orkar inte skriva ett jätteinlägg om det nu heller, för vill umgås med familjen innan jag ska tillbaka till Falun!
- Kom hem hit i fredags kväll runt 21.00, då var min faster här så umgicks med henne + familjen
- Gick på stan med faster & mamma, lördagsförmiddag!
- Firade Patrik på kvällen
- Mobilen åkte ut ur bakfickan och ner i toaletten (kul när man haft den i typ 1 dag..) Verkar inte ha blivit nåt fel, men har den på tork i ris nu i några dagar i fall att! Ångest!
- Lördag, umgås med familjen och pyssla hemma
- Söndag, stan med mamma, pyssel hemma, mys med bebis!
- Måndag, sovmorgon (är hängig) Plugg, göra rent akvariet med Anton, mysa med bebis, familjemys, gjort logga åt http://www.vaknanu.se/ (kompis företag, han håller på och bygger upp hemsidan och det, så ingenting är klart)

Loggan blev så här: (efter Johannes önskemål)
Haha det roligaste var att jag bara skrev namnet och la texten så här på en gång och han blev asnöjd, vid mitt första försök (han ville bara ändra typsnitt) Yeah! :)


Ah, kort, verkligen kort, men vill inte skriva mer just nu :)
 
Godnatt,
xoxo Hanna

Nöjd tjej går och sover

Kategori: Den enda kategorin

Jag har haft en jättebra dag idag! :) jag och Andrea åkte till Gävle imorse för att jobba på en mässa på högskolan där (för unionen) Det var jättekul och inte så långt att åka heller, typ 1 timme med tåg + 10 min med taxi från stationen till skolan. Haha gissa om man kände sig lite bortskämd när man gled in framför porten på skolan i taxi ;) haha A hur som helst var det en kul och bra dag och värvningarna gick kalas!!! Nu är jag jättetrött och ska sova, har skola 9-15 imorgon, men det är en workshop i copyright så det är bara kul :) Det är en nöjd Hanna som går och lägger sig i alla fall ;) Godnatt!



Xoxo Hanna

Dagen kom...

Kategori:

Ja, dagen kom,mot alla odds, då även hanna ansluter sig till Apple-familjen. Jag känner mig riktigt nöjd!




Snacka om att nya nano-simkortet är litet! haha sjukt ju!

bild

Kategori:

som inte kom med på förra...


en vanlig onsdag?

Kategori:

ja vi skulle ju bara gå och ta en hamburgare och här står vi och shottar jäger! haha a men vi har kul iallfalla! :D skål!

Mitt i veckan

Kategori: Den enda kategorin

Ah, det är mitt i veckan och det känns. Fast det går väldigt fort nu, dagarna och veckorna bara rinner iväg, lite läskigt faktiskt.. men det brukar ju va så den här tiden på året. Idag har jag jobbat med Andrea 11-14 och det var riktigt kul. Äntligen börjar folk känna igen oss och veta lite mer vad unionen är! Vilket innebär att folk vågar komma från och snacka med oss! Kul kul kul :) Vi bjöd på kaffe och pepparkakor idag vilket också var bra för då kommer folk fram av den anledningen och då kan man passa på att snacka lite med dom medan man ändå har dom där :) Vi värvade fyra personer också, vilket kanske låter lite, men det är riktigt svårvärvat på skolan och vi har aldrig värvat någon när vi stått på skolan så att värva fyra stycker på den stunden vi stod är kanon! Weeey, we can do it! Haha ganska random också så fick vi massor av beröm för vårat kaffe " gud vad gott kaffe" "åh får man ta en kopp till, det var så himla gott" "jisses, jämfört med kaffet man köper där borta så känns det som att man kommit till himlen när man dricker erat, jättegott". Haha det var rätt kul faktiskt ;) Men det är ju bra!
 


Ah äntligen (!!!) har jag fått bort all disk från diskberget! Det lixom har ju varit så mycket att man inte kunnat diska allt utan varit tvungen o göra det i omgångar vilket lett till att man hunnit få ny disk osv... men nu är det borta! phu! Jag har även bytt gardin i köket, kanske kan ta en bild någon annan dag för det är inte färdigt med belysningen och det ännu, för jag måste sticka till rusta och köpa en grej för att det ska funka. Hur som helst börjar det se lite juligt och adventigt ut här - myys! Nu ska jag plocka undan de gardiner som jag tagit ner samt ta reda på rena tvätten från igår sen bär det av mot Kåren. Jag och Andrea ska käka lite på kåren och ta nåt gott att dricka för att fira våra första värvningar på skolan (har värvat på mässor, men inte i skolan)! Blir ett perfekt avslut på den här dagen. Oh förresten så är min mobil på väg från Halebop, dom lämnade det till posten i förmiddags! ihhii! :) Nu ska jag kila! 


 
 
 
xoxo Hanna
 
 
 
 
.
 
 

MÅSTE SE!!

Kategori: Den enda kategorin

Snyggt gjord, bra klippt, nice tajming till musiken! Grymt alltså! 
(uppgiften är att göra en trailer/reklam för billys panpizza)

God hallon-smoothie!

Kategori:

Jag brukar ofta göra denna smoothie till frukost eller mellanmål! Det går fort, är gott och nyttigt :) på bilden ser ni allt man behöver! Naturell yougurt (eller kvarg), frysta osötade hallon, krossade linfrön, skalade solroskärnor, mixer och glas! Blanda som du känner, jag brukar ha typ 400 ml yougurt, hallon efter smak och sen en skvätt av varje frösort, prova er fram vad ni gillar :)





God morgon!

Kategori: Den enda kategorin

Jag har varit uppe ett tag, fick tvinga mig ur sägen - den är ju så skön och varm! Men kom upp i alla fall! Duschat och tagit fram kläder och sånt fix.... Sen nu när jag ser på klockan inser jag ju att jag kunde sovit nästan en timme till... för ska inte va på skolan förrän 10:45 inte 9:45... dooh! Aja, fick en "tidig"morgon i alla fall, så det är väl bra? Så jag kan somna i tid ikväll :) Idag är det jobb som står på schemat, jag och Andrea ska stå på högskolan här i Falun, uppe vid lugnet, och bjuda på information, pepparkakor & kaffe :) Komsi komsi! Nu ska jag väl passa på att göra mig klar i lugn och ro och kanske till och med kika på nån serie eller städa lite innan jag måste gå! Blir en smoothie till frukost :) 
 
 
Skön start på morgonen, speciellt när det börjar närma sig advent faktiskt! :)
 
 
 
xoxo Hanna
 
 
 
 
.

Lite tillbehör

Kategori: Den enda kategorin

Ja, jag kände att jag vill skydda min nya telefon så bra det bara går från den dagen jag får den :) Så jag kikade in på fyndiq.se och dom hade hur mycket saker som helst till jättebra priser! Jag beställde ett "flip-skal" som slyddar hela mobilen, även skärmen. Kände att det kan vara bra att ha ibland. Jag köpte också skärm-/baksida-plast som bara ligger som ett skyddande lager på mobilen - det är ju alltid bra att ha för inget  kommer ju lixom innanför det och repar eller likande som det kan göra med ett vanligt skal. Sen köpte jag två skal till, ett helt genomskinligt i plast så att man ser designen på telefonen även om man skyddar den med ett skal :) och det andra skalet jag köpta är ett vitt skal som är typ utskurna hål i, haha låter jättekonstigt, därför så lägger jag upp bilder på allt här nedanför :) Känns bra i alla fall och det var ritkigt bra priser! 
 
 
 
 
 
Flip-skal i UD-läder, 89 kr mot 199 kr!
 
 
 
 
 
 

3 set, fram & baksida för 24 kr!
(..jag har inte gjort bilden med texten, det är den bilden från hemsidan)

 
 
 
 
 
Ett genomskinligt och jättetunnt skal i hårdplast, 24 kr!!
(Bara 0,5 mm tjockt och väger bara 13 gram)
 
 
 
 
 
 
 
 
...och så detta läckra skal med hål i :) 89 kr mot 249 kr!


Så ja, jag tycker då verkligen att jag fyndat! Så kan rekommendera fyndiq.se , dom har ju allt möjligt inte bara mobilprylar :) Så värt en titt om man letar efter nåt eller bara vill kika :) Nu ska jag plugga lite innan det är dax att sova! Fast allra först ska jag ner i tvättstugan och hänga sista tvätten som jag nästan glömt haha...
xoxo Hanna
 
 
 
 
 
.

Dinner time!

Kategori:




Karré, grekisk sallad & bea! nom!

Jahaja!

Kategori: Den enda kategorin

Ja, efter mycket övervärgande, räknande, tänkande, ångest, och panik bestämde jag mig - Jag klickade hem en iphone 5 nyss! haha :) Är så trött på att min mobil tar sååå mycket energi från mig varje dag för att den inte funkar som den ska, så är beredd att gå med dubbla betalningar ett tag, blir ändå inte så mycket dyrare än jag snittar nu så! Helt klart värt att slippa lägga ner energi och irritation på en lur som inte funkar :) Om jag inte har otur ska jag få den innan veckan är slut! Det enda jobbiga är att jag får nytt nummer, men men går ju att bara skicka ut mass-sms :) Nu ska jag fixa klart med allt julpyssel, disken, tvätta och plugga :) 



xoxo Hanna
 
 
 
 
 
 
 
 
.

smygstart!

Kategori:

Nu åker vintern och julen fram lite granna här hemma i alla fall! det blir ganska mycket mindre sommar med dom grå gardinerna ;)








Hm, hmm, hmmm!

Kategori: Den enda kategorin

Alltså, jag har nu spenderat all tid sedan jag kom hem (typ senaste blogginlägget) med att kolla runt på olika abonnemang med iphone... är så trött på krångel med mobiler så okej jag ger mig! Jag skaffar väl också en iphone då.. frågan är ju bara 4s eller 5? Det är ju inte mycket skillnad alltså... knappt nåt mer än designen och större skärm och bättre facekamera... men det skiljer inte så mycket i pengar heller.. hm! Och jag har ett annat liiitet problem och det är att jag är bunden på mitt andra abonnemang till 4/7-13... :/ Ett jättebra abonnemang, men jag vill lixom ha ny mobil NU och jag har inte kontanterna att slutfakturera (studentliv you know).. Så letar just nu efter någon som kan ta över abonnemanget :) Får se hur det går, vem vet kanske har en ny telefon snart! Nu ska jag laga wok, lyssna på julmusik och sedan diska och byta gardiner mm här hemma & dricka glögg - myspyyys! :)
 
 
 
 
xoxo Hanna




.

Energin bara rann ur

Kategori: Den enda kategorin

Det är en otroligt jobbig känsla när man hållit igång direkt från att man klev upp och sen landar hemma igen och luften och energin bara "pffsssst", typ går ur en. Sitter just nu här med datorn i famnen som en halvdöd zombie.Det går ju inte för sig? Jag har ju många saker kvar att fixa idag, tur att klockan inte är så mycket! Nu är bara frågan om man ska ta en powernap eller inte... kommer det hjälpa eller skälpa? Tror jag tar en vaniljbulle, en kopp te & ett avsnitt av nån serie + tända ljus och laddar om istället! Sockerkick! Ah, så får det bli, tror att jag inte kommer komma upp om jag somnar, bättre att lägga sig i tid ikväll (försöka i alla fall). 
 
Typ exakt så här sitter/ligger jag i sängen med datorn i famnen! haha känner mig precis så som katten ser ut!
 
 
 
.

Redan massor avklarat

Kategori: Den enda kategorin

Vilken morgon, eller start på dagen! :) Det har varit en elektriker här och bytt ut lysknappen på toan (den har glappat) sen har det varit en rörmokare och fixat handfatet på toan som läckt. Superbra service haha dom kom typ samtidigt! Skönt att det är fixat så att man kan släppa det i alla fall. Sen hade jag telefonmöte10-11 med Unionen om mässor och liknande som vi ska ha här framöver. Så då är allt mer planerat och klart på den fronten också! Och nu har jag suttit och skickat lite vikiga mail, samt gjort en utvärdering för infobordet jag och Andrea hade förra veckan. Känns kanonbra att redan ha hunnit med så mycket och klockan är bara 12! Nu ska jag diska och laga lunch. Andrea kommer hit vid 13.00 och då ska vi dra till Ica Maxi och köpa hänglås till skåp på skolan där vi ska förvara Unionen saker. Just nu är mitt förråd mer än överfullt pga. allt material vi har här, så det ska bli så skönt att bli av med det. Vi har tänkt att vi ska sortera och se vad vi har och sedan ta allt till skolan :) Så nu måste jag kila, så jag hinner fixa de jag ska innan Andrea kommer :)
 


xoxo Hanna
 
 
 
 
 
.

Måste bara dela...

Kategori: Den enda kategorin

...alltså har ni sett denna sjuuukt söta, sköna lilla grabben? Ni måste kolla! Haha, älskar slutet också! Så kolla verkligen på hela, han är så jäkla, galet sööööööt!!! haha vilket litet charmtroll!

Nu ska jag verkligen sova... haha lovar! Godnatt! 
 
 
.

Uppbokad tjej!

Kategori: Den enda kategorin

Yes, haha det har jag verkligen varit på sista tiden... jag har haft så mycket i skolan, men nu börjar det lägga sig lite i alla fall, efter kommande veckan så är min plan att vara klar med mina två fotouppgifter som restar pga. knäskadan, samt att ha hunnit komplettera kameran som jag illustrerade så jag kanske kan få VG :) fick faktiskt G trots att jag inte ens gjorde alla detaljer, känns huuuuur bra som helst!!! Har även klarat tentan i den kursen!!! Gud vilken lättnadskänsla det var - hade verkligen inte velat ha omtenta på den alltså. Gjorde ju även en liten tenta i fredags som jag också klarade :D wiie! Äntligen betalning för mödan! Det är en så himla skön känsla  när man sliter så hårt och sedan får veta att man klarat det och kan släppa det! Sån lättnad lixom. Jag och Sanna.B kände att det var nåt att fira så vi gick till ett fik på stan och tog varsin Foccacia (stavning?!) typ lyxigare variant på varm-macka :) Jättegott! Massor av prat och telefontankar haha! Det var urmysigt :)


Helgen har varit jättebra! Sara kom hit i fredags, dock 2 timmar för sent på grund av... ja gissa? jo... SJ!... och det har inte ens blivit vinter ännu? Say whaaat! Aja.. Hon kom fram i alla fall :) Så vi började med att käka tacobuffé på kåren (45 kr!! 70 kr med en stor öl till!!) haha smygreklam, men det är awesome! Det var mysigt att börja helgen med en god buffé och massor av snack! Haha det behövde vi, vi har alltid så mycket att snacka om! Vi fortsatte den mysiga början hemma hos mig med vitt vin och ännu mera prat. Sen spelade vi lite ölspel med varandra bara för att tagga till oss inför party haha. Låter jättemobbat I know, men vi var lixom sugna innerst inne - men ändå trötta utanpå! Haha så det var välbehövligt. Vi kom faktiskt igång riktigt bra och i samma takt som peppningen växte höjdes musiken ;) Senare på kvällen kom Andrea och Albin förbi så vi snackade lite med dom och spelade "vem i rummet" som är ett jättekul spel med påståenden och så ska man peka på den man tror det stämmer in mest på i rummet. Haha man får veta mycket vad folk tror om en ;) Kvällen fortsatte och avslutades på kåren där vi grattade Simon och Martin som fyllde år! :)

Nej, nu ska jag sova faktiskt är riktigt trött, så vågar inte riskera att jag ska fortsätta skriva om hela helgen för då kommer jag bli pigg igen och då somnar jag aldrig... jobbigt, men sant - jag känner mig själv.. Var i alla fall på bio med Fia nyss och såg sista Twilight filmen! Åh vad konstig och tom känsla det är nu när man vet att det lixom inte kommer nån mer... Ska inte säga nåt för vill inte spoila för er som inte sett den ännu :) Aja, Sov gott! Imorgon har jag inga lektioner eller liknande, så bör hinna blogga om Norge och mer om helgen och kanske till och med min födelsedag.. haha shit ligger efter och det är en ångestkänsla faktiskt! Vill ju lixom skriva om allt, men det har minst sagt varit lite för mycket av allt nu på sista tiden! 
Kollade på part 1 innan vi skulle se part 2 på bio, bara för att den är bra & för att pigga upp minnet om alla detaljer ;) hihi!
 

....Och detta var vad jag käkade under tiden! Omi nomi nom! Bakad potatis med tonfisk-curry-röra :) 
 

Det var så spännande att vi knaprade slut på popcornen! haha vi åt och åt och åt och åt!
 
 
I will miss you Edward Cullen! Det är en sak som är säker! 

Sov gott!
xoxo Hanna
 
 
 
 
 
.

Forever!

Kategori:



Säng dax!

Kategori: Den enda kategorin

Det var tur att jag sov typ 13 timmar inatt, för jag ska upp om typ 5 timmar! haha, har suttit och nött in massa information om typsnitt och hur människan läser och varför osv... Det är dessa saker jag verkligen nött in utantill, för det är logik i allt annat, men olika termer och liknande är bara att nöta in...
 
 
Hoppas att det sitter på tentan imorgon nu + all den andra mer logiska kunskapen.. bäst att göra sig klar för att sova nu, tror jag får sätta på en serie eller nåt för att kunna komma till ro och tänka på nåt annat en stund, just nu är det bara små "ramsor" med alla dessa termer som snurrar i mitt huvud! Godnatt, wish me luck imorgon 09.00-10.00 ;)

xoxo Hanna
 
 
 
.

Att sprida omtanke

Kategori: Den enda kategorin

som ni ser så ligger min koncentration inte 100% på tentan, men ville bara dela med mig av en bild som jag fick på facebook idag. Det är en bild på blommorna som jag och familjen skickade till en person som betyder mycket för mig/oss. Förutom bilden så fick jag ett fint samtal igår och det värmde verkligen att få höra att buketten gett så mycket glädje mitt i allt elände! Det är skönt att få bekräfat att glädjen/omtanken man "skickar" når fram och träffar precis rätt! Massa tankar till dig, bästa du!
 
 
Blev ju inte exakt samma bukett som på bilden jag la upp här om dagen, men det beror ju helt på vad den lokala blomsterbutiken har för blommor hemma. Det är ju samma blommor, men med andra färger :) och det stod att det skulle vara en bukett med säsongens färger! Jag tycker att den blev jättefin!! Nu ska jag fokusera på tentan, lovar!
 
 
xoxo Hanna
 
 
 
.

Komplimanger

Kategori: Den enda kategorin

Det är nog det som kan pigga upp allra mest under pressade, jobbiga, stressiga tider.
(förutom att faktiskt bli av/klar med massa "att göra"-måsten så klart)

Dagens "upp-piggare":
"mja, jag tkr du är svin söt o kalas trevlig! ...
.... När får man bjuda fröken på bio då ?"
 
haha awesome, fick liiite mer egergi till att faktiskt plugga till tentan nu!  ;>


(nej, för er som undrar, om nån undrar, jag lägger inte upp det här för att visa att nån ger mig en komplimang för att få uppmärksamhet, för kan säga att det är inte alls varje dag man får höra sånt där, men kände för att för en gångs skull på ganska länge dela med mig av ett piggare inlägg..mitt i all stress, typ suga lite extra på karamellen genom att skriva om den också haha)

Koncentration?

Kategori: Den enda kategorin

uäää vad jag har svårt att koncentrera mig!! Önskar ibland att jag kunde placera hälften av de saker som snurrar runt i mitt huvud i en mapp som blir låst för stunden så att man kan koncentrera sig på det man måste! 
Jag har lixom så mkt att göra jämt, skrivuppgifter, tentor, plugg-läsning, jobbgrejer, fixa saker i lägenheten, felanmäla saker , tvätta, diska, mobiltankar, "jag borde komma igång med träningen igen-tankar", folk som fyller år, fotouppgifter (ångestladdade), det blir så mycket att man inte kan koncentrera sig och få nåt gjort lixom...... jag hatar den känslan! typ som idag, jag kom hem från jobbet runt ah  jag vet inte halv 3 kanske? och vad har jag gjort sen dess? Det känns som att jag gjort massor eller lixom i alla fall gjort nåt hela tiden, men ändå kommer jag ingen vart. Jag lyckas dock alltid fastna vid fel saker, idag var det tex att jämföra mobiler på nätet... inte alls viktigt för den jag har funkar, eller ja typ i alla fall, oftast - den är bara trög och laggig ibland.. så det är ju egentligen bara irriterande att man måste starta om den då och då och massa mer..(orkar inte dra allt här)... men nu sitter jag här och har en halvstädad lägenhet (Sara kommer imorgon och ska se den för första gången, så vill ha det fint) oc så har jag knappt börja läsa det som ska läsas för mini-tentan imorgon 09.00-10.00...

En bild från när vi jobbade idag, inte så bra men haha då ser ni lite av hur det kan se ut när vi jobbar :)



NU SKA JAG FOKUSERA PÅ LÄSNING INFÖR PROVET IMORGON!!!!!!!!! Städningen är inte så mycket kvar av och hinner det innan Sara kommer imorgon!! Men att min hjärna ser ut så här (rörig) är en anledning till att jag inte bloggat, för klarar inte av att ha en sak till att tänka på, sorry, men vill typ inte springa in i väggen eller nåt..

xoxo Hanna

Då var det kväll igen

Kategori: Den enda kategorin

Alltså jag fattar verkligen inte vart dagarna tar vägen, jag har hållit på med nåt hela dagen och ändå så är jag inte färdig med nåt... typ städningen.. men skillnaden från andra städningar är att jag verkligen kör grundligt denna gång, har insett att jag måste det om det ska hålla när man bor så litet som jag gör (25kvm). Det tar längre tid, men bli bättre i längden, så man kanske ändå sparar tid på det? hm.. Ah, har fått veta att en person som jag bryr mig mycket om varit/är väldigt sjuk och varit nära döden. Mer än så tänker jag inte gå in på det. Men jag klickade i alla fall in på interflora och skickade iväg ett blomsterbud som ska komma imorgon. Tänkte att gula blommor piggarupp när man mår dåligt, så valde denna bukett ihop med ett kort. Tänker på dig och din familj!
 
Imorgon är det skola som gäller till att börja med, 10.00-12.00 har vi föreläsning och efter det ska jag, Sanna, Evelina och Andrea arbeta på vårat grupparbete - troligen är det inte så stort så kanske till och med blir klara med det. :) Vore skönt, för jag har en uppgift från seminariumet som var i måndags att göra (missade ju det då jag var i Norge). Kanske skulle kunna ta mig iväg till gymmet imorgon också och pröva hur det känns för knäet efter operationen. Vill bara komma igång nuuuuuu igen!

Ah, ber (igen) om ursäkt för att jag inte uppdaterat om vad jag och Hannah hittade på när jag besökte henne i Norge...men har som sagt hållt på och städat hela dagen och jag har en känsla av att det kan bli ett långt inlägg så vill inte bara slänga ihop nåt nu typ, för har mycket att berätta!! Så ni får väntaa, haha den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge ;) 
 

(bilden som sitter på doftljuspaketet)

Jag ska väl ta och slå på ett avsnitt av nån serie och somna till det och doften av jul(!!!). Haha jag har köpt doftljus på IKEA som doftar juligt, så mysigt! Håller just nu på och skriver detta inlägget, vädrar (öppna fönster), eldar doftljus och lyssnar på avslappningsmusik. Allt för att komma i sovstämning... Jag är verkligen en nattuggla, så har svårt att somna - speciellt när jag sover länge på mornarna (vilket jag älskar!?)... Har nog tänkt att direkt när nästa vecka börjar ska jag vända tillbaka mitt dygn, eller få en bra dygnsrytm kanske man ska säga, försöka komma igång med träning + sjukgymnasten igen och börja käka diet! Vi får se om jag lyckas med allt på en gång, men bra att ha en plan i alla fall känner jag.

Nej, nu ska jag borsta tänderna, tvätta ansiktet, bädda ordning sängen, slå på en serie och somna! Bussen till skolan (vi ska va i Borlänge) går 09.20 imorgon, men ska möta Sanna 09:05 :) Nattinatti!

xoox Hanna
 
 
 
 
 
.

Kaooooz!!

Kategori:





haha shit vad det ser ut... syns att det varit plugg, plugg, tvätt, reklam, panikpackning, panikupp-packning, mera plugg, skadat knä och att jag varit bortrest där emellan! Nu ska det booort! Ser så mycket värre ut än vad det är bara för att det är så litet, det mesta är ju reklam (som ska kastas) och ren tvätt som ska tas om hand + lite plugggrejer.. haha skäms lite över denna bild, men brukar inte alls se ut så. slänger upp ett motbevis sen när jag städat hela lägenheten, så får ni se hur det brukar se ut ;)

xoxo Hanna

Stavanger

Kategori: Den enda kategorin

Jahaja, då var dagen här, min sista dag i Stavanger med min fina Hannah! Jag har haft så himla kul under tiden jag varit här, även om vi inte gjort allt vi tänkte att vi skulle göra. Vi har lixom bara mysit och umgåtts! Välbeövligt, för tiden har ju  minst sagt gått åt i alla fall ;) Jag har ingen lust att ta tid just  nu åt att sitta och berätta om allt vi gjort, för det skulle ta lite för mycket tid... Vi ska nämligen käka (sen) frukost nu och sen ta en promenad till en fin strand här i närheten. Det är första dagen som det inte ösregnar när vi vaknar, så bäst att passa på, det är också på grund av det vädret som vi tyvärr inte kunnat åka på den där båtturen när man ska se fjordarna... Men idag är tanken att vi ska ha en slappardag, så kanske hinner börja berätta lite om vad vi gjort senare :) 



xoxo Hanna

2:a dagen

Kategori: Den enda kategorin

Idag är det min andra dag i Norge, Stavanger. Vi håller just nu på och gör oss klara för att åka till Hannahs skola och kika lite för att sedan åka vidare till IKEA ;) hihihi! (nöööörd) Hannah va as-söt imorse och kom med frukost på sängen!! Hur bra är hon inte, jo bäst! Försök inte sno henne, jag har i smyg installerat ett tjuvalarm... Ah då vet ni lite om vad vi ska göra idag, senare kan jag uppdatera med bilder och sånt från igår :) Men vill ju umgås med Hannah när jag är här! Ikväll blir det nog lite party i Hannahs rum, haha låter mobbat I know, men är så kul att bara sitta och dricka, finissa, snacka, lyssna på musik, kolla random youtube-klipp och sitta på chattroulette! haha. See ya!

xoxo Hanna

SKÅL!

Kategori: Den enda kategorin

Haha dessa bilder ska egentligen ses typ som en "film" när man bläddrar sjukt fort från bild till bild, men ni får väl scrolla asfort! :D Haft en asbra dag som fortsätter med skumpa, ostbågar, och ensam mamma söker! Ohh you sneeeeeeaky mooooom! 

Trött men taggad!

Kategori:

Yes det är precis så det är! jag ska försöka sova på tåget nu eftersom jag bara sov 2,5 timmar inatt! Men det är det värt för jag är på väg mot Norge & Hannah nuuu!! Tåget gick 05:37 - lagom tidigt ;) planet lyfter 11:15 :) jag landar typ 12:35!!!! Wiiie!






Segstartad

Kategori: Den enda kategorin

A, jag var ju segstartad idag, men har ändå hunnit en del på min to-do-list!
Nu ska jag laga mat lite snabbt innan det är dax att byta tvätt i maskinerna. Tex-mex hamburgare i salladsblad med tillbehör står på menyn.. haha :) Faktiskt riiiktigt gott!

To do list

Kategori: Den enda kategorin


Mh, jag har en del att fixa, ser kanske inte så ut, men om ni visste hur kaooz min lägenhet är efter alla veckor med enbart plugg.. så skulle ni förstå! Kände mig sjuk imorse och mådde inte alls bra, så tog en riktig sovmorgon - vilket hjälpte tillsammans med vatten, värktabletter, te med honung och bakteriedödande "gurgel" till munnen. Så nu ska jag ta tag i allt som finns att göra! Tåget rullar mot Arlanda 05.37 imorgon!
 
xoxo Hanna
 
 
.

blää

Kategori: Den enda kategorin

usch har varit helt död idag, tänkte ju att jag skulle blogga ett stort inlägg med uppdateringar! men nej, jag har typ inte ens lyckats hålla mig vaken... nu värker kroppen och halsen gör ont + att jag är sjukt trött... FAN om jag blir sjuk nu ! Det är ju norge på torsdaag! PEPPAR PEPPAR! Nu blir det ibumetin och extra stark alvedon, te med honung och sedan bakteriedödande "gurgel-medel" (som man gurglar munnen och halsen med). Det ska jag toppa med mycket sömn! Får skita i o gå upp tidigt för o städa, nu måste jag bara bli friiisk! eller snarare inte sjuk!! Som mamma och mormor alltid sagt - sömn är bästa medicinen. Förlåt igen, men kanske hinner blogga nåt uppdateinlägg innan norge vi får se... :( annars lär jag ju i alla fall, kanske, uppdatera under norgevistelsen :D
 
Nån bild från kroatien kan ni i alla fall få :)
a



Godnatt,
xoxo Hanna
 
 
.

jag lovar!

Kategori:

Jag lovar att det ikväll kommer upp en megauppdate!! Det har bara varit fullt upp nu. Jag ska iväg till skolan 10-12 & 13-15 :) Hörs sen!

xoxo Hanna

PLUGG-STRESS!

Kategori: Den enda kategorin

Förlåt för urkass uppdatering, men är sjuukt mycket på en och samma gång i skolan nu! Lämnade precis in ett repotage och ett säljbrev för kursen kreativt skrivande... nu ska jag plugga till tentan som är imorgon 14-18 i grafisk introduktion och illustration! Gaah! Låter nog inte mkt, men det är galet just nu. Boken vi har till tentan är så himla bred, så man vet inte vad man ska plugga på typ! Så, jag uppdaterar imorgon, om jag hinner! Ska på inflyttningsfest typ direkt efter tentan... Har i alla fall haft en awesome födelsedag, trots plugg! Andrea kom och överraskade mig vid 9 imorse med en pannkakstårta med tända ljus och "ja må du leva"-sång, så sweet. Sen har jag varit på bio med Hanna, vi såg bitchkram, det var en bra film :) fick en superfin hängare med 4 krokar på av henne!! Foton kommer nån dag snart. Har även fått telefonsamtal och sms och massa gratulationer på facebook - tusen tack!<3 Nu måste jag plugga vidare!

Sov gott sen,
det hoppas jag kunna göra!


xoxo Hanna




.

Min dag!

Kategori: Den enda kategorin

Ja idag är det min dag och jag ska börja med att sova nu innan den börjar på riktigt! Imorgon ska jag försöka hinna lägga upp lite bilder från resan och skriva lite om den också. Men jag har tentan, som är på fredag, att plugga till + inlämningsuppgifterna som ska vara inne imorgon :) (en är helt klar) Sen på kvällen vankas det födelsedagsbio med Hanna :)

Godnatt, nu ska jag sova skönt efter 12 timmars resande idag!

xoxo Hanna


.