sweetwalk.blogg.se

Live your life! But follow mine!

Valborg med familjen!

Kategori: Den enda kategorin

Nu ska jag sussa - jobb 08:00-18:00 imorgon :)

Just nu!

Kategori: Den enda kategorin

Grymt!

Kategori: Den enda kategorin

Fan va bra jag är! :) ja faktiskt - jag har nu två heltidsjobb att välja mellan i sommar, 8-9 veckor på båda! Awesome! :) jag ska ju självklart ta assistans jobbet om brukaren säger att jag får det (vilket jag får veta på tisdag efter min första egna arbetsdag imorgon). Men nu kan jag även få heltid måndag-fredag på kronfågel också :) fan vilken ego boost! Nu ska tentan få sig en omgång! Kommer kötta! Haha fan va bra jag är! :)

Plugga vid segelbåten

Kategori: Den enda kategorin

Inte helt fel att sitta i solen, vid havet, på segelbåten och plugga :)

Frukost på altanen

Kategori: Den enda kategorin

Te, kaninmys, färskpressad juice, goda mackor och mys med mamma!

Delicious har anlänt

Kategori: Den enda kategorin

Skorna jag valde på Nelly high heels kvällen har kommit (efter ett par mail fram och tillbaka) Jag hade inte lyckats fylla listan rätt eller nåt sånt på etage så jag fanns inte alls - men det löste sig ju! Visst är dom verkligen delicious? Kanske därav att modellen på skon heter så! Love it!

Bästa faster!

Kategori: Den enda kategorin

Nu fick jag en energikick! Jag blir så glad av fina komplimanger och liknande. Nu var det min faster som gav mig energi. :)

Just nu!

Kategori: Den enda kategorin

Nytt supersött mobilskal! Plugg plugg plugg!

Alla Bieber-fans grundlurade! HA HA HA!!!

Kategori: Den enda kategorin

Alltså ni måste (!!!) kolla den här videon, killen fick lätt sina 15 minutes of fame! Hahahahaha så jävla klockrent. Ett gäng svenska killar som lurar alla fans utanför Grand Hotel haha! 


http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=c27S_IN-9d4

(Fattar inte vrf man inte kan lägga till filmer direkt här på bloggen som förut.... suck)
 
 
 
 
 
 
.

Igår

Kategori: Den enda kategorin

Det var matmarknad på torget i katrinehom - mat från all världens hörn :) jättemysigt! Dom sålde även blommor, ett helt hav fanns det. Att solen stekte på gjorde ju bara saken bättre. Hur som helst så gick det kanon bra att jobba, shit vilken kul sommar jag kommer ha om jag får jobbet :) efter jobbet så åkte jag hem och pussades med Darcia, hon åt sitt första gräs från geäsmattan, omi nomi nom! Så fluffig, glad och kärleksfull. Påkvällen åkte jag in och åt paela (stavning?) med mamma och pappa - som vi även tog hem till Anton :) Nu ska jag kötta med tentan!

It's a good day!

Kategori: Den enda kategorin

Bytte precis tåg i Sala :) är på väg till k-town, har mina nya skor på mig! Äntligen kom den nya storleken hem till mig :) älskar dom! Jättesköna o gå i och snygga! Dock så har min nagel på tummen gått sönder :( den som hade blivit så lång o fin! Typiskt! Ja ja, sol och blå himmel är ju underbart - man blir ju så himla glad :) i alla fall jag.

https://cdn1.cdnme.se/3919940/6-3/pic_5178f556e087c36d9991c12e.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/3919940/6-3/pic_5178f559e087c36d2d724b15.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/3919940/6-3/pic_5178f561ddf2b3359db2ac46.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/3919940/6-3/pic_5178f56d9606ee7caeebb63e.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/3919940/6-3/pic_5178f580e087c36d6caa6b15.jpg" class="image">

Suck.

Kategori: Den enda kategorin

Inte bästa starten på dagen när man får veta att J-C skorna inte kommer komma till helgen.... (jag beställde natten mellan måndag-söndag) Men enligt kundservice har dom varit slut och väntats på att fyllas på på lagret... Men underligt nog har man kunnat beställa dom hela veckan (har gått in o kollat för o se om priset ändrats), brukar det inte stå "tillfälligt slut" eller liknande då om det är slut på lagret? Jo. Men av erfarenhet och kompisars erfarenhet så brukar tyvärr nellys leveranstid inte stämma riktigt med vad dom utlovar. Hannah tex. beställde skor med sin syster och det dröjde mycket mer än 4 arbetsdagar innan "leveransbeskedet" kom med mailen, sen dröjde det ytterligare sjukt lång tid innan paketet äntligen kom fram. Suck suck suck! Gah, jag som ställt in mig på att ha dom på lördag... Ja det är ett i-lands problem, men jag är verkligen besviken... nu kommer det ju bli samma outfit som "vanligt" typ... Riktigt dåligt, står även i deras orderbekräftelse att om varan är restad ska man få ett mail om detta... inte har jag fått det. ja ja, nu har jag fått ur mig det här - dax att ösa så jag hinner med tåget... Ska packa klart, diska lite, ta ut soppor + kompost, ställa alla blommor i diskhon med vatten samt göra mig själv iordning! Hej o hå!


 
 
 
 
 
 
xoxo Hanna
 
 
 
 
 
 
.

Godnatt

Kategori: Den enda kategorin

Varit o tränat ikväll med Hanna :) gick jättebra - köttade på i typ två timmar :) kommer nog kännas imorgon! 09:33 går tåget mot k-town, ska få min andra och sista del i inskolningen på sommarjobbet 13-16 :) sen ska jag jobba min allra första dag själv 1 maj. 2:a maj får jag veta helt klart om han jag ska va assistent åt godkänt mig :) vilket jag definitivt tror att han gör! Peppar peppar! Aja ska sova nu för blir till att gå upp rätt tidigt - måste ju packa klart och så imorgon (i know sucker som inte gjort det idag...men tiden gick så fort - som vanligt) nattinatti :) xoxo Hanna

Att städa

Kategori: Den enda kategorin

Just nu tar jag min städning på så här stort allvar (som ni ser på bilden) haha men ändå så känns det ju bra att det händer grejer! Det är en otroligt skön känsla sen när man faktiskt är klar och det är snyggt och rent runt om kring en! Så, hey hå let's gooo! Ös! Ikväll blir det träning med Hanna också - pepp :)

Cat's that looks like male models

Kategori: Den enda kategorin

hahahah, va bara tvungen o sno dessa bilder. Såg dom på en annan blogg! Klockrena! Nu ska jag diska och städa lite :) 

 
 
 
 
 
 
 
 
.

STOPPA DJURFÖRSÖKEN!

Kategori: Den enda kategorin

Yaay!

Kategori: Den enda kategorin

Äntligen fungerar appen igen! Så nu slänger jag upp lite bilder från de senaste dagarna!
1. Dränkt katt efter cykeltur i spöregn


2. Trött och flummig efter jobb med unionen


3. Kött och tzatziki! Mm!


4. Min fina pelargon i köksfönstret


5. En till fin pelargon på expedit i sovrummet


6. Taggad inför sensation White på kåren


7. Jag och Hannah innan sensation White


8. Haha jag igen innan sensation White

 

 

Haha japp blev en bildbomb :D

 

 

 
 

Dränkt katt

Kategori: Den enda kategorin

Ah, det var exakt så jag kände mig när jag kom hem från stan. Jag skulle ju bara cykla ner och hämta ut ett paket samt handla lite gurka. På vägen hem bokstavligt talat öppnar sig himlen - det ÖSER ner stora regndroppar och gigantiskt hagel - Aj! Aja, hade ju ingen stans o ta vägen så var bara att ckla på och se glad ut. Helvete vad genomblöt jag var sen. Sminket hade runnit, håret var dyngsurt och kläderna fick direkt hängas in i torkskåpet i tvättstugan. Ja, och som vanligt så fungerara inte blogg.se appen än - så ja jag bloggar helt enkelt inte lika mkt då :( sitter lixom inte på det sättet vid datorn! Vill ju kunna poppa upp en bild direkt när det "händer" lixom... Hoppas ni förstår. Nu har jag iaf hängt sista tvätten i torkskåpet - är väl dax o ta tag i disken... Sen skriva klart lite plugg.

För min och er skull så kommer här lite vårinspo - så jag får energi att diska och det!




Sovdax

Kategori: Den enda kategorin

Ja, jag drog ju en rätt lång powernap på dagen förut, men jag är fortfarande heeelt utslagen. Haha fastande dock med Desperate housewives så klockan sprang iväg... Har typ en klump i magen för att jag är på sista säsongen, blir ledsen när jag vet att det inte finns mer sen haha låter sjukt, men satan i gatan vad bra den serien är. Kommer troligen börja om på säsong ett direkt typ haha ;) 

Nu ska jag dricka ett te som heter kvällsro och sedan sova - älskar att dricka det te't på kvällen för det har en rogivande effekt. Try it vet jag! Ikväll blev det faktiskt även en pizza, har varit sugen på det superlänge och jag kände inte alls för att laga mat (vilket inte händer ofta). Mh vad gott det var. Men men, är fortfarande galet irriterad på att blogg.se appen inte fungerar... börjar tänka på om man eventuellt skulle flytta bloggen till en annan plattform... Men vi får se.

Imorgon är det jobb som gäller igen 10.30-13.30 ungefär, sen plugg med Hannah & Evelina. Här får ni min tänkta outfit för helgen (om skorna hinner komma, IHII) Och sen är det inte exakt rätt tshirt, jag har en i samma färg, men "spetsen" upptill är inte spets utan bara genomskinligt typ.


(...och jaa, jag ska bli bättre på o göra snyggare "inspo-bilder", men är dödstrött och orkade inte lägga ner så mkt tid)



Godnatt, xoxo Hanna
 
 
 
 
 
 
 
 
.

SCORE

Kategori: Den enda kategorin

 
Haha, fan - från att aldrig lyckats få ett sommarjobb, till att få flera som ringer och vill ha mig är ju grymt! Jag har ju som sagt till 99,99% säkerhet fått jobbet som personlig assistent i sommar, men i fall att jag inte har det så har jag ju iaf backup ;) En camping i Fiskeboda som ringde förra veckan och nu alldeles nyss ringde Kronfågel :) Så yes, score - känns grymt! :) Hoppas min bästa lillabror kan få något också, vet hur det suger att inte ha pengar på sommaren - fast i för sig så är det hans "sista sommarlov" (han tar studenten) så han kanske inte har nåt emot att ha just lov heller! Hur som helst, bra egoboost det där! Nu ska jag försöka vakna till (är dödstrött verkligen) och få lite plugg gjort, sen blir det helt klart en kväll med TV/serier och förhoppningsvis somnar jag tidigt.
 
 
 
xoxo Hanna
 
 
 
 
 
.

Flum.

Kategori: Den enda kategorin

Åh blogg.se appen fungerar fortfarande inte?! Vrädelöst.... jag har i alla fall jobbat nu på förmiddagen och snart blir det lite plugg. Dock så kunde jag inte somna inatt så är dödstrött och flummig. Ska slänga ihop lite käk nu, sen dra en powernap tror jag. Tanken var att jag skulle lägga upp en otroligt vacker bild på en flummig Hanna, men nu vill ju inte appen fungera som sagt - och jag orkar verkligen inte lägga in bilden på datorn just nu - för det är inte nåt speciellt med den haha. Tänkte bara att det är roligare med bilder än bara text. jao jao...


888

Kategori: Den enda kategorin

OMG, jag är ägare till ett par Jefferey Campbell - Spike! Jag var tvungen att slå till och uppfylla min egen önskan när det var 50% rabatt på Nelly.com! 50%?!?! Fatta, med frakt betalade jag 888kr - magiskt va?! haha, jag menar egentligen kostar ju bara skorna 1695 kr! (vilket jag aldrig skulle betala) Men jaha, haha nu har jag ett par - happyface! :D (typ lite "grattis för att du till 99,99% har fixat ett grymt sommarjobb" till mig själv) IHI! 

 


Nu ska jag sussa, jobb 10.30-13.30 imorgon sedan ska jag träffa Hannah och Evelina för plugg! 


Natti,
xoxo Hanna





.

Appbugg......

Kategori: Den enda kategorin

Blir så trött på att blogg.se appen fuckar ur typ var och varannan dag?! Skulle lägga upp en bild på min middag förut tänkte jag.. men gick inte! Hur som helst, idag har jag tvättat, pluggat och tränat. Körde genom mitt syrkepass så är så där skönt utmattad i kroppen nu. Till middag blev det karré, sallad och tzatziki - mumma! Jag tror tzatziki är den "såsen" som jag käkar mest på sommaren, så galet gott! Speciellt om man gör den själv, har inte köpt nån gång, men har hört att det inte alls är lika gott som att göra. Nu ska jag hoppa in i duschen, sen plugga lite till och till sist somna till en serie! Har haft en bra helg som känts lång (på ett bra sätt). Nya tag inför en ny vecka! :)



xoxo Hanna






.

VÅR!

Kategori: Den enda kategorin


(Bilden är från grillningen igår)

Alltså nu ÄR våren här. Så himla underbart. Jag har nyss varit på maxi och handlat lite och så tog jag en tur på plantagen. Man kunde verkligen se att folk längtat till våren - för det var fullt med folk på plantagen. Perlagoner, penséer, buskar, rosor, häckar, bärbuskar, you name it. Alla var som galna. Igår var det premiärgrillning här i Falun med Hannah & Andrea, alltså var en sån där perfekt slappar dag igår. Grillning + chill utomhus i solen hela dagen. Tror vi satt ute från kanske 13-18 ungefär, och det var fortfarane varmt då. Underbart!! Det är ju väldigt nice också att det är ljust så länge om kvällarna också :)

Haha oj vilket positivt värdeladdat inlägg detta blev då - men ja det är ju bara så att man blir så glad! Nu ska jag göra en hemgjord hamburgare som mellis innan det är dax för tvätt :)




xoxo Hanna
 
 
 
 
 
.

Lunch

Kategori: Den enda kategorin

Kucklingsallad med hemgjord currydressing!

Nu är dom på väg!

Kategori: Den enda kategorin

Ja det blev ju massa krångel med skorna från NLY High heels kvällen. Men nu äntligen är dom på väg iaf! Längtar :) hihi

HARD WORK PAYS OFF!

Kategori: Den enda kategorin

Så sjukt nöjd, nu jävlar går det bra! HAPPYFACE! Jag har äntligen fått in en bra rutin kring mat och träning och satan i gatan det ger resultat - speciellt på centimetrarna på måttbandet! Ett tips från mig till er som vill gå ner i vikt, ta mått! För om vi säger så här så har vågen stått still den senaste tiden, men det har inte måttbandet - tvärt om.

PÅ 9 DAGAR:
har jag lyckats med detta! (från 10/4 till idag 19/4)

 
 
 
och detta är allt jag lyckats med sedan jag började måta den 13/3 (alltså för 37 dagar sen) 

 
 
Jag är så himla glad, wihooo! Älskar att träna och älskar det ju bara ännu mer när det ger så tydliga resultat! Troligen kommer snart den punkten som dom flesta får när det står still ett tag, men det spelar ingen roll för jag är så sjukt nöjd redan nu. Fotar ju så klart även mig själv i samma underkläder och vinklar med jämna mellanrum. Dock så är jag inte bekväm med bilderna än, inte ens dom som är så sjukt mkt bättre än från början - så vi får se! Jag kanske delar med mig av dom sen när jag är i mål :) Men bara kanske, så jag lovar inget.


Nu ska jag laga kycklingsallad! Omi nomi nom!



xoxo Hanna
 
 
 
 
 
.


Just nu!

Kategori: Den enda kategorin

Kvarg och hallonsylt (62%hallon inget socker)

Träningsvärk!!

Kategori: Den enda kategorin

Hahah herregud vilken träningsvärk jag har! Hahah går som en stel pinne, men det är skönt o verkligen känna att man gjort nåt :) lär känna det ett par dagar ;) idag är det skola 11-15 som gäller! Så nu ska jag göra mig klar för det.



Xoxo Hanna






.

Tiden räcker inte

Kategori: Den enda kategorin

Ska sova nu efter en dag med städning, seminarie, träning (box) och umgänge med Emmelie som sover här inatt för att hon har praktik :) underbart väder idag!!!! Natti

Längtar till min egna säng!

Kategori: Den enda kategorin

Sitter på tåget och kollar på desperate housewives! Är så trött och bara längtar till min stora säng... Mm! Förlåt för dåligt bloggande, men jag har varit riktigt trött och utarbetad. Hur som helst idag är det Darcias 1års dag! Grattis världens finaste bebis! Hon fick en tunnel, en rosa "toalett" och en hjärtformad skål - hon blev sååå glad :) sprang runt och markerade revir på allt. Så söt!

FIGHTING ANIMAL TESTING!

Kategori: Den enda kategorin


Ni måste klicka er in på denna film och kolla!!
(filmen är inte direkt stötande eller äcklig, men man förstår budskapet tydligt!)

En ung modig kvinna från Lush bestämde sig för att genomgå en 10 timmars tortyr som djur utsätts för varje dag för vår fåfängas skull. Det är hemskt och det borde verkligen stoppas. Jag hoppas att denna kampanj kan få fler folk att känna sig illa till mods, eftersom det kanske påverkar fler folk om det "utförs" på en människa. Man kanske har lättare att koppla det till sig själv då på något sätt.

Det är bland annat: LÓreal, Head and Sholders, Maybelline, Max factor, Kerastase och Johnson & Johnson, men listan är lång - så klicka här och se hela!


 
 
 
 
 
.
 
 
 
 
 
.

Idag!

Kategori: Den enda kategorin

Idag har jag och mamma tränat, samt att vi har firat Anton som fyller 19 på onsdag :) imorgon fyller min bebis 1 år också :) snuffe! Nu pluggar jag lite på grupparbetet, men ska nog sova snart - eftersom det bär iväg till Falun imorgon igen :)

Nu är hon vår!

Kategori: Den enda kategorin

Förresten, nu är det helt klart, Matilda III är nu vår :) Handpenning och det är lagt och kontraktet skrivet! Wihi :) Så kul, för det är en himla fin båt! Ska bli underbart att segla henne i sommar.



 
 

 
 


Här ser man salongen samt ingången till förpik med dusch och toalett.


 

Salongsoffan, samt lite av förpiken och dörren till wc/dusch i förpiken.



 
Akterut, de två akterkabinerna med dubbelsäng i varje. Samt wc med dusch till höger och dusch/torkrum till vänster. Trappan upp leder till sittbrunnen.
 

Sen har hon ett fint teakdäck, som vi ska tvätta och olja in så att det får en vacker träfärg igen.


 
 
Visst är hon fin? :) Längtar till första seglningen.


xoxo Hanna
 
 
 
 
 
.

App-fel

Kategori: Den enda kategorin

Vet inte varför, men appen för blogg.se fungerar inte idag... försökte skriva ett inlägg förut men det gick inte appen bara stängde ner sig - irriterande! Hur som helst, igår var jag i Eskilstuna och hälsade på Hurtig, va riktigt kul! O det känns lixom alltid som om vi setts igår, även om det gått typ tre år! Mycket skratt och film blev det. Idag har jag "inskolats" på jobbet, 09.00-12.00 - det var jättekul så hoppas verkligen att brukaren godkänner mig som sin assistent så att jag får jobba med det i sommar :) Skulle vara superkul! Nu ska jag och mamma iväg och träna på actic, sen tror jag faktiskt att det får bli en liten powernap för jag är helt slut haha. Jaja, kommer nog troligen inte blogga så mycket i helgen om appen inte fixar sig, men då vet ni varför.


xoxo Hanna




.

Just nu!

Kategori: Den enda kategorin

Mamma har gjort sallad :) intervjun gick skitbra - ska "inskolas" imorgon :D

Just nu!

Kategori: Den enda kategorin

Mamma har gjort sallad :) intervjun gick skitbra - ska "inskolas" imorgon :D

Srbetsintervju

Kategori: Den enda kategorin

Bara 40 min kvar!

Kategori: Den enda kategorin

Books!

Kategori: Den enda kategorin

Åh! Haha den här dagen har verkligen fått i ett! Packning och städning på morgonen, sen till skolan o plugga, sen föreläsning 13-15, sen hem för att packa o städa det sista, sen släpa packningen ner på stan för att hämta ut mer packning (böcker) haha och sen släpa det till tåget - phu så skönt att vara framme och på väg mot en skön helg i Katrineholm :) aja, nu ska jag kolla på serier och bara koppla av - för det är jag värd!

Sömnbrist

Kategori: Den enda kategorin

Jag säger bara en sak - fy vad jag ska sova påtaget sen! Jag är klippslut! Supertrött! Och har massor o göra innan jag måste till skolan för o plugga på nya seminarieuppgiften med Hannah och Evelina. Så har inte tid o skriva nåt mer nu... Fortfarande ont i knäet sen Zumban igår :( jävla skit.



Xoxo Hanna







.

Nöjd tjej!

Kategori: Den enda kategorin

Från 13/3-13 till idag 10/4-13 (mindre än en månad) har jag fasiken lyckats bra!! Fett nöjd! :D

Zumba-fitness!

Kategori: Den enda kategorin

 
 




Kom precis hem från Actic, jag och Hanna var där och prövade för första gången Zumba. Haha oj, ah det var jobbigt - men riktigt kul! 55 minuter bara flög iväg! Jag kan verkligen rekommendera det till er som tänkt pröva, svetten lackade och man tränade verkligen hela kroppen. :) Rörelserna va lite svåra stundvis men det är ju inte så konstigt när man aldrig gjort det förut (plus att min kordination inte är den bästa haha)

Efter zumban var vi så himla glada och taggade så vi körde 15 min på crosstrainern också! Awesome ju! Vi är på gång! :) Nu ska jag duscha, laga mat, diska (nej jag har inte gjort det än...valt att prioritera träningen), städa lite och packa. Imorgon åker jag nämligen hem till Katrineholm för att gå på sommarjobb-intervju på fredag samt för att fira min bästa bror på söndag :) 19 år blir han, haha min bästa LILLEbror! (som inte är liten längre) 


Haha hoppas på god sömn inatt och på att komma upp ur sängen någorlunda lätt imorgon ;) 
Vi får väl se!

xoxo Hanna







:

Nice!

Kategori: Den enda kategorin

Chromebook

Kategori: Den enda kategorin

 
Är nyfiken på vad Chromebook verkligen är. Hade ju varit supersmidigt med en liten bärbar sak när man kommer skriva uppsats. Men är då Chromebook bästa valet? Kanske! Verkar nice i alla fall. Jag har inte pengar o köpa någon just nu, men är smatidigt lite sugen ändå - så liten och smidig! Hm, jaja :) Nu ska jag ner till stan i solen, ska hämta ut lite böcker på posten. Här nedanför kan ni se en film om Chromebook! (nehe, man kan visst inte använda remby... så får bara lägga upp länken)

http://www.youtube.com/watch?v=VkujUsfIGsY



 
 
 
xoxo Hanna





.
 

Lunch och serie

Kategori: Den enda kategorin

Äntligen!!

Kategori: Den enda kategorin

Har precis varit på seminarium i kursen vetenskapsteori - gick bra tycker jag :) skönt iaf att ha det gjort! Sen fick jag se att dom äntligen satt upp rökförbud på de allmänna balkongerna här i huset. Skönt! Då slipper all jävla rök komma in i min lägenhet så fort jag har öppet fönster + att man slipper känna stanken när man kommer ut i trapphuset! Underbart! Speciellt en dag som denna när man vill chilla på balkongen i solen :D helt underbart väder ju! Nu är väl ändå våren på gång?

Middag

Kategori: Den enda kategorin

Fläskfilé
Sallad
Tomat
Gurka
Lök
Keso
Crème fraîche chili paprika

Ca. 396 kcal :)

OH YEAH!

Kategori: Den enda kategorin

Jag och Hanna var iväg och tränade i 2,5 timme! Grymt! Haha hur skönt som helst faktiskt! Sen cyklade vi till maxi och handlade lite och då såg jag dessa fina tvålar. Det är lixom en plastblomma i tvålen, jättefint på rätt ställe tycker jag :) nu ska jag laga middag och sen sova! Är urtrött, hade ju svårt att somna igår... Men det blir nog inga problem idag ;)

Det lönar sig!

Kategori: Den enda kategorin

Jag mailade ju lite sommarjobbs-ansökningar igår och det lönade sig verkligen för jag ska på intervju på fredag :D såååå kul! Det vore så himla roligt att få jobba med människor i sommar - man får så mycket tillbaka av det man ger och man känner att man verkligen gör nytta :) så håll tummarna för mig kl 10:00 på fredag :D Nu ska jag iväg och träna med Hanna - ta ut min glädje på maskinerna på gymmet ;D hihiii! (Ja, jag blir superglad för jag har typ aldrig varit på jobbintervju förutom för unionen - så det ska bli så kul!!) hihi!



Xoxo Hanna




.

Lunch

Kategori: Den enda kategorin

110%?

Kategori: Den enda kategorin

Så denna knäckemacka innehåller 110%? Eller? Jag är lite stressad nu ska till skolan! :)

Nu får dagen va slut!

Kategori: Den enda kategorin




Godnatt! Kommer nog kanske inte hinna blogga så mycket imorgon tyvärr, men vi får se! Jag ska försöka.


xoxo Hanna
 
 
 
 
.

Kaoooz!

Kategori: Den enda kategorin

Uääh! Alltså  nu är det bara alldeles för mycket. Skola, jobb, sommarjobbsökande, vardags-sysslor, träning - allt! Har suttit i snart 4 timmar och skrivit personliga brev till 9 olika städ/hemtjänstföretag. Jag hoppas fasiken att jag får ett jobb i sommar så man kan tjäna lite pengar. Samtidigt som jag gjort detta har jag tvättat ca. 8 maskiner tvätt samt att jag har försökt puzzla ihop ett nytt schema för Unionen (det jag hade lagt sabbades av ett schema som skolan la upp utan att vi visste att vi skulle få det/ha de lektionerna).

Jag är helt slut! Är typ fullbokad till juni. Ja juni?!... Och efter det blir det ju förmodligen jobb stora delar av sommaren. Man ska väl inte klaga, men just nu känns det bara som att allt är ett stort virr varr utan någon ordning. Kaoz! Inte hann jag diska och städa här hemma idag heller, för dagen bestämde sig för att springa iväg, inte okej!

Nu har jag ju i alla fall sökt massor mer jobb + tvättat! Så det är ju alltid nåt att kryssa på den evigt långa listan. Nu ska jag plugga lite sen däcka i sängen (som jag önskar att jag kunde göra direkt). Vi har ju ett grupparbete tills seminariet på onsdag, så jag måste läsa genom och förereda mig lite mer innan vi ska plugga tillsammans imorgon. 

 
 
Usch! Hurry hurry, måste sova snart! Är supertrött!



xoxo Hanna
 
 
 
 
 
.

Just nu!

Kategori: Den enda kategorin

Tvätt och sommarjobb-sökande!
Blir dock trött på att det inte är många andra som soppar golvet i tvättstugan... Eller vad tror ni? Kan det ha blivit så här smutsigt sedan igår kväll då den förra personen tvättade? ;) nä knappast!

Middag

Kategori: Den enda kategorin

Picnicbog
Keso
Bea
Sallad
Gurka
Lök

Ca. 300kcal :)

Haha!

Kategori: Den enda kategorin

haha! det slog mig just att båten som vi troligen är ägare till nu (så fort papprena är skrivna) är större än min lägenhet! Mer än dubbelt så lång och bara typ 70 cm smalare! Min lägenhet är 6x4,60 (inte så stor) . Båten är 12,9x3,96 haha! Sen är den ju inte fyrkantig som min lägenhet, men fortfarande större! 

 
Här är hon i alla fall, Matilda III



 
 
 
 
 
.
 
 
 
 
 
.

Happyface

Kategori: Den enda kategorin

Vet inte om jag skrivit serien jag har kalla fall fått min iPhone utbyggning en helt ny som funderar felfritt! Såååå glad! Haha låter sjukt - men saknade den verkligen när den var iväg på "lagning"!! Så happy!

Lunch

Kategori: Den enda kategorin

Tonfisk
Salladsmix
Gurka
Tomat
Vårlök
Citronmeliss (torkad och smulad)

Cirka 300 kcal :)

God morgon

Kategori: Den enda kategorin

Sov faktiskt ut lite idag! Nu har jag duschat och ligger i sängen o pratar med mamma! Det är nämligen så att pappa ringde mig 8 imorse - vi har nu köpt båt :D wihi! Så skönt för vi har budat fram och tillbaka på två båtar och nu blev äntligen en våran! Kan kanske lägga upp nån bild på den sen för nu ska jag börja göra mig klar för att cykla ner till biblioteket och plugga grupparbete med Hannah och Evelina :)

Inspo, sen sovdax!

Kategori: Den enda kategorin

Dax att sova nu faktiskt. Ska krypa ner i min stora, sköna säng, under mitt fluffiga duntäcke och somna till nån serie. Men innan det tänkte jag bjuda på några fina bikinis till sommaren, finns så många fina!



Nattinattiii,
kommer nog inte blogga lika mycket imorgon...
Ska plugga seminarieuppgift med min grupp hela dagen.

xoxo Hanna

 
 
 
 
 
.

Omi nomi nom!

Kategori: Den enda kategorin

Blev lite sen middag, men det var för att jag skulle hinna träna! Kyckling, sallad, och keso :) toppat med smulad citronmeliss - mmmm! Och så ett glas vatten med lite färskpressad citron i :)

Prövade också min nya köksvåg - den va jättesmidig och kommer hjälpa till att hålla koll på kalori-intaget :) 99kr kostade den på rusta!

 



(fast just på bilden råkar det stå fel gram, haha för jag ställde bara på den utan att nollställa tallriken, så det där är vikten med tallrik och allt)

 

 

 

 

xoxo Hanna

 

 

 

 

.

Svettas

Kategori: Den enda kategorin

En ny app!

Kategori: Den enda kategorin

Kika in den här filmen - ladda sedan ner appen ;) 

 
 
 
 
 
 
 
.

NLY high heels

Kategori: Den enda kategorin

En mingelbild från Nelly-kvällen på Etage! En mycket kul kväll faktiskt :D haha men lite kul bild ändå för jag var tvungen o stå böjd framför dom andra för att jag var för lång när jag stod brevid och han som fotade sa att det inte fick plats på bilden annars haha, därav min placering i bilden ;) Inte den allra finaste, men fan vi är taggade o glada ! Woho! och snygga ;) så klart!


 
 
 
 
 
 
 
 
.

Delicious

Kategori: Den enda kategorin

 
Detta är skorna jag valde som 1:a val på Nelly-High-Heel-night! Hoppas godbitarna blir mina! Mh, mh mh! Tänk så läckert till sommaren? ;) Bruna ben, dessa och en somrig klänning! Oh la la! Haha. Nu ska jag fortsätta kolla på serier och vänta på att energin från tonfisksalladen ska ut i kroppen - sen ska jag diska allt som jag och Sara inte orkade diska i helgen.


xoxo Hanna
 
 
 
 
 
 
.

Tonfisksallad

Kategori: Den enda kategorin

Trött tjej

Kategori: Den enda kategorin

Ja jag är galet trött! Har haft en jättemysig helg med Sara :) men det har blivit alldeles för få timmar sömn haha! Vi har pratat så mycket o somnat sent - men så är det när man har så sjukt mycket att säga varandra! Hur som helst så har vi haft jättekul :) ska snart iväg till tåget, så kan inte skriva så mycket mer nu.

Just nu!

Kategori: Den enda kategorin

Desperate housewives med Sara :)

Party

Kategori: Den enda kategorin

Firar Hannah :D ikväll är det nellys high heels night på etage :)

Just nu!

Kategori:

mysmiddag med Sara!



Word!

Kategori: Den enda kategorin

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
.

Träning!

Kategori: Den enda kategorin

Just nu är jag och mamma på g för att åka iväg till Actic för att träna. Det ska bli kul o träna med mammi igen, har ju bara gjort det en gång och hon har bara tränat på gym en gång i hela sitt liv ;) Aja, ska iväg nu! Men ett tips för att komma igång med träningen är att bara köra på och ha ett ganska lågt mål till början på 2 gånger i veckan kanske. Går man ut för hårt i början så tröttnar man snabbt!

Just nu!

Kategori: Den enda kategorin



Just nu sitter jag i solen på mammas och pappas altan. Underbart vilken otrolig värme det är om man sitter där det är vindstilla. Mm! Njut njut njut. Idag har vi varit hos veterinären med lilla Darcia. Allt gick bra och inga synliga symtom på allvarligare förkylning kunde hittas. Så dom tog ett litet näs-prov för att se om det finns några bakterier. Troligen är det inget mer än en lite seg, vanlig förkylning - men det är ju bättre att vara på den säkra sidan. Darcia var jätteduktig och charmade, som vanlig, veterinären. Nu sitter vi båda på altanen och njuuuuuter av värmen och solen. Äntligen! Kan det stanna nu? Snällllaaaa? hihi man kan ju i alla fall alltid önska. På vägen hem köpte faktiskt mamma och jag penseer som vi ska ha på den inglasade delen av altanen. Det är så himla fina vårblommor, men tyvärr är det lite för kallt på nätterna ännu för att ha dom ute.

Tror vi ska grilla lite korv nu, sen får vi se vad som händer ikväll. Antingen blir det 19.00-tåget till Falun, eller så får jag reda på att föreläsningen är inställd och då blir det ett tåg imorgon istället.

Ut och njut av solen!!



xoxo Hanna



 
 
 


.
 

Ett päron

Kategori:



Ett "litet" päron ;)









.

Oj vad klockan går!

Kategori: Den enda kategorin

Nä, nu har jag sökt klart sommarjobb för dagen! Måste ut och mysa lite med min bebis! Jag åker ju tillbaka till Falun imorgon så måste passa på innan det. Även om vi ses om två veckor igen så kommer jag sakna den lilla fluffbollen. Jag ska även se hur det är med hennes förkylning hon har haft - igår var fortfarande den lilla nosen lite blöt :( Hoppas att det går över snart så att det inte blir något allvarligt! Min lilla bebis. Aja, ska ta på mig nåt mer så att jag inte fryser och sen gå ut och mysa med henne. xoxo Hanna .

Sommarjobb-sökande!

Kategori: Den enda kategorin

Just nu sitter jag och söker sommarjobb efter sommarjobb. Har sökt massor och ännu mer ska det bli! En sak som jag är noga med är att inte skicka samma personliga brev till alla, utan det anpassar jag utifrån annonsen som företaget satt ut. Sen är det ju självklart viktigt att skriva personligt, men samtidigt professionellt. Det är en hel del att tänka på - men jag ska söka vidare nu! Jag kanske kan skriva en tips-lista här på bloggen sen! Imorgon eller ikväll :) xoxo Hanna .

Festinspo!

Kategori: Den enda kategorin

Det är en ganska simpel, men klassiskt-snygg look! Jag gillar det eleganta i kombinationen med det svarta, jeansen, det stora halsbandet och den snygga sminkningen. Jag skulle i alla fall lätt kunna ha denna outfit på fredag till exempel. Allt kommer från www.nelly.com

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
.

 

Just nu!

Kategori:

Underbara sol! Är i stan med mamma o fixar lite ärenden, det är +7° ute - hur härligt är inte det?



macarone

Kategori:

Min allra första macarone åt jag i lördags hos mormor! Hon hade bakat den själv oh den var supergod!!! Så till er som säger att man inte kan baka macarones själv - det kan man visst! Såååå goda var dom!

Min första opera

Kategori: Den enda kategorin

Ah, här kommer en bild på mig från operan jag var på förra helgen! Det var en riktigt magisk upplevelse - jisses vad dom kan sjunga starkt, det är galet. Även när dom sjunger "lågt" så hörs det i hela operan. Ah fantastiskt, fattar inte hur dom gör. Nu blir det lite TV-mys med familjen sen en tidig kväll tror jag, är trött som tusan.

 
 
 
 
xoxo Hanna
 
 
 
 
 
 
.

just nu

Kategori:



Värmelängtan!

Kategori: Den enda kategorin



Mh, vilken underbar dag! Dagar som denna får mig att längta tillbaka till alla resor vi gjorde förra året, Kreta, Gran Canaria och Kroatien. Bilden är från vårt privata lilla poolområde vid huset i Kreta. Tänk att få sitta nyduschad och typ klar för middag och kisa så där i solen och värmen? Underbart! Nu ska vi snart käka våfflor med mormor och morfar - det blir mysigt.
 
 
 
xoxo Hanna
 
 
 
 
 
 
 
.

Fotoshoot today!

Kategori: Den enda kategorin




 

 

Ah idag "gjorde vi om" Thailands-rummet hemma hos mamma o pappa till en "fotostudio" haha! Man tager vad man haver. (eller hur man säger). Som sidoljus använde vi en bygglampa med en tunn gardin framför (för att dämpa lite), vi hade ingen mer lampa så vi satte upp "bygg-golv-papp" (som man egentligen har för att skydda golvet när man renoverar) på väggen mittemot lampan så att den fick reflektera ljuset lite. Sedan hade vi så klart alla spot-lights tända i rummet - blev faktiskt ganska bra! Tror det kommer bli ett nice resultat när redigeringen och det är gjort! Good work girls! Sedan fotade vi även i spaat så klart ;) Lite bubbel och vindruvor fick vara bra rekvisita (stavning?). Nä, jag är nöjd - tror det blir kanonbra bilder till att börja med på hemsidan :) Ser snygga och proffsiga ut trots att det är hemmafotat i en källare ;) Härligt! (haha men mina bilder här är inte så bra, kameran är inte den bästa på min gamla mobil)

För övrigt har jag haft en lång dag. Så jag ska strax gå och sova! Jag gick upp vit åtta för att åka och träna halv nio. Sedan var det bara hem en snabbis för att duscha och byta om och sen bar det iväg till nyköping för att visa vår ena båt för spekulanter. Dom verkade intresserade så vi kan ju hoppas att dom slår till :) Sen var det handling, matlagning och till sist fotoshoot! Så nu är jag trött!! Men kände att jag bloggat dåligt igen och ville skriva lite här :) Jag vill blogga mycket mer, men min mobil som jag har just nu är såååååå seg så att blogga "just nu" på plats gör mig bara arg och irriterad! Längtar tills min iPhone kommer hem igen! Då blir det andra bullar, promise! Aja, dax o sova!



Ännu ett tack för hjälpen idag brudar!

Nattinatt,
xoxo Hanna

 

 

 

 

 

 

 

.