sweetwalk.blogg.se

Live your life! But follow mine!

Det tar bara fem minuter...

Kategori: Den enda kategorin

Fasiken vad lång tid saker tar att göra, jag har hållit på med något hela dagen och ändå känns det som att man aldrig(!!!) blir klar eller kommer nån direkt vart. Snart är jag iaf klar med köket.
(kylen har rensats och gjorts ren,   jag har dödat diskberget x2,    fixat med blommorna,   planterat om kryddväxten,   sorterat mitt plastskåp,   tagit bort återvinningen,   tagit ut soppor & kompost,   och ställt i ordning allt och torkat av diskbänk + spis) samt att jag har tvättat! Men det är lixom en heeel del kvar o göra.

Jag ska städa ordning på allt "rassel" som lätt sprider sig i oordning i hela lägenheten, räkningarna ska in i pärmen, skriva in kvitton i ekonomiprogram, tvätten ska in i skåpen, jag ska bädda med nya sängkläder, skrivaren ska på plats och installeras, jag ska dammsuga: kök hall sovrum och badrum, jag ska skura alla golv, göra rent wc + handfat och ovan på det ska jag göra klart min seminarieuppgift :) som tur är är den nästan klar, och inte så krånglig! Ah, ville bara få ur mig hur lång tid allt tar fast man inte tror det haha :)

12:00-14:30 var jag på plantagen och Ica maxi med Hannah, Andrea och Malin :) det var skön tid och gav mig massor med energi! Jag och Andrea prövade pistage semla - haha såg asläskig ut, men var helt ok, men vanliga semlor är bättre helt klart :) men kul att ha prövat! Nu ska jag ösa klart här hemma!

Trött tjej

Kategori: Den enda kategorin

Ah, alltså jag är så trött att jag till och med banga bio för att risken att jag somnar är alldeles för stor! Har tvingat mig själv att hålla mig vaken nu för att inte somna för tidigt och behöva vakna inatt. Snart är det en okej tid att somna, hoppas tröttheten håller i sig!! (brukar inte göra det nämligen...) 

Jahopp, idag jobbade jag och Andrea från typ 09.00-12.00, sen käkade vi lunch och snackade massor :) Mysigt! Sedan dess har jag städat och rensat lite saker, kollat på 2 avsnitt av hem till gården, diskat samt haft en rörmokare här som bytte ut min blandare i duschen. Förut, fast kranen stod på varmaste, så blev vattnet inte så varmt - så jag frös varje gång jag kom ut ur duschen... fick lägga mig under mitt duntäcke och värma mig. Men nu är det fixat vilket är awesome! Nu ska jag försöka rensa bort det sista som ligger på sängen och sedan blir det sängläge och mer seier! :) 

 
 
xoxo Hanna
 
 
 
 
.

Maria Montazami

Kategori: Den enda kategorin

Alltså, hon är ju UNDERBAR! Så himla rar, söt, snäll, ärlig, glad, söt ja haha jag gillar henne verkligen.

Två söta citat från säsongens sista avsnitt av Svenska Hollowoodfruar som slutade nyss:
(Marias äldsta dotter hade precis tagit studenten när dessa citat föddes)

"Om du föder ett baaarn, ta ansvaaar, lär dom saker, lär dom att matcha ihop klädeeer, lär dom allt!... för när jag inte är hääär vill jag att dom ska kunna allt!  Oj nej nu börjar jag gråtaaa... som vaaanligt... Jag tycker det är såå synd att se folk som grlömmer sina barn, för det är ju dom som ska leva vidare och föra vidare aaallt."

"Om jag har nååågra mer planeeer? Nej, (hihi) jag haaar inga direkta planeeer mer än att jag ska leva utåååt... ut aaallt... jaaag ska leva ut fyllasteeee.... helt fyllt... Jag kommer leeeva mitt liv till det fyllstaaa, thats it! jag skiter i vad det heteeeer nu!"

Hon är bara för söt! Back to reality for me, diska sen sova! Eller kaske bara sova, passa på när man är trött... Kanske är smartast! Så gör jag, Nattinatti!

 



xoxo Hanna
 
 
 
.

Helt slut

Kategori: Den enda kategorin

A alltså det är så mkt med allt just nu! Lite skola, umgänge att ta ikapp, tvätt, städning, diskberget, träning och kost! Jag ligger lixom efter lite, så måste komma i fas lite innan jag kan börja blogga som vanligt igen. :) hoppas ni står ut ändå och vill fortsätta läsa min blogg trots det. Jag lovar att det blir bättre sen. Måste bara lägga fokus på att få en bra vardag och dygnsrytm först och främst! Måste få in rutiner kring träningen, kosten (ska ju börja med LCHF) hushållsarbete och dygnsrytmen + plugg och jobb så klart :) nä, nu ska jag kolla klart på svenska Hollywood fruar - sen diska och sova. Imorgon är det jobb som gäller, sedan plugg, städning och sen ska kvällen avslutas med bio med tjejerna :)


Xoxo Hanna




.

Climb on board

Kategori: Den enda kategorin



Diska + städa + plugga = den här dagen! Skönt att få saker gjort :) 

Tomat

Kategori: Den enda kategorin

Glädjande nog så kom alla hus tillbaka på the Sims så fort man installerade skivan igen :D men kände ändå för att bygga ett nytt idag! Det börjar ta sig! Här är också bilden på bebis som jag fick av mamma idag :) (eller snarare på hennes lilla mun)

Typiskt...

Kategori: Den enda kategorin

Ja, jag insåg igår att jag av misstag hade råkat avinstallera mitt sisms 3 husdjur, vilket innabär att ALLT jag hade byggt är borta... jag hade faktiskt lagt ner flera timmar på att bygga upp den perfekta hästgården bland annat. Haha, ja ni tycker säkert att jag är knäpp, men jag tycker det här spelet är så himla roligt... så det suger verkligen att behöva börja om från början! Hm, hur ska jag skriva så att ni verkligen förstår irritationen kring det här? Hm.... tänk er att ni har lagt ner massor med tid på att försöka laga den perfekta middagen åt en date? M, men när det bara är en liiiiten stund kvar till daten ska komma så glömmer ni maten i ugnen så att den blir vidbränd. Irriterande? JA! Typ exakt så irriterande är det här för mig. Men, ja det är ju bara att installera om det och börja om på nytt haha...




Helgen har varit jättebra! I fredags hade jag, Hanna och Hannah en liten "reunion" eftersom att Hannah kommi tillbaka till Falun från Stavanger :) Vi lagade LCHF-lasange här hemma hos mig, den blev otroligt god ochva faktiskt riktigt enkel att göra. Vi drack lite vin, snackade och skrattade tillsammans! Klockan 18.00 var det dax för bio! Vi såg filmen "Ego" som hade premiär då. Den var väl bra, men inte så jätte oförutsägbar. Men en bra film lixom :) Där efter blev det en spontan utgång, med förfest hos Hannah först! Hanna, som jobbat hela veckan var så trött så hon stannade hemma, vilket var synd, men jag förstår henne precis! (kände precis så i lördags). 




Kvällen spenderade vi på Victusella, det var inte alls mycket folk, men jädrar vad kul vi hade :D haha! Igår var en lite udda lördag, men den blev bra till slut :) Jag och Hannah hade taco-mys och desperate housewives kväll! GUUD VAD BRA DEN SERIEN ÄR! (alla måste se den!!!) Ja, och nu sitter jag här, sovit ut, käkat lunch, kollat mer på Desperate housewives och installerar om mitt the smis 3 husdjur. Dax att börja om och bygga nytt. 

Jag fick btw en uuuursöt bild från mamma på min lilla fluffiga bebis ute i hagen. (laddar upp den från mobilen strax) Hon blir alltid så himla glad när man kommer till henne så hon ställer sig med framtassarna på gallret och försöker bli så lång hon bara kan! Snuttan!! Den lilla, lilla munnen trycker hon mot gallret för att antingen kunna pussa på ens händer eller mumsa på det man har med sig till henne - hon är för söt! Snuffan, jag saknar henne! Och min familj så klart, men dom kommer till helgen och myser med mig (men inte Darcia). Nä, nu ska jag spela! Installationen är klar! 


xoxo Hanna
 
 
 
.

Smoothie

Kategori: Den enda kategorin

Hannas Banan och hallon smoothie:
3/4 banan
1dl frysta hallon
2-3 msk kvarg
2-3 dl mjölk

Mixa mjölken och kvargen. Tillsätt hallon och mixa, tillsätt sedan bananen i små bitar och mixa! Klart! :) såååå gott, nyttigt och det perfekta mellanmålet :)

Idag är jag sjuk :( vaknade i morse och kunde knappt prata - vilket inte funkar så bra ihop med ett jobb där man ska snacka hela tiden... Så det blev till att vara hemma. Nu, efter mer sömn, te med hounung, Ipren och bakteriedödande "halsgurgel", så mår jag faktiskt mycket bättre :)

Middag

Kategori: Den enda kategorin

Nu ska jag avnjuta denna "spagetti" och köttfärssås :) "spagettin" är gjord på zucchini som jag har skalat till med skalare :)

Recept

Kategori: Den enda kategorin

... minnet är kort men bra...
haha kom på att jag tänkte skriva recepten på det jag käkat hittils idag :)




Frukost
Banan & Choklad-smoothie:
2 bananer
ca. 2-3msk kvarg
En skvätt mjölk (beroende på hur tjock eller tunn man vill ha den)
2 tsk ren kakao

Dela bananerna lite och mixa dom tillsammans med kvarg och mjölk. Ha sedan i kakao efter smak, man behöver inte ha kakao alls - men jag ville pröva något nytt :) Detta är en mycket bra och mättande smoothie eftersom det är två hela bananer i. Mm - den blev god!




Lunch
Hamburgare & grönsaksröra:
1-2 hamburgare
En liten skål frysta ärtor 
Champinjoner på burk
Delade gröna bönor på burk
2 matskedar creme friese
Lite hackad chili
Lite provansalskakryddor
Oregano 
Salt

Stek grönsakerna i het stekpanna med smör. Ha i creme friesen och låt den "smälta". Krydda efter smak med chilli, provansakslakryddor, oregano och salt. Det blir supergott och ett bra utbyte ist för pasta eller liknande. Stek hamburgarna och servera! Snabbt, nyttigt och gott :) Hur mycket grönsaker man vill ha är en smak och hunger sak.




Mellanmål
Hallon & björnbär-smoothie:
1 matsked kvarg
2 dl mjölk (efter skam, hur tjock/tunn man vill ha den)
1-2 dl frysta hallon
1/2-1 dl frysta björnbär

Mixa mjölk och kvarg, tillsätt hallonen och mixa, tillsätt till sist björnbär och eventuellt mer mjölk om man vill ha den tunnare. Mixa tills allt ser väl blandat ut. Avnjut med sugrör! :)
 
 
 
NU ska jag ner till tvätten ;)

xoxo Hanna
 
 
 
.

Skön dag!

Kategori: Den enda kategorin

A, idag har det faktiskt varit en riktigt bra dag, och den är ju inte slut än! Började med att gå upp tidigt och gjorde en smoothie - banan och choklad. Sen fixade jag lite praktiska saker, mail och liknande. Runt 11.20 var jag på plats på gymmet - så himla skönt! Köre crosstrainer, styrka, och sen crosstrainer igen :) Höll väl på i 45 min typ. Min plan är att hellre gå till gymmet flera gånger i veckan och köra kortare, intensivare pass, istället för att köra långa och några - tror det funkar bättre för mig så jag inte tröttnar. Sen gick jag hem och lagade en god lunch för att snabbt fortsätta ut i det vackra vädret och mot Hannah.

Jag mötte upp Hannah på vägen och sedan gick vi tillsammans till Willys och handlade lite. På vägen hem igen träffade vi den tredje Hanna och snackade om vår middag och bio-kväll som vi ska ha på fredag. :) Nu har jag varit hemma ett tag igen och håller på med tvätten, har tvättstugan till 19.00 men kanske inte behöver all tid. Som mellanmål gjorde jag en hallon & skogsbärs smoothie.

Nu har jag precis kikat lite serier och ska strax ner och starta nya maskiner med tvätt. Min plan är att hinna installera min skrivare idag också samt städa och dammsuga lägenheten :) Vi får se hur det går. Nu ska jag iaf ner i tvättstugan.


xoxo Hanna




.

Tidig morgon...typ

Kategori: Den enda kategorin

(bilden lånade jag från google..)
 
Ja, jag har faktiskt lyckats vända på dygnet ganska bra nu, men jag är fortfarande seg när jag väl går upp.. idag gick jag upp 08:30, men tar mig inte iväg till gymmet förrän nu... lite dåligt, men ändå inte - förut hade jag ju inte ens varit uppe vid den här tiden, samt att jag faktiskt har fixat massa praktiska saker hittills :) Så känner mig rätt nöjd i alla fall. Idag är det ännu en kall dag, men lite varmare än igår, -17grader knallblå himmel och sol! Så blir underbart att ta en promenad till gymmet. Senare ska jag även promenera till Hannah och handla lite på Willys tillsammans :) Jag gillar att ta vara på vädret som är nu. För övrigt så har jag tvätt idag från 15.00-19.00 så det är väl bäst att jag rappar på nu så att dagen inte springer iväg! Skriver kanske nåt mer ikväll.


xoxo Hanna



.

LCHF

Kategori: Den enda kategorin

Dax för middag :) karrékottletter, kokad vitkål, tomat, gurka, fetaost och lite bea :) LCHF är en "diet" jag verkligen tror på, jag ska köra den till viss del resten av veckan - nästa vecka och 4 veckor framåt ska jag följa den strikt enligt en kokbok och 4 veckors matsedel :) spännande! Varit i skolan idag och sedan på stan med Hannah, viiilket underbart väder! Blå himmel och sol, dock lite kallt, typ -20 grader :)

2013

Kategori: Den enda kategorin


Skorpionen

23 oktober – 21 november

Året överlag: Under 2012 fanns det perioder då du var lite olik dig själv, kära Skorpion. Lite mer drömsk, lite mer tänkande, mindre kännande. Som för att väga upp detta blir 2013 ett mer materiellt och tryggt år. Det blir mer fokus på arbete, ekonomi, vardag och hälsa. ”Tråkigt”, tänker du kanske. Nja, det här är alla områden som när de fungerar gör Skorpionen lycklig. Och en lycklig Skorpion är en oövervinnerlig Skorpion…

Kärlek: Vissa har trott på ett tufft år romantiskt för Skorpionen, men jag vet inte jag. Snarare tror jag det kan bli riktigt skönt för dig att efter ett år med en hel del kringflygande känslor och förvirring gå ner i ett mer basic ja eller nej-tempo. Lita på din magkänsla i kärlek i år, våga ställa krav och våga gå med på andras krav. Öva dig att vara intim, nära, öppna dig och verkligen uttrycka vad du vill. Se vart det tar dig och framför allt, njut av allt det lär dig om dig själv.

Mest romantiska perioder: Redan i mitten av januari har du en romantisk high, med lite extra chans till hetta precis i början av februari. Hela februari kan du ha något lite flirtigt i blicken, och februaris sista helg ser ut att kunna bli riktigt känslostormande. April lovar också en hel del djupa känslor och slutet av april blir kanske riktigt passionerat. Juni har stor romantisk potential, medan slutet av juli blir lugnare och mjukare, men ändå romantiskt. I mitten av september dras andra till dig, och både november och december kan bli mer stillsamt romantiskt.

Jobb och skola: Du är stark i din arbetsroll/studieroll och det här året blir en piece of cake för dig. Det finns stor chans att du tar dig an fler uppdrag än du trott, och det blir en skön boost att klara av dem. Att resa och lära dig saker, bjuda dig själv på äventyr är givande i år

Resor, flytt och förändringar: Det här året har du chans att på djupet lära dig av dina insikter. Låt känslorna springa fritt och våga utforska dig själv. Att resa kan bli magiskt och bära med sig stora förändringar och har du chansen att åka iväg, ta den.

Fokusera på detta år: Njut av dina skills, upplev många thrills.



Det stämmer ganska bra faktiskt över hur jag tänkt att lägga upp mitt år, fokus på mig själv och min hälsa! :) Idag har jag jobbat 08.30-14.00 vilket var superkul! Sen fixade jag lite hemma, samt drog en powernap (är helt slut efter hegens utbildning) och sedan blev det middag hos Hannah! Nu har jag kollat på tv för att varva ner och nu är det dax för att sova. Imorgon är det skola 10.00-13.00 sen träning :)

Jag ska bli bättre på att blogga så fort jag får in mina vardagsrutiner :) som jag skrev - jag ska satsa på mig själv i första hand, men jag lovar, det blir bättre så småning om.

Nattinatti,
xoxo Hanna

 

 

 

.

God morgon!

Kategori: Den enda kategorin

Idag bär det av mot Stockholm och utbildningshelg med unionen student :) ska bli skitkul!! Just nu dricker jag frukost, min goda hallon smoothie :) aka strax packa och göra mig klar! Tåget går 12:31:)



Xoxo Hanna



.

På väg hem

Kategori: Den enda kategorin

Mötet om Vasaloppet är slut och jag har hämtat ut mina stora paket! Buss hem nu! :)

iväg och träna!

Kategori: Den enda kategorin

Ja, jag ska iväg och träna nu efter att ha pluggat hela förmiddagen! 16.00 är det möte inför jobb på Vasaloppet, så kommer inte blogga nåt mer nu. Kanske mer ikväll :)


xoxo Hanna
 
 
 
.

Lite skryt!

Kategori: Den enda kategorin

Ja, jag vill faktiskt skryta lite, eller inte skryta, men jag är nöjd bara! Fick en ego-boost! Pappas jobb ska starta ett samarbete med ett annat företag. Företaget som dom ska samarbeta med ska snart ut på en mässa och då ska dom ha typ en rollup eller liknande där det står att dom är samarbetspartners. Pappa sitter och mailar med "grafikern", eller grafiker och grafiker, han är snubben som ska fixa affischer och liknande, på kontoret som skickar lite utkast på rollupen/affischen. Pappa påpekar saker som kan förbättras och så vidare. Det är inget fel på det han gör, men det är lite mycket saker bara. Så jag frågar pappa om jag inte kan pröva att göra en av det materialet som redan finns? Visst kunde jag det. Pappa hade ändå tänkt göra ett exempel som grafikern kunde göra en riktig affisch av, för det är ju så svårt att förklara via mail. Så jag gjorde ett utkast med de som grafikern hade tagit fram, men jag tog bort hälfen av bilderna och flyttade runt allt, samt skrev ny text och gjorde ny bakgrund med mera. Så här såg "grafikerns" utkast ut:


 
Egentligen helt okej, lite ihoptryckt på några ställen, men okej. Men det var inte så som pappa och företaget ville ha.

Mitt utkast:


Kanske inte ska vara grå bakgrund, men det var bra att få bort det vita - för det kändes som ett papper man slängt ut lite saker på bara. :)

Men jag är nöjd och "grafikern" tyckte det var jättebra, han ska fixa en ny affisch, som min, imorgon. Jag hade ju inga bilder med hög upplösning eftersom jag bara kopierade bilderna från hans utkast.

Nu ska jag plugga vidare med min seminarieuppgift, snart klar!! WIHOO! 


xoxo Hanna





.


Snart så...

Kategori: Den enda kategorin

Ja snart är det vanlig vardag igen och jag kommer då att blogga mer. Däremot kommer jag nog inte kunna göra så mkt mobilblogg-inlägg eftersom jag ska lämna in min mobil på lagning. Idag ska jag ta tag i seminareuppgiften till sista seminariet för höstterminen som är på onsdag. Irriterande nog  så var ju tydligen inlämningen igår... jag var heelt hundra på att man, som det brukar vara, skulle lämna in i pappersform på seminarietillfället. (därav min planering att göra det nu)... Men så var det ju uppenbarligen inte... så jag har mailat läraren och förklarat och hoppas att det går bra. Aja, nu måste jag släppa ut min bebis i hagen, om hon vill ut i kylan, haha ibland vill hon inte det. Sen ska jag ta tag i plugget. Hur som helst, här kommer en liten översikt på hur min vecka ser ut :)

 
 
xoxo Hanna

Härligt söndag!

Kategori: Den enda kategorin

Spadag med min bästa Sara! Ansiktsmask, bastu, jacuzzi bad, massor av snack och skratt. Hihi. Nu blir det snart söndagsmiddag med mormor & morfar & familjen. En helt perfekt söndag helt enkelt!


SOLBRÄNDA OCH UTOMLANDS? haha




NÄE.... (bara en chokladmask)

Nya glas!

Kategori: Den enda kategorin

Ja, jag lyckades ju ha sönder 4 av mina absoluta favoritglas innan jullovet! Men trots sorgen kring det så har jag faktiskt hittat nya nu :) ville bara säga det så att ni vet att den sorgliga historien slutat helt okej!


Strax iväg på möte och lönesamtal!

xoxo Hanna





.

Rush rush!

Kategori: Den enda kategorin

A, jag har ju verkligen njutit av mitt lov och kopplat bort allt (därför jag inte bloggat). Men nu idag har jag suttit och redigerat bilder i timmar. Imorgon 17.30-20.00 har vi redovisning av våra egna projekt på foto 1 kursen. Mitt projekt heter "Vinter på två vis" och är bilder som påminner om varandra i komposition mm. från snöiga Sverige och soliga Gran Canaria. Det blir faktiskt riktigt härliga kontraster och det visar upp de två olika, otroligt fina, miljöerna jag fått vistats i denna vinter. Jag har satt ihop ett bildspel som jag ska använda imorgon, men förutom den här fotouppgiften så har jag redigerat linje-uppgiften, rörelse-uppgiften samt sökt lite info till fotograf-presentationen. Allt ska vara klart imorgon och jag hade visserligen sluppit sitta lite småstressad nu, men jag gör hellre det än att vara super-stressad och uppe i varv hela lovet. Nä, nu ska jag gå och sova, imorgon blir det nog att kliva upp tidigt för att hinna plugga, packa, packa bilen och åka!

För övrigt så har jag ju som sagt redovisningen imorgon, sen möte + lönesamtal på onsdag (i Borlänge) efter det åker jag och mamma hem hit till Katrineholm igen för att jag ska kunna vara med familjen liiite till innan mitt sista seminarium för den här terminen (16/1). Så vi får se hur aktiv jag kommer vara här, jag lovar att ge en uppdate när jag är tillbaka i min "vanliga vardag" igen :)



Godnatt,
xoxo Hanna






.

Vill ha!

Kategori: Den enda kategorin

Kikade runt lite på internet och hittade lite fina saker jag gärna skulle vilja ha! Finns så mycket fint! Det här påslakansättet med fåglar på tillexempel, tänk vad fint till våren! (från HM Home)

 
 
Nu ska jag sova! :) Nattinatti!

xoxo Hanna
 
 
 
 
.

Sömnlös natt

Kategori: Den enda kategorin

Alltså jag hade så himla svårt att somna igår på grund av ryggen. Jag la mig relativt tidigt och kollade på serier, vilket brukar få mig att somna och slappna av rätt fort. Men ryggen värkte och värkte... Så mamma hjälpte mig att smörja in med linement (stavning?!), vilket började bränna som tusan, så då gjorde det ont av att det brände istället.  Hur som helst så lyckades jag typ somna vid 04.00, men då skulle jag bara vända mig om och pang sa det så buktade sängen... faan! Jag har en sån där säng som man typ kan bädda ut.
 
(bilderna är lånade från google, haha orkade inte ta egna foton just nu)
 
På bilden översta bilden när sängen är ihopbäddad ser ni att ribborna i botten är helt täta utan mellanrum, när man sedan drar ut sängen så åker varannan ribba med ut och bildar botten till den andra delen av sängen. Sedan är det en metallgrej som ska hålla ihop de båda bottnarna, men den lilla rackarn hade ramlat av vilket gjorde att bottnarna gled isär och den innersta ribb-botten vek sig mot golvet... (den fick ju inte längre något stöd av den andra bottnen).

Så ja, när jag precis hade kommit med sömntåget så hände då detta, vilket gjorde att jag var tvungen att ta bort madrasserna och bäddmadrasserna, täckena, kuddarna och sedan försöka pilla tillbaka det som låssnat - suck! Men jag fick det på plats och lyckades somna runt halv fem igen. Blä jag är så trött på att vara trött och sova dåligt, ska bli bra att få in nya rutiner och sånt! Nu ska vi strax fika, mamma ha besök av en kompis. Ikväll vankas det träning igen!


xoxo Hanna
 
 
 
 
.

Träning!

Kategori: Den enda kategorin

(det är typ där och högre upp på samma ställe jag har ont)
 
Ja, jag och Sara var ju och tränade från typ 18-19:30 :) Skönt! Jag har dock en sådan djävulsk värk i ryggen... vet inte alls vad det kommer ifrån för den började smyga sig på igår kväll och har bara ökat sedan jag vaknade imorse. Hm, kanske kan komma från att jag gick med klackar på nyår, hela kvällen, vilket jag inte gjort på jättelänge. Men jag vet inte, det är lixom inte som träningsvärk, utan nån blandning av det och sån där värk man får när man har typ influensan... hm hm hmm... Jaja, kanske är borta tills imorgon :) Vi får väl se. Nu har jag handlat lite mat, sen åkt hem och nyss mysit lite med min bebis. Åh vad underbar hon är! Nu ska jag fixa lite saker, kanske slinga mammas hår,  sen ska jag lägga mig tidigt :) 
 



xoxo Hanna
 
 
 
 
.

Lov, på riktigt!

Kategori: Den enda kategorin

Ah, jag behöver verkligen det här lovet känner jag, gud vad utarbetad jag måste varit... ju mer jag slappnar av desta tröttare känner jag mig! Hela min rygg värker och jag är jättetrött! Därför har jag inte orkat blogga, vara online på facebook, eller göra nåt egentligen, jag har bara behövt vara, utan att göra nåt speciellt. Så himla skönt. Men nu kände jag att jag ville skriva här i alla fall. Så ja, nyår var jättebra, hade otroligt kul med mina kompisar! GOTT NYTT ÅR! Helt galet att det redan är 2013, var tog 2012 vägen lixom? What ever, hände otroligt mycket saker för mig det året, väldigt många saker som gjort ont på olika sätt. Orkar inte, och tänker inte, dra upp det här, dom som vet vet och dom som inte vet behöver inte veta. Nu är det 2013 och en nystart i mitt liv! Hälsosammare, gladare och piggare. Ikväll ska jag iväg och träna med Sara runt 18-tiden, hoppas kanske att min värk i ryggen kan ge sig - för det gör jävligt ont.
 
 
 
 
 
Har precis börjat kolla på en ny serie, eller den är ju inte ny, men ny för mig, AWKWARD! Så jävla bra, känner igen mig i Jenna (huvudpersonen). Inte på det sättet att vi gjort samma saker eller nåt, men på nåt vis känner jag igen mig, lite otur blandat med tur och lite så. I alla fall så är det verkligen en serie jag kan rekommendera :) Man blir lixom beroende efter första avsnittet haha, eller jag blev det i alla fall.

Nä, nu ska jag göra lite nytta. Den här dagen har varit en slapp dag med sovmorgon och serier hela dagen. Haha jag sov till 13.05 typ, men vaknade och kände mig för första gången på länge faktiskt riktigt utvilad - underbart. Och ja, ni kan ju säkert gissa vilken serie som jag (och faktiskt Anton) har kollat på hela dagen ;) Men som sagt så ska jag göra lite nytta nu, ska designa en ny ettikett till en ny produkt som familjeföretaget ska börja sälja :) 



xoxo Hanna
 
 
 
 
 
.