sweetwalk.blogg.se

Live your life! But follow mine!

party

Kategori:

haha


sjuk fula bilder! haha men hat jävligt kul! puss

bloggar strax

Kategori: Den enda kategorin

ska bara fixa bilderna till datorn, gör det alldeles strax! :)

Myskväll!

Kategori: Den enda kategorin

Guud vad jag saknat familjen & min lilla bebis! Hon hade växt så mycket och är ännu fluffigare nu än förut. Dom blev jätteglada för presenterna jag tog med mig. Det blev en riktig myskväll med massa prat och så! Bloggar mer om den här dagen imorgon, men det blir framåt kvällen, för har ett späckat schema imorgon.

Morgondagen:
09.30 tandläkaren i eskilstuna,
lunch + shopping med mamma
13.30 klippning + inpackning på www.heavenorhell.se
14.45 veterinären med Darcias ögon
Sen fika med moster och kusiner!
Kräftkalas på kvällen

Satt och myste med Darcia i flera timmar! Hon är sååå mysig! Bara pussas och gosar ner sig i famnen. Hon kom springande i en rasande fart när hon såg mig och så ställde hon sig på bakbenen och bara ville upp, upp, upp i famnen. Åh lilla hjärtat, vi älskar dig<3 
 
Puss och godnatt,
xoxo Hanna
 
 
.

present

Kategori:

kom på att jag glömde skriva en sak om hjärtana i förra inlägget ;) haha... Jo jag ska ju åka hem till Familjen idag, tåget går 17:37 :) Lääängtar efter dom!! Så har köpt med mig rosor i gul och typ orange (lite höstigt tänkte jag). Jag skrev ju nyss att man kan använda hjärtana till vad man vill och jag satte det faktiskt utanpå blompaketet! Lite symbolik - Home sweet home, för det är det ju för mig! Och ett hjärta för att jag älskar min familj! :)



Hjärtat fanns i två storlekar, denna lilla för 15 kr & en större för 25 kr, suoerpris ju!



Mormor & morfar ska också få ett hjärta och även min moster med familj. Tycker om att ge bort små saker utan direkt anledning, alltså ingen fyller ju år eller så, nej jag vill ge nåt för att visa hur mycket jag tycker om dom!

Nu ska jag dammsuga så det är fint när jag kommer hem igen.

xoxo Hanna



.

detaljer

Kategori:

Jag är galen, på riktigt galen i inredning! Så kommer nog bli en del inlägg om det här :) när jag var i Stockholm så jag på en underbar affär som heter in och finn (men farlig för plånboken haha) Dom har verkligen HUUUR MYCKET jättefina inredningsprylar som helst!! Oh, I'm in heaven!

Där fyndade jag i alla fall en fin låda till te samt små hjärtan med texten "Home sweet home" :) köpte 2 telådor, en till mig & en till mamma och 4 hjärtan och hela kalaset landade enbart på 186 kr?! Asbra!







Det jag gillade med hjältarna var att man kan ha dom till lite vad som helst! Jag hängde mitt på min lampskärm (mycket finare på riktigt än på bild!!) Sen kan man ju flytta runt det lite var man vill när man vill! Jag gillar att kunna göra små förändringar lite då och då.







haha persiennerna är nere för jag skulle precis lägga mig ;)

xoxo Hanna


.

bråttom

Kategori:

har massor att fixa innan tåget går 17:37 så får blogga mer då :P men har hittills varit en intressant dag! Nu är jag bara så sugen på att.göra film!! haha... Hösten är verkligen här nu btw!


manusskrivande

Kategori:

Är galet trött, städade och packade till 4 imorse.. sitter nu på en workshop om manusskrivande!


dålig bloggdag, förlåt?

Kategori: Den enda kategorin

Hej!
Min dag har varit fullproppad! Tåg till Stockholm 09.30, hemma med tåget 21.30 igen... Så ja - 12timmars dag.. Kul i alla fall! Men nu håller jag på och packar inför hemresan till familjen imorgon :) Så hinner inte blogga mer nu heller! Ska se om jag hinner slänga upp nån bild när jag ska sova sen.. annars blir det nog mer imorgon iaf!

Lönen är som tjejernas mens, kommer en gång i månaden, varar i ca 5 dagar. Och kommer den inte ligger man jävligt risigt till!

Haha tyckte den va lite kul ;)

xoxo Hanna

en stressig kväll

Kategori:

Nu måste jag sova, helst för 2 timmar sen! Jag kom på att jag inte hade nån matlåda till imorgon kväll! (kommer hem från sthlm typ 21:30 imorgon) Så hur som, jag började göra en tonfisksallad, men när jag ska ha i tonfisken kan jag inte hitta konseröppnaren... letar verkligen över allt! Inser att jag måste diska mitt berg som blivit, nej hittar den ändå inte!? (kändes sjukt drygt för behöver bara sova och disken tog sin tid...) jag tänker att jag väl får ta med burken.o be Andrea att ta med en öppnare! Av nån anledning öppnar jag lådan igen och vad ligger där? Jo konservöppnaren! Gaaaahh! Kan bli helt galen på sånt där alltså... Jag kollade ju där typ 8 gånger innan?! Suck! Aja, har iaf lyckats träna idag med - härligt!


banan efter träningen! vad tycks om mina träningsskor? I love them!


haha svettig och varm efter det intensiva passet ;) Actic är riiiktigt fräscht!

haha

Kategori: Den enda kategorin

Träna!

Kategori: Den enda kategorin

Idag har jag kört på min shakediet hela dagen, förutom middag som ni såg ;) Det går riktigt bra faktiskt, är inte så hemskt som jag trodde! Känner redan att jag inte är lika hungrig hela tiden, vilket är bra - för det är nog det som varit boven för mig... Småäta= inte braa...

Nu ska jag iväg till actic och träna :) Sköönt!

xoxo Hanna

jobbmiddag

Kategori:

mm! Grekisk middag med jobbkompisar från unionen :) mycket snack så tiden springer iväg! Nu ska Isabel på tillbaka till Stockholm, men vi ses imorgon igen för då ska jag och Andrea åka till Stockholm på månadsmöte! :)



gangnam style

Kategori:

haha btw! Älskar att dom snackade massor om den "nya" hiten gangnam style på Nyhetsmorgon.. (stavas det så?!) Det var två dansgrupper som visade Jihde hur.man dansar den dansen...


hiss eller diss? haha ful är den i alla fall! ;>

xoxo Hanna

.

Workshop

Kategori:

Sitter på en workshop inriktad mot journalistik! Första uppgiften vi fick var att skriva ett porträtt om en annan person. Så vi blev indelade 2&2 och sen var det bara att ställa frågor. Rätt svårt faktiskt för vi fick ingen genomgång om HUR man gör en sån artikel. Sitter nu med en annan uppgift, där vi läser 15 sidor sammanställning om hur nöjd svenska folket är med posten. Oootroligt spännande ;)




xoxo Hanna

koka ägg i vattenkokare

Kategori:

...har aldrig prövat men nån gång måste ju bli den första?


Hummer schommen

Kategori:





Han är fiskhandlare, köpte en hummer på ett kilo för 102 000kr/kg. Den premiärfiskade! Men... tanken var att den ska auktioneras ut i Lund på fredag och pengarna ska skänkas till barncancerfond
en eller liknande! Så det var ju nice. "Normalpriset" på hummer kommer ligga på 699-799kr/kg sen trodde han! Fortfarande dyrt ;) för skalet väger ju en del! haha!

xoxo Hanna

Hummerpremiär!

Kategori:

Haha heeelt sjukt! Hörde precis på tv att första hummern för hösten har sålts.... kilo priset landade på.... haha håll i er!?! 102 000 kr/kg!!!!! Haha fatta? Heeeeelt insane!
Studentmat? ;) Nja...

god morgon

Kategori:

Idag lyckas jag faktiskt vakna! Trots att jag sovit jättedåligt... tog jättelång tid för mig att somna :/ och sen har jag vaknat massor....kommer nog kunna sova bra ikväll tror/hoppas jag :)

Tycker det är mysigt att ha på Nyhetsmorgon på tvn, lite så där i bakgrunden! Det jag inte fattar är dock att jag får in lokalnyheterna för Stockholm?! haha trots att jag har boxen inställd på Falun...




Nu ska jag göra mig klar! Btw, Ghide är väl mycket stilig? ;)

Skype med mamma

Kategori: Den enda kategorin

Avslutade precis mitt första skypesamtal med mamma! Faktiskt hennes första skypesamtal ever... vi har märkt att så mycket som vi pratar blir det väldigt dyrt att ringa vanligt hela tiden, haha, så skype är ju awesome.

När jag var och tränade fick min mobil nåt slags problem... När batteriet är på väg att ta slut så varnar den för det med jämna mellanrum, men nu fick den nått slags ryck och blinkade hela tiden... "laddar" "dåligt med batteri" laddar" "dåligt med batteri", och det bara blinkade! Typ som att den trodde att jag satt och satte i och ur laddaren hur snabbt som helst.... men jag va ju på gymmet och tränade?... ÅH SÅ IRRITERANDE!! Så, har lagt den på bordet nu isärplockad, för det hjälpte inte ens att starta om den förut.. Hoppas det funkar nu när jag startar den och kopplar i laddaren, för annars blir det massa extra krångel... Hur ska jag komma upp? Har ingen alarmklocka. Jag måste ringa sjukgymnasten, kopparstaden, min chef på unionen & backup event imorgon... det går ju inte utan mobil?! ÄH nu ska jag lägga min energi på att borsta tänderna, kolla om luren funkar & sen kolla klart på underbar är kort!

Sleepytime! xoxo Hanna

Träning, mm!

Kategori: Den enda kategorin

Åh så skönt det var att träna! Blev typ 40 min promenad & en timme på gymmet + promenad till & från gymmet :)
Sååå himla skönt att kunna vara igång igen alltså. Känner mig helt utpumpad i kroppen!
Började med 15 min på crosstrainern (love it, så smidig), sen lite olika maskiner för mage, rygg, ben, armar & axlar . Och till sist avslut 8 min på crosstrainern & stretch. Brukar köra det upplägget ungefär, tycker det är skönt att pumpa igång kroppen och bli svettig och varm det första och det sista man gör.

Nu blir det att eftersvettas och kolla på ensam mamma söker på 3:an och en shake!

xoxo Hanna

Falun är vackert

Kategori:

Jag gillar att promenera i Falun, för det finns så mycket fin natur oh vackra byggnader. Nåt jag hatar är när man under promenaden ska göra nåt på mobilen (blogga i det här fallet) och tappar den i backen så att batteriet åker ut... Har en asbra app som mäter hur långt och fort du går, samt hur mycket kalorier du gör av med! Den visar även en karta över vägen du gått och sparar aktiviteten så att du kan se hur mkt du gjort på en vecka tillexempel!



åt avocado med salt innan promenaden!

xoxo Hanna

operationstid

Kategori:

Hämtade precis min post och har fått brev från sjukhuset angående min operationstid för knäet.... blir lite nervös faktiskt - när man fått ett faktiskt datum så känns det mer på riktigt lixom! Men, läkaren sa ju att det är en okomplicerad operation, men nervöst iaf! Dom ska ju lixom in i mitt knä och leta reda på en lös benbit som åker runt där inne och sen ta bort den... usch! Men skönt att få det avklarat!!





xoxo Hanna

hösten är vacker!

Kategori:



Alltså man blir så glad när det är sol, blå himmel och vackra höstträd ute! Eller i alla fall jag. Får bli sj promenad innan jag ska gå och träna med en klasskompis :)

xoxo Hanna

tryckplåt

Kategori:



kinesisk film

Kategori:



haha ser just nu en kinesisk film om sjuuukt stora tryckpressar! Visste ni att IKEA-Katalogen 2013 trycktes i drygt 280 miljoner exemplar?! 39 språk, ges ut i 42 länder! Good work Kamprad! (stavning?!) Nej nu får jag ge mig med bloggandet... haha o koncentrera mig på föreläsningen!

xoxo Hanna

föreläsning

Kategori:

sitter nu på föreläsning om tryck. Kursen handlar om illustration och är på 7,5 hp! kommer ha vår första salstenta ever i denna kurs... såå nervös! Alltså jag failar alltid på prov, såna prov man måste skriva på plats! blir så sjukt nervös...

Alltså... jag och mornar

Kategori: Den enda kategorin

Jag vet inte hur jag ALLTID lyckas, eller jo egentligen vet jag och det är för att jag lägger mig för sent... Jag komer inte upp på morgonen.. Stänger lixom av larmet i sömnen, trots att jag ställer typ  5 olika alarm?! Idag hade jag tänkt att gå upp tidigt, träna, städa & sen dra till skolan, men mina planer blev ändrade när jag vaknar kl 12.14. Jag får vara glad om jag hinner diska innan jag måste dra till skolan, föreläsning 15-17 så måste åka typ 14.20 eftersom det är i Borlänge vi ska vara...


Sover lika sött som min lilla bebis! haha

Tur är ju i alla fall att gymmet har öppet efteråt också! Så då ska jag iväg, hur trött jag än kommer vara då! Och ikväll! Då j*vlar ska jag lägga mig tidigare, kanske vid 12?
(brukar somna vid 3-tiden annars :/ )

BTW idag påbörjar jag min shakediet, som funkat kalas för mina vänner! En av dom blev av med 13 cm(!!!!) runt midjan på 3 veckor! Träning, bra mat & utbytta måltider mot shakes!
Here we goo!

Hörs sen, xoxo Hanna

ska bara pröva

Kategori:

laddade precis ner blogg.se appen så jag lätt kan blogga via mobilen! smidigt :) så vill bara pröva hur det funkar! Nu säger jag i alla fall godnatt på riktigt!

Nattinatti, xoxo Hanna

Done!

Kategori: Den enda kategorin

Så skönt när man blir klar & skickar in en skoluppgift som man typ bara vill bli klar med. Just den känslan har jag nu! Ska nog göra mig klar för att sova nu faktiskt, dax för mig att vända tillbaka dygnet... Ska försöka hinna iväg till gymmet innan skolan imorgon! (borde inte vara nåt problem för börjar kl 15.00 ;> haha) 

Lägger till en bild på en fin solnedgång som jag fotade i bilen på väg hem från Skåne i somras!




Nattinatii, xoxo Hanna

Tror jag börjar känna mig nöjd

Kategori: Den enda kategorin

Jag tror nog att denna får vara klar nu! Ska göra en smothie av frysta hallon och kvarg nu & kolla klart på det avsnitt av Depserate Housewives som jag börjat på. "Vila ögonen" från illustrationen och kolla om en stund igen :) Då brukar man känna om nåt saknas eller inte. 
 

Vet inte hur många gånger jag gjort det...

Kategori: Den enda kategorin

....men gjorde det igen! FAN! Glömde tvätten i tvättstugan... åh! så glömsk tjej alltså... men som tur var va det ingen som skulle tvätta efter mig. En annan sak jag sagt ett par gånger nu är också att "det här är mitt sista godis på en månad", men sen har jag blivit sjuk och grejer och inte hållt det! Tanken är ju att säga det och sen träna och så... så NU säger jag det for real! Plugg + mitt sista godis på bild!



xoxo Hanna

Lycka, förmodligen i alla fall

Kategori: Den enda kategorin

Ser ut att kunna bli en tripp till min saknade Hannah i Norge!! Kikade på flyg från Arlanda direkt till Stavanger och hittade faktiskt helt okej priser. Jävligt bra pirs på tåg till och från Arlanda också! Så... kommer nog till 99,9% säkerhet snart att vara en resa bokaaaaad!!! WIHOO! <3

när man inser att andra har det värre

Kategori: Den enda kategorin

ja, det är inte så illa som rubriken antyder - egentligen, men allt är ju relaitvt...
Jag tycker i alla fall att det är jobbigt att behöva plugga just nu, för jag skulle så mycket hellre bara kolla på serier och även städa faktiskt (say what?!). Även om själva uppgiften är kul, att sitta och illustrera, men jag är inte alls på det humöret... Så ja - jag börjar tycka lite synd om mig själv.. haha men inser snabbt att andra har det värre.

Hannah, min underbaraste kompis som just nu är iväg ett HALVT ÅR (saknad?!?!?!) och pluggar i Norge, berättade att hon satt och pluggade... hon håller på med nån skrivuppgift och allt hon pluggar nu är ju på engelska (jag är inte nån direkt gud på engelska) så man måste ju tänka så mycket extra för att det ska låta bra! haha så jag kände att jag faktiskt inte kunde klaga på min illustrationsuppgift - för gör den såååå mycket hellre än Hannahs uppgift på engelska ;> tur att andra kan få ens egna problem att bli mindre! haha

Middag

Kategori: Den enda kategorin

Blev en mysmiddag med tända ljus, mig själv och brudarna från Desperate Housewives!
Jag gjorde skinkschnirtzel (stavning?!), bulgur, bea-sås & sallad med fetaost - omi nomi nom.
Nu blir det att fortsätta på den där illustrationen så jag får in den i tid... slänger upp en bild när den är klar!

See yaa, xoxo Hanna

Kopplingsfel?!

Kategori: Den enda kategorin

Jag har ställt in så att min instagram ska vara kopplad till bloggen, men inte dyker det upp något från den här?... irriterande... Varför ska saker inte fungera för? Får pröva att "koppla bort" & sen "koppla på" igen, kanske funkar. Typ som när man måste starta om internet för att få anslutning, nån slags bugg.. haha åh jag ÄLSKAR teknik, jo de gör jag NÄR den FUNGERAR!

En "multitasking" dag!

Kategori: Den enda kategorin

oj, idag har jag gjort massor - så har inte hunnit sitta vid datorn!
Pluggat, tvättat, städat, handlat & motionerat! haha

Gick upp imorse och började plugga, illustrationen börjar ta form, men snart är det bråttom för den ska vara inne 23.59 ikväll, senast! Det ska bli en "instruktionsbild" för en sticksåg där pilar visar hur du startar den. Så här långt har jag kommit just nu:

Lite pill kvar, men kommer hinna klart i alla fall!

Sen var jag på promenad, gick ner till stan för att handla lite oc hämta ut en "gåva" från ICA, en fin glass - typ kopia av ben & jerrys och lyxiga scottish cookies! Under tiden jag var på stan tvättades första maskinen tvätt, som jag sen tog hand om när jag kom hem!

haha äh det här är ju inget kul o sitta o läsa om... men har gjort massa nytta & motion idag i alla fall! Hösten är här också, hittade massa fina löv på vägarna!


Nu ska jag hitta på nån mat att laga, blir nog lite söndagsmiddag med nått kött! 

Skriver kanske mer senare, xoxo Hanna



En ny och fräsch start!

Kategori: Den enda kategorin

Hej! 


Jag har tidigare haft en blogg, som jag inte var så aktiv på... så tänkte försöka igen och kände att jag ville ha en nystart! Jag kanske ska skriva lite vem jag är.

Jag heter Hanna och pluggar reklam på högskolan i Falun. Jag bor i min lilla lägenhet på 25 kvm och är galen i inredning! Det har hänt mycket i mitt liv det här året och nu börjar det äntligen att rulla på som vanligt, nästan i alla fall. Jag skadade knäet 1 juni, det hoppade ur led, och den skadan har jag inte repat mig helt från än, men har äntligen kunnat kommit igång med lite träning igen. (kan skriva ett annat inlägg nån dag om skadan och vad som hände)

Så, vad jag kommer skirva om här är kort och gott vad som händer i mitt liv, vänner, familj, kärlek, resor, plugg, mode, inredning, träning & fest! Så en stor påse med gott och blandat! Nu ska jag sova, så jag kanske kan ta mig till gymmet imorgon innan jag har tvättstugan! 

Godnatt, xoxo Hanna

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Den enda kategorin

Mitt första inlägg.