sweetwalk.blogg.se

Live your life! But follow mine!

En bra dag!

Kategori: Den enda kategorin





Idag har jag först pysslat hemma hos mamma o pappa. Vi vårstädade altanen och lät Darcia springa omkring :) Så söt! Sen var jag och pappa en stund i stan, tanken var att vi skulle träna, men dom hade hunnit stänga... så vi handlade lite och åkte hem igen! Kvällen spenderades med Winny, Rasmus och Fredrik! Det var hur kul som helst att ses - har inte umgåtts alla sedan studenten (2010) :) Vi käkade på Olympos, oxfilé på planka, sen drog vi till harrys och spanade på brudar haha! (åt killarna) Det var i alla fall en kul kväll tillsammans! Nu är jag hemma, har varit chaufför till mamma och pappa så ska gå och lägga mig nu. Nattinatti.


xoxo Hanna







.

Live your life!

Kategori: Den enda kategorin





Helt okej söt avsluta kvällen i 38grader varmt vatten och den här miljön :) Dax att sova! Är supertrött, sov ju inte alls så mycket inatt på grund av tentaplugg. Men jag har i alla fall haft en urbra dag med mys i solen med Darcia, en shopping tur till vingåker factory outlet med mamma och moster och sen mys med familjen :)


Darcia var riktigt glassig idag haha! Våran lilla tuffing ;)


Godnatt,
xoxo Hanna




.

WIHOO!

Kategori: Den enda kategorin


Yes, nu är ja fri, helt fri, jag får göra vad jag vill, exakt vad jag vill, utan att tänka "jag borde inte göra det här, jag borde plugga tenta"! Gaaaaah vilken känsla - glädje, lycka, befrielse, nöjd, ah allt är bara underbart. Vädret gör ju bara dagen ännu mer underbar. +5grader i skuggan! UNDERBART. Nu ska jag ut i solen och sätta upp påskfjädrar med mamma, sen blir det till att mysa med min bebis lite och senare bär det av mot Factory Outlet - hoppas på att hitta en bra skinnjacka. Åh, alltså ni som inte upplevt känslan av en inlämnad hemtenta (även om man är riktigt nöjd med den och den till stora delar är riktigt intressant) kan inte förstå det jag känner nu. 






Här med önskar jag er GLAD PÅSK! :) xoxo Hanna!
 
 
 
 
 
.
 

Ny favorit!

Kategori: Den enda kategorin

Vet ju att man så klart inte ska hälla i sig mängder av choklad-drycker oavsett om det är ett nyttigare alternativ än t.ex. Oboy. Men jag måste säga att jag ÄLSKAR den här! Oatly Choklad Havredryck... mumma! Perfekt när man är sugen på choklad, eller till frukost, men som sagt inte för mycket. Nu t.ex. när jag insåg att jag måste skriva om hela svaret jag jobbat på ett tag nu... då satt det fint med ett litet glas havredryck. Det är faktiskt bara 55 kcal/100g, inte så farligt! Önska mig lycka till! Jag måste bli klar med det här nu innan jag får lägga mig. Typ sista dagen imorgon ju, för torsdag kan man inte räkna med, då ska ju tentan in 13.00... Phhu!

Flow... men för lite plats!

Kategori: Den enda kategorin

Åh nu när mitt flow verkligen kom så inser jag att det är alldeles för lite plats, alltså vi får ju angivet hur många tecken vi max får ha per fråga, och det är alldeles för lite... aja, bara att skriva på medans man har flow och sen kapa - kill your darlings! Jag laddade i alla fall upp med ett bad i jacuzzin och nu öser jag verkligen! Jävlar vad fort det går när det börjar rulla på - skööönt!!! Heja mig själv! Nä, bäst att ösa på nu.





Tentan..

Kategori: Den enda kategorin

Jag har antecknat massor, läst och lyssnat på inspelade föreläsningar. Men inte ett ord på pappret ännu, lite panik då tentan ska  in om exakt 45 timmar och 20 min! Så nu jäklar måste jag vara laddad för att börja få ner allt på papper! Öööös! För er som är nyfikna på tentafrågorna så är det dessa vi har den här gången: 

Fråga 1:

Diskutera teorierna om organisationer och ledarskap och deras utveckling från den klassiska teorin till postbyråkratiska eller postmoderna, lärande organisationer. Hur hänger idéerna samman med förändringar av samhället, synen på arbete etc? s. 85-92, 72

 Omfång: 2000 - 2500 tecken (utan mellanrum). 


Fråga 2:

Ericsson Telecom i Katrineholm, en mindre industristad i Södermanland, har fusionerats med ett brittiskt företag som tillverkar telefonväxelskåp. Tidigare har man köpt in skåp från detta företag och fabrikspersonalen i Katrineholm har tillverkat kretskort och enheter som man sedan satte in i skåpen. Informationen från ledningen är knapphändig. Snart är ryktesspridningen igång samt spekulationer att tillverkningen ska flyttas till Storbritannien och folk i Katrineholm kommer att bli övertaliga. Efter c:a ett halvår fick de veta att inga förändringar kommer att ske, tillverkningen kommer att fortsätta som vanligt, ingen blir övertalig.

Vad leder den tidiga situationen till, enligt teorier om organisationer och organisationsförändringar? Vad hade man kunnat göra annorlunda? Fokusera särskilt på koncernledningens, mellanchefernas och fabriksarbetarnas roller vad gäller kommunikation. Vilken syn på organisationer (utifrån organisationsteorin) samt tillhörande människosyn ligger till grund för agerandet, tror du?

Omfång: 2500-4000 tecken (utan mellanrum).

 

Fråga 3:

Föreställ dig att du har som uppdrag att utvärdera kommunikationen inom MKV på Högskolan Dalarna. eller den organisation som du undersökte i grupparbetet under kursen. Du får välja mellan att göra utvärderingen utifrån ett av följande perspektiv:
• Organisationen som arena för maktutövning.
• Organisationen som självlärande organisation.
Vad skulle du behöva veta om organisationen för att få ett bra underlag för din utvärdering av kommunikationen, givet det perspektiv du har valt? Redovisa inte enbart de aspekter som du anser vara nödvändiga att undersöka, utan argumentera också för varför just dessa är viktiga.

Omfång: 2 500 - 3 000 tecken (utan mellanrum)


Följande uppgifter skall redovisas skriftligt och enskilt. Underlaget till tentan utgörs av den förtecknade kurslitteraturen (referenser till föreläsningarna är med andra ord inte tillåtna). Redovisningen skall lämnas i kursrummet för MK 1009 under fliken inlämning senast den 28 mars kl 13 2013. Försent inlämnade tentor granskas inte.

 

Redovisningarna på de tre uppgifterna bedöms var och en för sig med betygen U, G eller VG. För godkänt resultat på hemtentan som helhet krävs att samtliga uppgifter skall vara betygsatta med lägst betyget G. För betyget VG på hela tentan krävs att två av uppgifterna bedöms med betyget VG. Underkänd tentamen måste göras om; en omtenta med nya uppgifter kommer att finnas tillgänglig i kursrummet två veckor efter resultatet på denna tenta meddelats.

 Samtliga uppgifter skall vara redovisade för att tentan skall betraktas som inlämnad; tentor som bara besvarats delvis granskas inte.

 Följande kriterier används vid bedömningen av redovisningarna: Är svaret på uppgiften relevant? Återge inte allt stoff som finns i litteraturen i anslutning till det uppgiften gäller, utan begränsa din redovisning till de aspekter som är relevanta. Hur väl har det stoff som finns i underlaget utnyttjats? Se till att suga ut mesta möjliga av litteraturunderlaget; poängen är ju att verkligen använda texterna så mycket som möjligt. Har underlaget använts på ett självständigt sätt? Du skall visa att du har förstått textens innehåll och att du kan tillämpa detta innehåll. Undvik att återge texten mer eller mindre ordagrant, utan sammanfatta det som är relevant med egna ord. Är svaret på uppgiften heltäckande? Det är viktigt att samtliga aspekter av uppgiften är behandlade.

Observera det omfång som finns angivet i anslutning till varje uppgift. Observera också att du måste ange referenser till den litteratur som du använder dig av (använd Harvard-systemet, med parenteser). 



Kanske inte alls intressant för många, men kan kanske vara kul för er som är nyfikna på hur en hemtenta kan vara uppbyggd :)


NU SKA JAG ÖSA!
Blir nog inget mer blogginlägg förrän tentan är klar I guess! 
Men då vet ni i alla fall varför - just nu måste jag fokusera..
xoxo Hanna

 

 

 

 

 

.



 

Att ha "flow" på natten

Kategori: Den enda kategorin






Ja alltså jag är verkligen en person som koncentrerar mig på plugg bäst på natten... inte alltid bra - som nu när jag gärna skulle sova,men jag måste göra klart en fråga. Så ja, nu sitter jag här! Tentaplugg på "Hanna-tid", te, vatten och massa att jobba med. Hoppas det bara flyter på nu så att jag kan få en fråga klar och gå och sova :) tycker däremot på sätt och vis om den här tentan, för den är lixom väldigt mycket "vad tycker du?" med grund i teorier, men ändå en del egna reflektioner :) Nu ska jag ösaaaaa!



godnatt,
xoxo Hanna










.

TENTA!

Kategori: Den enda kategorin

Hey!
Jag ska försöka skriva ihop ett inlägg om operan i helgen och vad jag gjort de senaste dagarna, men jag sitter som sagt med hemtenta och måste jobba på med den så att jag blir klar nån gång :) Ni får ha förståelse... skolan är ändå det allra viktigaste att fokusera på - hur mycket jag än älskar att blogga här! Hade jag haft min iPhone och inte min gamla LG hade jag nog bloggat lite mer mobilblogg, korta inlägg, men då blir det ju i alla fall några... Men alltså - jag får verkligen utbrott på den här mobilen bara av att skriva ett vanligt sms?! Det laggar som faaaaan... Så att blogga från den är nåt man bara gör de (få) tillfällen som den "bara laggar lite"... Saknar min kära telefon som är på lagning!!



Idag har jag i alla fall varit på ansiktsbehandlning, tränat, myst med min lilla kanin Darcia, varit ute i solen och pluggat! Kort och gott, som sagt, mer utförligt kommer, men kände att jag ville skriva varför i alla fall! :)




xoxo Hanna






.
 

Snyggast man & kvinna!

Kategori: Den enda kategorin

Ah nu har den snyggaste kvinnan och den snyggaste mannen utsetts. Det är en tidning, åh minns inte vilken nu, men som i alla fall har utsett David Backham till snyggaste man och Kate Middelton till snyggaste kvinnan. Vad tycker ni? :)

 
 
Jag håller ju med om att båda ser otroligt bra ut, framför allt Kate, sockersöt! Men sen om jag tycker att det är dom snyggaste, det vet jag inte, tycker det är svårt att säga - alla är ju snygga på olika sätt!



xoxo Hanna
 
 
 
 
 
.

Kungliga operan!

Kategori: Den enda kategorin



Aah, jag har sovit som en gudinna! Bästa natten på länge, fasiken vad det gör mycket till att sängen är helt nybäddad och att man själv är helt nyduschad! MH mh mh! Att jag hade vädrat genom lägenheten med frisk luft toppade bara det hela! Baam, gött! Hur som helst, som jag skrev igår - så ska jag till Stockholm idag och gå på opera! Spännande. Jag fick det som present av faster, farbror & farbrors fru, när jag fyllde 20, vilket var ett tag sen. Så nu äntligen har vi fått det att fungera, jag har haft galet mycket i skolan, sedan hade jag ju knäet skadat väldigt länge... Det är ju fortfarande inte helt bra, men nu kan jag ju i alla fall sitta med knäet böjt, så det är bra. Hur som helst! Jag kommer inte ihåg just nu vad operan som vi ska se heter, men det ska bli en upplevelse helt klar. :) Jag har aldrig varit på opera så det är ju ballt att få uppleva det.

Nu har jag en del att göra, städa klart, jag vet jag "städade" massor igår, men ärligt talat jag fick inte mycket gjort... Så ska köra sista rycket idag :) Anledningen, bland annat, till att jag verkligen vill ha fin-fint när jag åker hemifrån är för att Fia, min gamla granne, ska komma hit och bo en dag nästa vecka. Jag kommer ju inte vara hemma, men hon ska få låna lägenheten då hon hade någon opponering eller så på sin uppsats.

- Städa
- Packa
- Duscha & fixa mig inför operan
- Gå i god tid till tåget så jag inte stressar!!


Det är väl bäst att jag börjar, så det inte blir stressigt. Tåget går 13.35, så är ju ett tag kvar, men jag vet hur fort tiden brukar gå! Jag har hellre tid kvar sen, så slipper jag stressa. (ska i alla fall försöka med det, för det brukar inte funka så bra haha)


Ha en bra dag,
vi får se om jag kan blogga nåt mer idag... Kommer ju ha fullt upp och känns otrevligt att sitta och blogga när man umgås med släkten och "får sin födelsedagspresent". :)


xoxo Hanna

 

 


.

Nybäddat!

Kategori: Den enda kategorin


Mm! Har bäddat rent sängen, det är ju typ an av de skönaste känslorna som finns! Att renduschad krypa ner i en renbäddad säng i ett nyvädrat sovrum! Love it!! Så nu ska jag bara packa klart det sista inför tentavecka hemma i Katrineholm och opera i Stockholm imorgon - sen ska jag ta en snabbdusch o sen krypa ner i den helt rena sängen. Underbar känsla verkligen, jag kommer sova så bra! Jag berättar mer om Operan och varför jag ska dit, imorgon, nu måste jag komma i säng :)


sov gott!
xoxo Hanna

 

 

 

 

 

 

.

Att återvinna

Kategori: Den enda kategorin




Ja vad ska man säga? jag bor ensam och allt det här är skräp från kanske 3-4 veckor! Plast, papper, förpackningar, glas och konserver! Personligen tycker jag att det här är en väldigt tydlig bild på varför alla borde återvinna! Tänk så mycket det blir från en enda person? Förstå alla resurser vi kan spara bara genom att återvinna och därmed återanvända material. Tänkvärt tycker jag! Nu blir det promenad i solen innan den försvinner - helt underbart att det är sol och ljust så länge nu :)

Båtinspo+tentavecka!

Kategori: Den enda kategorin

Ah, helt sjukt. Men nu är det tentavecka igen! Hur kan det ha gått 4-5 veckor sedan jag lämnade in den förra? Jag fattar inte var tiden tar vägen! Hur som helst, idag sov jag faktiskt ut till 10:40, såå skönt och jag har sovit så gott hela natten. Så nu är jag nyladdad med energi. Jag har nyss käkat lunch, det blev en tonfisksallad - mums!  Nu blir det städning och vårpyssel hemma :) 

Men först lite båt-inspo!
Snart är det ju faktiskt dax för segelsäsongen! Ohh, vad jag längtar!


 
1. Kökshanddukar Jotex.se, 2. Ljuslykta IKEA.se, 3. Löpare (duk) Jotex.se, 4. Påslakanset Jotex.se, 5. Prydnads-kudde RUSTA, 6. Ljuslykta IKEA.se, 7. Spegel IKEA.se, 8. Handdukar Jotex.se



xoxo Hanna
 
 
 
 
 
.

Kvällsavslut!

Kategori: Den enda kategorin



One step closer

Kategori: Den enda kategorin


Nu ska jag ta tag i det här. Har ju en enskild firma som ligger vilande, men nu är det dax att ta tag i det! Håller för tillfället på och bygger upp en webshop! Så kul! Kommer underlätta försäljningen oerhört mycket samt att det känns riktigt proffsigt :) Wihiii! hihi! Snart är det dax att ta nya model-bilder med snygga tejer som jag handplockat från min hemstad! Kommer bil så himla bra tror jag, är riktigt taggad nu också! Just nu får ni inte vara för hårda om ni går in och kikar på webshopen - för det mesta är enbart "test", jag prövar olika teckensnitt, teckengrad, layout, desigt, färgval och allt sånt. Så det som ni ser nu är allt bara ett enda stort test :)

http://www.hairup.webshoponline.se/startsida.aspx

I know, borde inte (som vanligt) få ett ryck och hålla på med det här mitt i nätterna när jag egentligen borde sova, städa, packa elelr plugga! Men det är då det händer! Min kreativitet flödar! Nu har jag fått påfyllning av positiv energi så nu ska jag diska och bädda rent i sängen och sedan slå på en serie och varva ner och somna!


hihihi! 
Godnatt,
xoxo Hanna





.

Fullspäckad dag!

Kategori: Den enda kategorin

Jobbat 10-15-30, buss 15.30-16.00, gick runt på UF-mässan 16.00-17.00-typ! Handlade på Maxi 17.00-17.40... Kom hem efter lite snack med Hanna runt 18.15...Duschade, dog i sängen, läste frågorna till hemtentan, pratade med mamma och nu ska jag laga mat!

Skriver mer om min dag sen! Det är inte det bästa datumet heller egentligen, men ändå inget speciellt.


xoxo Hanna



.

Mar. 21, 2013

Kategori:





Sitter på bussen mot Borlänge! Idag har vi på unionen infobord med påsk tema. Vi kommer bjuda på kaffe, te och massor sv godis! Den kommer det vara en tävling där den studenten som har bästa motiveringen vinner ett stoooort påskägg!! :D Jag är taggad! Har mina knallgula skor på mig - tänkte att det är lite påskigt! Däremot tänkte jag inte på att det är lite blött på vissa ställen utomhus :/ hoppas dom inte blir fula och förstörda!!



xoxo Hanna




.

"Får man kalla det powernap?" NEJ!

Kategori: Den enda kategorin

Fick ett svar på ett tidigare inlägg här på bloggen - från min fina vän Alexandra (Alex, korven) Jag skrev om att jag sovit alldeles för länge, haha och undrade om man fick kalla det powernap! NEJ det fick man inte, vilket jag typ förstod haha men KUNDE INTE VAKNA! :P


Här är filmen i alla fall, för dig som undrar hur du ska få en powernap att funka!

http://youtu.be/NJ_f9onTTQE

(funkade av nån dum anledning inte att lägga klippet direkt här på bloggen... ibland krånglar det där.. irriterande)

Träning & kost!

Kategori: Den enda kategorin

Guud vad skönt det var att träna idag! Jag och Hanna.B var på gymmet i typ två timmar. Känns så himla skönt och det bästa är att jag alltid längtar tillbaka - ja jag menar det! Jag längtar alltid tills jag får gå dit igen. Kan bli så att det blir ett pass med kondition imorgon, musklerna i kroppen körde jag ju igenom idag så då måste dom vila i 48 timmar för att hinna återhämta sig. 




Dagens träningspass:

10 min crosstrainer uppvärmning
(kör på hårt så att mn verkligen får upp flåset och svettas)
ca. 1,6 km, 170 kcal

30-40 min styrketräning 
(utifrån ett program med maskiner och övningar som min PT lagt upp)

10 min crosstrainer
(samma tempo som innan)
ca. 1,4 km, 142 kcal 

5 min rodd
(jäävlar vad det tog i armarna, var typ därför det inte blev längre, vi öste järnet!!)
ca. 1,2 km , Ingen beräkning på kcal

10 min step 
(en sån där maskin som man typ "går upp i en trappa" med, se bilden, men tränar ben och rumpa som faaan)
Det var första gången jag prövade den här maskinen och jag tror att det kommer bli en del av min "vanliga" träning :)


Stretching!


Målet är att komma upp i mycket mer konditionsträning, men man måste jobba upp konditionen så att man inte kör totalt slut på sig och inte vill gå tillbaka. Jag tror personligen att det är ett stort fel många gör - dom kör på 110% och tröttnar efter en till två veckor. Jag kör på så att jag verkligen känner mig utpumpad, slutkörd, men inte så att jag lider och tänker "fy faaaan! hit vill jag aldrig mer". Jag tror att det är det som gör att jag bara längtar dit hela tiden :) Det känns skönt, man känner att man gör nytta, resultat börjar synas, men man tränar inte sönder sig så att man aldrig mer vill tillbaka!

Middagen idag blev tre skivor fläskfilé, sallad och keso - mumma! Och vad himla snabbt det går att laga när man inte behöver vänta på typ pasta eller potatis att bli klar. Nu ska jag se till att hoppa in i duschen, sen blir det lite mer disk och städning. Ska dock lägga mig i tid ikväll, för imorgon ska jag jobba 10-15 typ, sen på eftermiddagen ska jag och Hanna.B till Lugnet-hallen och kolla på alla UF-företag som ställer ut :) Kanske blir lite konditionsträning också - om vi hinner och känner för det!



Hoppas ni har en skön kväll,
xoxo Hanna






.

ballonger

Kategori:






Håller på o städar! Kände då att alla ballonger som låg över allt i lägenheten var väldigt ivägen (bor lixom i en full-möblerad 25kvm lägenhet) så jag klippte sönder dom! Blev en rätt vacker färgblandning :) men tyvärr så återger inte den här mobilens kamera färgerna så bra... (har just nu min gamla mobil då min nya är på lagning) Nu ska jag fortsätta städa! snart blir det träning med Hanna.B :)

Ändrade planer

Kategori: Den enda kategorin

Jag skulle ju haft seminarium 13.00-15.00, men lärarenhade tydligen fått migrän så det blv inställt. Stackars henne, men jag måste tyvärr säga att jag blev glad! (inte för att hon mår fåligt så klart) Jag var nämligen urtrött när jag vaknade imorse + att jag har saker jag måste fixa med hemma, så seminariet hade lixom splittrat dagen. Nu har jag i alla fall haft en lugn start på dagen, ska strax steka morotsbiffar med sallad och keso till lunch - så gott! Sen blir det lite städning och annat pyssel här hemma. Ska även gå och kolla om posten kommit ännu, jag väntar nämligen en hel den paket från fyndiq.se. Mest saker till mobilen, så ska bli kul att se om dom lever upp till förväntningarna! 


Det här har jag bland annat beställt:
 
Visst är det en läcker färg till våren?? :) Jag beställde det knallgula skalet eftersom jag redan har dessa knallgula skor! Matchigt! Så det tror jag blir supersnyggt ihop till våren.


 
 
Det genomskinliga skalet är superbra! Jag har redan ett och det skyddar telefonen hur bra som helst utan att dölja designen! Det är även jättetunnt så  telefonen blir inte klumpig eller nåt. Eftersom att jag tycker att iphone 5 har en så snygg design är det kul att inte alltid dölja den, även om man har andra supersnygga skal. :)
 
 


Sen är det ju det här underbara fjäder-skalet! För det första tycker jag att fjädrar är otroligt vackra och så gillar jag ju färg! Det här skalet hade ju båda, hur bra som helst :) Tänkt vad fint till påsk också ;) ?


Nä, nu ska jag steka mina morotsbiffar och käka lunch :) 
xoxo Hanna
 
 
 
 
 
.

Att inte kunna sova

Kategori: Den enda kategorin

Det finns få saker som gör mig så irriterad som att inte lyckas sova när man borde. Jag vet, jag tog en alldeles för lång powernap förut idag, men jag var helt död. Kunde knappt hålla mig vaken - och som vanligt var det så fram till åtta-tien ikväll... Sen piggnar jag till! SÅ irriterande. Imorgon ska jag försöka gå upp skapligt, använda dagen, träna, inte ta någon powernap och sen somna tidigt! Jag menar det! Jag ska verkligen försöka. Jag måste få igång en bra dygnsrymt, det är mycket bättre för kroppen, hälsan och träningsresultaten.


Nu, jag menar nu, ska jag lyckas! 
På med avslappnings-skivan som jag fått av mammi och 5-10 min på spikmattan.

 





Nattinatti,
xoxo Hanna





:

Får det kallas powernap?

Kategori: Den enda kategorin

Ja, får man kalla en och en halv timmes sovande för en powernap? haha, jag vet inte egentligen... Planen var i alla fall att jag skulle sova 30 min, men jag kom inte upp och snoozade och  snoozade. Alltså jag vet inte vad det är, hoppas jag inte är på väg att bli sjuk för jag känner mig helt utslagen. Ingen energi alls! Får bli en tidig kväll idag! Vilket i för sig kan vara bra då jag verkligen behöver vända på dygnet och få en bra dygnsrytm igen. 

Mina vårskor, som jag skrev om för ett tag sen, har anlänt! Supersnygga, men tyvärr fel storlek.. Blir till att skicka tillbaka och få hem en annan storlek - för jag vill helt klart ha skorna! Blev lite kär när jag öppnade paketet. Min skinnjacka har också kommit, den som jag skickade tillbaka p.g.a fel storlek. Nu sitter den som ett smäck och jag är supernöjd. (hade tänkt att länka den, men den verkar vara slut dock)

Ah, trots att jag typ ser i kors och är supertrött så måste jag plugga klart och även ta tag i disken. Dör diskberg dö! Så det är väl vad jag ska roa mig med just nu, imorgon tänkte jag skriva om överraskningsfesten som jag fixade för min kära vän Andrea i helgen! Shit vad hon blev överraskad och glad! Lätt värt allt slit. "Du skulle ju kunna hålla i nåt hemligt event med typ presidenten eller nåt! Så som du uppdaterade alla med information vid ändring" haha det var vad mina kompisar sa när all planering hade betalat sig och festen var igång! Vem vet? Hanna, nya top-secret-fest-fixaren? hahah! Who knows ;)


xoxo Hanna
 
 
 
 
 
 
 
 
 
.

trött tjej

Kategori:


























(ser helt vit ut haha blev nog för ljust från fönstret! kameran på den hör mobilen jag har just nu är inte så bra...)

Kom precis hem från ett kul jobbpass med unionen :) är däremot helt slut! sov inte bra inatt och somnade rätt sent (satt o plugga faktiskt) nu ska jag käka tonfisksallad och sen plugga klart det sista av min del på grupparbetet. Sen ska väl jag och hannah ses och sätta ihop allt :) ska bli skönt att bli klara! För övrigt så ska jag väl städa och fixa med min ekonomipärm idag! :) och så ska jag och Hanna.B gå och träna senare!blir kanske en liiiiten powernap efter salladen!



xoxo Hanna
.

Fullspäckat - hela tiden!

Kategori: Den enda kategorin

 
Jag vill verkligen bli bättre på att blogga regelbundet... Hade ju en period där jag var skitduktig faktiskt! Nu har det dock varit mycket i skolan och så + att jag verkligen kommit igång med träningen (vilket är superbra), men tar en del tid :) Ska försöka få till någon slags "vardagsrutin" kring att blogga minst en gång varje dag. Kommer dock bli sämre med det ett tag nu eftersom att min mobil är på lagning och min gamla är så seg att jag bara blir arg när jag försöker blogga på den haha. Så ni får förstå... men jag ska verkligen (!!) försöka!


Ah, idag har jag pluggat, tränat, köpt biljetter till "nelly-kvällen" på etage 6/4, umgåtts med Hannah och sen typ dött i sängen hemma. Det var verkligen tur att jag drog iväg och tränade i förmiddags för nu har energin totalt sugits ur mig... Sitter typ bara här och haha gör inget? Ska nog slå på en serie och sen rycka upp mig och försöka plugga klart min del av seminarieuppgiften som jag och Hannah håller på med. :) 

Känns helst sjukt att mars snart är slut också?! Lixom, hallå tiden? Du springer ifrån mig! Känns som att det var typ igår jag lämnade in min förra hemtenta och nu på torsdag får jag en ny? Vilket innebär att det har gått typ 4 veckor sedan jag lämnade in den förra haha det är heeelt sjukt! Ah, nä känns i alla fall skönt att fått igång en rytm i träningen - nästa steg är att få en bra dygnsrytm och en bra vardag :) Man får ta en sak i taget, annars känns allt omöjligt, men allt går! Bara man gör det på rätt sätt! :) 


Nä, nu ska jag nog tända lite lampor i fönstrena och på mina möbler här hemma, blev visst mörkt nu typ! Men vad himla skönt det är att det är ljust så länge som det faktiskt är! Trots att jag är trött idag så blir man ju mycket piggare av ljuset. Vi hörs, ska se till att uppdatera bättre! Försöka komma ihåg att lägga mina små "pauser" i pluggandet på att blogga! Kan nog vara rätt skönt att få skriva av sig också - det var i alla fall det under perioden där jag skrev som mest.


En bra pepp-låt som jag lyssnar en hel del på i nuläget! :)

Take care,
xoxo Hanna
 
 
 
 
 
 
.

Typ halvvägs!

Kategori: Den enda kategorin

Jag är snart halvvägs till mitt delmål som jag satt upp till och med 18april! :) så det är asnice!!! (Då ska vi tillägga att jag bara tränat aktivt och regelbundet i snart 2 veckor, men innan det tränat lite och tänkt en del på kosten) så det är ju helt klart ett mål jag borde klara med min regelbundna träning och goda kost nu :) pepp!!!! Sen ska man ju alltid tänka på att det kan komma motgångar och bakåtflyt! Men så är det :)


Ska försöka somna nu med den här sköna känslan! Är just nu totalt -3,2 kg! Hur nice som helst! Godnatt!


Hm!

Kategori: Den enda kategorin

Åh redovisningen som jag oh Hannah hade för vårt grupparbete gick skitbra!! :D så skönt att det är gjort och så himla glad att det gick superbra!!

Ska bara byta om och sedan dra iväg och träna! :) haha men hittade mitt gamla löshår och blev tvungen att pröva det. Varför (???) kan inte mitt egna hår växa snabbt? Har sparat och sparat! Det börjar ju komma sakta men säkert nu, efter nästan 7 år av inpackningar, special inpackningar, klippning, massor av metoder och piller! När jag var yngre så förstörde jag tyvärr mitt hår genom o färga massor, från blont till mörkt tillbaka till blont osv!! Plattade även håret som en tok! Ett tag var det flera gånger om dagen - allt blev lixom en ond cirkel! För plattade man såg det finare och mindre slitet ut, men då slet det ju också mera! Så får väl skylla mig själv? :( men nu vill jag bara få längreee!

Hmm, snälla hår! Väx :D

Vårskor!

Kategori: Den enda kategorin

Fick ett erbjudande från ellos om 50% rabatt på dyraste varan + fri frakt + knivar m. tillhörande skärbrädor, så även om jag inte borde - jag ska spara pengar - så slog jag till på två vårskor!... ångestblandad glädje faktiskt! Men behöver skor till våren OCH det blev inte alls mycket pengar för dessa två godingar. 



Den översta bilden är en sneakers med dold kilklack! Har länge tyckt att dom är supersnygga, men har inte hittat någon som känns "rätt" och som "min sko". Men nu gjorde jag det - vad tycks? Jag hoppas dom är lika snygga på riktigt, dom hade i alla fall fått mycket bra betyg och recensioner! Dom nedre är bara ett pra "vanliga" sommar-skor, i neongult, vårens ballaste färg typ! Har varit sugen på något i den färgen, tänk så snyggt till typ ganska ljusa jeans och nån vit tröja? Mh, mh mhh! Vill ha mer vår nu! :D

Nä, jag försöker faktiskt mitt i allt också bli klar med skoarbetet som ska redovisas imorgon, ska typ bara skriva dit nån mening till, men kommer aldrig till skott... och så ska jag läsa genom mina bitar lite mer så jag kan redovisa imorgon. Men har kryp i benen så kan inte koncentrera mig, tror därför att jag ska öppna fönstret lite och vädra samtidigt som jag diskar eller städar lite för att få röra på mig. Jag brukar få bättre koncentrationsförmåga om jag rör lite på mig ett tag först :) Önska mig lycka till på redovinsningen imorgon! ;) Ska bli skönt att få den avklarad så att man kan känna sig klar och slippt känna "jag borde göra den där skoluppgiften" :)


Godnatt snart då, 

xoxo Hanna
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
.
 

Var tvungen att pröva!

Kategori: Den enda kategorin

Haha ja, jag såg på nån blogg att tjej hade messat till 118800 haha! Och jag kände för en ego-boost, så a haha prövade! (Vet att dom skriver bra saker till alla, men va tvungen o pröva) :D haha

Att svettas!

Kategori: Den enda kategorin

Ännu ett tungt men otroligt skönt pass på actic avklarat! Är stolt över mig själv för börjar redan se resultat på styrkan - får höja vikten 👍 sitter just nu och eftersvettas lite, sen är det bara lite stretching som kvarstår. Ikväll blir det lite mer plugg, sen dicte och Molanders på tv! :) nä, nu ska jag stretcha!

Xoxo Hanna

Mot Falun

Kategori: Den enda kategorin

Ja nu sitter jag på tåget till Falun igen efter en underbar familjehelg med mys och födelsedagsfirande :) är lite trött eftersom jag inte är van vid att gå upp innan 6 haha! Men inte så farligt i alla fall! Däremot var kylan ute en liten smärre chock! -17 grader!!! Burr! Aja, nu ska jag plugga.




Xoxo Hanna

GRATTIS ROBIN!

Kategori: Den enda kategorin

 


Alltså, jag är fylld av lycka och glädje! Robin Stjernberg, den fina människan, kammade precis hem hela melodifestivalen 2013!! Grattis tusen gånger om! Jag tycker verkligen att Robin är en värdig vinnare, låten är underbar, sången är klockren, Robin är så himla fin p
erson, han älskar det han gör och ah allt blir bara jävligt bra. Jag tror vi kan gå långt med den här underbara låten och våran fina Robin! 

Älskar bara hela reaktionen av Robin när han vann - chocken, glädjen, han förstod verkligen inte. Alltså så fort klippet kommer upp på svtplay.se MÅSTE ni gå in och kolla! Vilket klipp, vilken reaktion! Shit. Man ryser! Fina, fina människa!

Ännu ett STORT GRATTIS ROBIN! Du är helt otrolig! Vilken röst, vilken personlighet och vilken fin värdegrund!Fortsätt bara med att vara dig själv, då kan du gå precis huuur långt som helst! It's all because of you - Robin Stjernberg.







.
 
 

Actic

Kategori: Den enda kategorin

Underbart att vara igång med träningen! :) körde med en pt igår som hjälpte mig att bygga ett program :) så körde genom det programmet idag och så var lilla mamma med och debuterade på gym för första gången :) underbarast av allt är ju typ att solen skiner också!! Våren är på väg!

Sjukt mycket med allt!

Kategori: Den enda kategorin

Jag vet... Jag har varit kass på att uppdatera :/ men är så mycket med allt hela tiden och jag jobbar på att Fårö bra dygnsrytm och vardag! Har iaf nyss varit och tränat och byggt upp ett program med en pt! Helt slut i armarna haha! Och svettig ;) gött! Nu ska jag hem o mysa med mamma i min lilla lägenhet!

Brunette again!

Kategori: Den enda kategorin

Jaha, då ligger man här på Saras soffa och är jättenöjd efter att ha jobbat på hennes mammas 50-års fest igår! :) har inte mkt batteri på mobilen så skriver inte så mkt! Men blev iaf brunett igen igår innan festen också ;) fick även se att Robin och Anton gick vidare till finalen i mello igår!! Wihoo!