sweetwalk.blogg.se

Live your life! But follow mine!

Filmen var... sådär

Kategori: Den enda kategorin

A, jag blev faktiskt ganska besviken på "Mammas pojkar" kändes som att dom egentligen bara hade tillräckligt mycket bra klipp för att få ihop en kortfilm, men dom hade ju planerat en långfilm  - så fick bli det.... lixom det var ingen handling.. filmen bara rullade på och rullade på utan att det byggdes upp nån direkt spänning, allt kändes typ som ett jättelångt intro. Det var inte förrän typ sista kvarten som det blev lite spänning och kul.. Visst kan man se filmen hemma när den går att se på datorn lr så, men skulle inte rekommendera att gå och se den på bio. Men men, var ju hur som helst mycket mysigt att göra nåt med familjen som vi inte gjort på länge :) Nu ska jag nog lägga mig alldeles strax för imorgon har jag lite saker planerade:


Bio med familjen!

Kategori: Den enda kategorin

Ja, nu ska jag göra mig klar lite snabbt för att åka in till stan och gå på bio med familjen! Mysigt, för det var jättelängesen vi såg en bio tillsammans. Vi ska se "mammas pojkar", hahah tycker den verkar var mycket rolig. 
 
Men jag har lite bråttom nu, så kan inte skriva nåt mer! Idag har jag haft en skön och slapp dag, mys med Darcia och massa bus i snön, hon älskar att springa runt i snön i koppel. Sen har jag bara chillat hemma iklädd ziperall och mjuka strumpor! Spelat lite sims och kollat tv ;) Behövde en sån dag helt klart :)

ska kila nu,
xoxo Hanna
 
 
 
.

Sallad!

Kategori: Den enda kategorin

Lite sen lunch, en god (diskonten så vacker, tonfisksallad med stekt halloumi till :) gott ochnyttigt! Passar ju in på mitt nyårslöfte bra - så tjuvstartar lite med det då!

Sista lördagen 2012!

Kategori: Den enda kategorin

Ja, det känns sjukt men det är faktiskt sista lördagen det här året! Galet vart tiden tagit vägen. Jag började i alla fall den här dagen med att rensa lite i källaren med mamma, sen packade vi bilen full med återvinning som skulle till soptippen :) skönt att bli av med sånt där! Sen klockan 11 mötte jag min bästa Sara på duveholmshallen för att träna på actic, så himla skön känsla nu efteråt! Och det bästa är att det inte gör det minsta ont i knäet - peppar peppar ta i trä! Nu rullar vi hemåt för lunch, siesta och sen fix inför mormors födelsedagsmiddag som vi ska på :)


Xoxo Hanna




.

Halsbandet

Kategori: Den enda kategorin

MOTIVATION!

Kategori: Den enda kategorin

 
Nu har jag gjort en motivationsbild som jag ska hänga upp hemma hos mig vid min spegel samt på kylen :) Tanken är att bilden ska peppa mig att käka nyttigt och träna för att nå mitt mål! Har ju inte så jättelångt dit, men med alla motgångar med knäet och sånt så är det bra med extra peppning! :) Nu ska jag sova, imorgon ska mamma och jag rensa ur källaren lite, köra saker till soptippen och klockan 11.00 ska jag möta Sara för att träna. Vad jag ska göra sen vet jag inte riktigt, men runt fem-halv sex ska vi hem till mormor och morfar för att fira mormor som fyller år :)


Sov gott,
xoxo Hanna
 
 
 
 
.

Den satt fint!

Kategori: Den enda kategorin

Åh vilken prefekt avslutning på en kanonbra termin med alla underbara på unionen student! Det ärbara en hög med sköna, socialamänniskor som man bara har såhimla kul med. Vi var och käkade på en båt i Slussen som heter Patricia, det var jättegod mat! Oxfilé, pommes och bea. Sen "bananaboat" till efterrätt. Kan ju säga att byxorna sitter tajtare nu haha men oj vad gott det var. Nu sitter jag på tåget mot Katrineholm :) kan ju inte få en bättre start på jullovet!!

Eskilstuna med mamma!

Kategori: Den enda kategorin

Ja, nu  ska jag och min lilla mamma iväg till Eskilstuna och fixa lite ärenden. Bland annat så har jag hängt undan ett halsband där :) (lägger upp bild strax) Jag önskade mig det halsbandet i julklapp och skulle också få det va min moster m. familj & mormor & morfar, men min moster måste ha glömt det samt 9 par örhängen på någon affär... och förmodligen så har någon sneaky  liten tjuv hittat det oc blivit glad... jävla folk alltså... Sen hade det tagit slut i Katrineholm så får nu åka till Etuna och köpa ett nytt :) Tur att dom hade det där! Nu ska vi i alla fall åka, ska bara lyfta in min lilla bebis från hagen först. Hon älskar att vara ute i snön och sin hage om dagarna, men hon älskar också att få mysa ner sig i sin varma vinterbur om kvällarna. Jag ska försöka berätta mer om julen och resan senare idag!


xoxo Hanna
 
 
 
.

God Jul och allt det där!

Kategori: Den enda kategorin

Vilken perfekt start på lovet och vilken perfekt och underbar jul jag har/har haft!! Vi hade sol, sol och mera sol, varje dag på Gran Canaria! Hur gött är inte det lixom?! Har dock inte tid att skriva ett långt inlägg nu för jag ska nörda mig lite alldeles strax ;)
 
 
hihi det är min lilla julklapp till mig själv (a) Uppdaterar mer om julen och resan imorgon eller nåt! Hoppas er jul varit bra :)
 
 
xoxo Hanna
 
 
 
 
.

Hejsvejs!

Kategori: Den enda kategorin

Nu kommer jag inte blogga på ett tag eftersom vi snart rullar mot Stockholm och hotellet där vi ska sova inatt. Imorgon bitti går flyget till Gran Canaria, Puerto Rico. Ska bli såååå underbart skönt att komma till värmen och solen. Jag älskar ju vintern, men just  nu är det ju typ töväder :( Jättetrist... men det ska bli kallare i alla fall! Så kommer nog vara en vit jul! Har precis lämnat in den näst sista uppgiften innan det till 100% är jullov. Ska göra den allra sista ikväll på hotellet. :) Nä nu ska jag se till att jag har packat ner allt och sen ska jag och mamma till stan och köpa några sista julklappar. Vi hörs väl om en vecka typ då! See yaa! God Jul och sånt!

 
xoxo Hanna
 
 
 
 
.

Tryckfels-nisse

Kategori: Den enda kategorin

ah, haha jag insåg att jag skrivit fel, vi ska inte till San Agustin, utan till Puero Rico :) 
 
Det här är en bild på hotellets pool, jättefint ju att man ser ut över staden och till horisonten. Vi var i Puerto Rico förra vintern med, jag tror faktiskt det blir tredje gången jag är där, så tredje gågen gillt. Fast inte tre år irad, jag tror vi var i Thailand fem veckor 2010. Men 2009, 2011 och nu 2012 har det varit/blir det Puerto Rico. Vi brukar sällan resa  till samma ställe två gånger, men Puerto Rico, Gran Canaria, är så himla perfekt så verkar ha blivit lite av en favorit! Åh vad jag lääängtar! Ska bli så underbart.
Vädret ska bli kanon ocksåå! Jag menar 22-23 grader i luften och massa sol = mycket varmare än det i solen! Sist var det väl runt 28 grader i solen, heeeelt underbart! Har läst också att det är typ 19-20 grader i havet, mm gör det ju inte mindre underbart direkt! Oj förlåt för ett rese-tjatigt inlägg, men jag längtar så himla mycket!!



Nu ska jag packa klart väskan, vi får se om jag lyckas ta med mig vinterkläder för en månad + sommarkläder för en vecka + julaftonskläder +  nyårsoutfit + olika skor + datorn + lite böcker! haha Wish me luck! ;)
 
 
 
 
xoxo Hanna
 
 
 
 
 
.
 
 
 
.

NEJ!

Kategori: Den enda kategorin

Äntligen kom Norlie och KKV med en ny låt, alltså dom snubbarna gör riktigt skön musik!
 
 
 
 
 
.

trött tjej!

Kategori: Den enda kategorin

ah, jag tror jag somnade runt 02:30 igår och nu har jag varit vaken en stund, måste verkligen hinna klart med allt, tänkte att det är bättre att gå upp och hinna klart och eventuellt hinna ta en tupplur - än att gå upp senare och få stressa sönder :) Tanken var att gå upp 08:30, men blev 09:10, helt okej ändå! Nu ska jag bara piggna till, annars kommer jag bara göra mig illa för att jag är lite trött. Sen ska jag packa klart, ta hand om den rena disken samt plocka undan lite :)


xoxo Hanna





.

så typiskt hanna

Kategori: Den enda kategorin

..det är så typiskt mig att inte komma till skott med något när jag är halvtrött... och det är också så typiskt mig att aldrig, när man ska lägga sig tidigt, vara trött före 01.00-01.30 om ens då.. nu när jag ska packa och fixa så skulle jag kunna somna precis här där jag sitter och klockan är 00.00... och det har känts så en timma!

jullovv deluxe

Kategori: Den enda kategorin

Det är helt galet att det redan är jullov!? Men ÅÅÅH så välbehövligt! Har nyss kommit in efter att ha varit ute i -20 grader och fotat rörelse och vinter bilder :) Gick kanonbra, känns det som i alla fall. Nu måste jag laga nån mat, för jag dör snart av hunger haha. Sen är det väl bara att sätta fart med att packa och förbereda allt inför att åka hem till Katrineholm imorgon. Och jag ska inte bara packa till Katrineholm, utan även till Gran Canaria, San Agustin, för dit åker vi på måndaaag! Wihiiiiii! Lovelyyy! Ska bli underbart med lite sol, värme och inga pluggtankar!! Jag älskar vintern också, så det är absolut inget fel på det, men jag behöver ladda lite c-vitaminer och solbränna (om jag lyckas få nån, haha jag har inte så lätt för o bli brun..)! Aja, nu måste jag som sagt käka, sen ska jag hinna med en buss ner till stan och köpa en diskpropp som funkar, så jag kan ha mina blommor i diskhon när jag åker, samt kanske köpa en lussebulle - jag menar det är ju lucia idag!


xoxo Hanna
 
 
 
.

Det där med ork

Kategori: Den enda kategorin

Det är konstigt hur det fungerar med mig egentligen, jag skulle ju som sagt gått upp åtta, men råkade bli 09.39... aja behövde sova! Men hur som helst så fick jag det som jag skulle göra gjort och det blev ju jättebra i alla fall! Men nu efter att jag kom hem från skolan är det som att orken bara rann ur... jag har kollat genom mina foton jag tog idag samt valt ut till viss del vilka som är ett urval till mitt egna projekt "vinter". Men sen då? Näe, då bara gick jag i standbyläge typ... fixade visserligen julkort med mamma nu som vi beställt, men ändå.. jag som skulle göra minst en skoluppgift till innan jag skulle sova OCH jag skulle lägga mig tidigt? Gick ju bra... haha... jaja, jag behövde nog en lugn kväll förmodligen, har ju ändå hunnit massor idag! Men jag har ju destomer kvar till imorgon. Nu ska jag göra mig klar för att sova och jag är faktiskt riktigt trött så borde inte vara svårt att somna, I hope! Jag saknar min familj såå mycket!! Ska bli underbart att komma hem till dom och veta att jag inte ska åka därifrån inom några dagar! <3 (även om jag älskar falun och supertrivs här i min lägenhet så är ju familjen inte här och jag ääälskar att umgås med familjen)
 
 
 
Sov gott,
xoxo Hanna




.

På väg hem, typ

Kategori: Den enda kategorin

Nu rullar vi från Borlänge till Falun. När vi stod och väntade på bussen såg jag denna reklamaffisch från triss. Haha tyckte den var kul faktiskt! Jag och Andrea ska direkt till kåren och göra klart den uppgift vi fick på workshopen förut. Vi lärde oss att rätta texter med korrekta korrekturtecken :) haha låter pisstrist, men det var faktiskt riktigt kul! Haha så vi fick en text att rätta som ska scannas in och lämnas in på söndag. Kände att vi lila gärna kan göra den direkt, låna kårens scanner och bli av med uppgiften :) så slipper man känna att man har ännu en sak att göra nu ska jag strax gå av bussen!

Ut och fota!

Kategori: Den enda kategorin

Yes! Nu ska jag ut och fota lite vackra vinterbilder!
 

It's a beautiful day!

Kategori: Den enda kategorin

Ja, idag skiner skolen för fullt! Underbart! Jag skulle gått upp klockan åtta tänkte jag, men kände att jag ville sova till nio, det var ju så himla mörkt ute, sen råkade jag dock snooza till 09:39, men men hade nog sömn att ta ikapp, för nu är jag utvilad. Jag har tagit en skön morgondusch och gjort en god smoothie på naturell youghurt, hallon, banan, solroskärnor och krossade linfrön. Nu ska jag klä på mig varmt och gå ut och fota lite innan det är dax att åka till skolan. Mitt egna fotoprojekt är ju vinter, så känner att en solig vinterdag är det perfekta att fota + att jag kanske kan få till några linje bilder också :) Aja, nu måste jag klä på mig snabbt, för bussen till Borlänge går 12:21 och jag borde hinna käka nån snabb lunch innan de också!

(har sett, haha tackvare en kompis som kommenterade när jag la upp denna en annan dag, att jag skrivit 2:a advent, haha men det är ju faktiskt 3:e advent, galet nog!!)
 
xoxo Hanna
 
 
 
 
 
 
.

Vi har kul på jobbet!

Kategori: Den enda kategorin

 
(bilden gick inte att vända i datorn, eller snarare det gick inte att spara den när man vänt den pga. fil-fel stod det..)

Nu är jag otroooligt trött efter en dag fylld med saker, roliga saker, men ändå, att göra någonting energikrävande precis hela dagen tar på krafterna! Men det är skönt, för jag har haft svårt att somna de två senaste nätterna, tror inte jag får det idag alltså ;) Vilken är välbehövligt, för måste upp imorgon och hinna fota lite innan lektionen som börjar 13:00-15:00... Det är i alla fall en vision att hinna fota lite, vi får se hur det går, kanske gör nåt annat istället, men I will try my best! Nu ska jag göra nåt enkelt att käka, har ju inte hunnit äta middag än, sen blir det sängen och nåt avsnitt desperate housewives att somna till!


xoxo Hanna
 
 
 
 
 
 
.

Hem och vända!

Kategori: Den enda kategorin

Ja jag har jobbat med Unionen hela dagen, vi har haft ett glögg/kaffe & fika bord :) Jättekul! Men nu ska jag iväg igen till skolan för att ha föreläsning i foto 1 kursen! Hem, byta om, andas och tillbaka till skolan. Kommer sova gott inatt tror jag. :)

Off to work!

Kategori: Den enda kategorin



 
 
Varmt välkomna till Högskolan i Falun! 09:30-14:30
 
 
 
 
 
 
.

Veckans planering!

Kategori: Den enda kategorin

 
Nu ska jag sova! Redo för morgondagen och allt :) Nattinatt!

 
xoxo Hanna
 
 
.

Nu är det lite bättre...

Kategori: Den enda kategorin

Ja, jag är fortfarande irriterad och ledsen over glaskrossen som skedde i mitt kök förut idag... men men what to do? De är ju bara att leva vidare lixom, soppa upp spillrorna och kasta dom. Jag och Andrea har varit och handlat till infobord XL som vi ska ha imorgon på Högskolan här i Falun. Vi ska bjuda på glögg, pepparkakor, skumtomtar, celmentiner och kaffe :) Mysigt! (kaffet är väl mest till för dom som inte vill ha glögg lixom)

Jag sov mer än urkasst inatt, drömde massa hemska mardrömmar... så jag vaknade stup i kvarten. Inte alls kul... så jag är otroligt trött nu faktiskt, men det känns lite tidigt att lägga sig och sova när klockan bara är 19:20...  Snälla, dumma, mardrömmar... leave me alone, please? Tror dock att en del av mardrömmarna kom från ett avsnitt av Desperate Housewives där en hemsk storm och tornado (tror jag?) drev in över staden och förstörde massor samt att ett flertal dog.. men andra delar vet jag precis var dom kommer ifrån, egentligen inga mardrömmar, men drömmar som inte får en att må bra... Snälla sluta spöka i mitt huvud, kan du inte bara suddas ut, lite i alla fall?

Ja ja, nu ska jag väl ta undan min rena disk och sedan göra nåt litet att äta. Sen tänker jag faktiskt bara lägga fram det jag ska ha med mig till jobbet imorgon - sen ger jag upp och lägger mig för att sova! Bättre för tidigt än att jag blir klarvaken framåt 21-22 och inte kan sova alls... Ska ändå upp relativt tidigt imorgon!
 



xoxo Hanna



.

HELVETES j*vla SKIT fan ÅHH gaaah FAAAN!

Kategori: Den enda kategorin

Ah... så här såg min status ut på facebook nyss
"JÄVLA SKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIT!!!!!!!!!!!!!!! Alla mina favoritglas... sönder.... ÅÅHHH!! faaaan! skitdag!!!!!! (dom går inte o köpa nya)...... GAHHHH HATAR DEN HÄR JÄVLA DAGEN!! kunde inte do andra jävla vanliga glasen rasa?! VARFÖR HATAR GUD MIG? ALLTID"

Det går så jävla dåligt  ibland så att det är inte sant... nu pajade jag mer än hälften av mina favoritglas... dom stod i en trave på köksbordet för att dom skulle diskas... där stod även en annan trave med "vanliga" IKEA-glas... som kostar 29kr för 6 st... men självklart rasar inte dom utan mina älskade favoritglas som inte finns att köpa längre... GAH blir så arg och ledsen, bröt fan ihop lite (tecken på att jag behöver lov också..) Nu har jag i alla fall lugnat mig, men det är så helvetes jävla typiskt! Varför dom glasen och inte dom andraa?!?! GAH, äh nu blir jag bara arg igen... dumt! Måste äta nåt, dör snart känns det som.. 

I ALLA FALL,
Har någon av er, eller någon ni känner dessa glas så vill jag mer än gärna köpa dom!
Kan ni kanske sprida på facebook och fråga? Jag är desperaat, det är mina absoluta favoritglas!

(Ta gärna bilden och fråga på facebook)


Tack för hjälpen!
Nu ska jag göra nån lunch, men först ska jag ta bort allt glas-splitter som är i hela jävla köket...!



xoxo Hanna
 
 
 
.

Julmarknad

Kategori: Den enda kategorin

Jag och Sanna var på julmarknaden vid Falu-gruva idag :) Jättemysigt och vi sprang runt med varsin systemkamera och tog kort på allt.. haha nördar! men fick en del fina bilder :) Slänger upp dom här! Det är bara dom första som är beskurna eller liknande för att jag ska ha dom till en fotouppgift i skolan, de andra är helt orörda. 

 
Observera att jag äger rättigheterna till dessa bilder och vill ni använda dom får ni fråga om lov först :)

Nu ska jag köka ägg och käka, sen göra mig klar för att sova faktiskt, är riktigt trött! (fan sällsynt att jag är trött den här tiden på dygnet, såå skönt) Vi hörs!


xoxo Hanna
 
 
.

Wihii!

Kategori: Den enda kategorin

Tack Andrea för att du peppade till mig och fick mig att gå ut med dig igår! Jag hade en fantastiskt rolig kväll, och en mycket mysig förfest hos Andrea, bara hon och jag. Det var riktigt mysigt och välbehövligt med egentid föruom när vi jobbar :P Hur som helst så hade jag tänkt mig en kväll hemma med mjukiskläder och serier typ, men som sagt så lyckades Andrea övertala mig att komma hem till henne och sen gå ut. Nu ligger jag i min säng och kollar på desperate housewives, såå bra! Jag, Sanna och Andrea ska ha myskväll här sen, men först måste jag städa det jag inte hann igår (var mitt uppe i en sortering av min sekretär när jag blev tvungen att dra till Andrea) haha. Och för att orka städa måste jag först "läka" är trött och har lite ont i mitt knä :/ men laddar upp med frukt, kladdkaka och serier! Snart så kan jag nog städa! haha

 
 
haha jag försökte desperat, länge, att få till en typ "tummen upp för bra kompisar" eller "I coming for you"-bild, haha men lyckades inte och intalade mig själv att "Hanna seriöst, ge upp? slösa inte tid, haha på riktigt åk iväg i stället, klockan är ju mkt?!"
 
 

xoxo Hanna
 
 
 
.

Wihii!

Kategori: Den enda kategorin

Tack Andrea för att du peppade till mig och fick mig att gå ut med dig igår! Jag hade en fantastiskt rolig kväll, och en mycket mysig förfest hos Andrea, bara hon och jag. Det var riktigt mysigt och välbehövligt med egentid föruom när vi jobbar :P Hur som helst så hade jag tänkt mig en kväll hemma med mjukiskläder och serier typ, men som sagt så lyckades Andrea övertala mig att komma hem till henne och sen gå ut. Nu ligger jag i min säng och kollar på desperate housewives, såå bra! Jag, Sanna och Andrea ska ha myskväll här sen, men först måste jag städa det jag inte hann igår (var mitt uppe i en sortering av min sekretär när jag blev tvungen att dra till Andrea) haha. Och för att orka städa måste jag först "läka" är trött och har lite ont i mitt knä :/ men laddar upp med frukt, kladdkaka och serier! Snart så kan jag nog städa! haha

 
4
 
haha jag försökte desperat, länge, att få till en typ "tummen upp för bra kompisar" eller "I coming for you Andrea"-bild hahaha men ah, lyckades inte ;)
 
 

xoxo Hanna
 
 
 
.

JARRÅ!

Kategori: Den enda kategorin

Yes! I did it! Jag fick en 4:a på tentan vi hade imorse! Så jäkla skönt!! Hade verkligen inte orkat göra omtenta... men det var så svårt att veta vad man skulle plugga på.. för när jag hade läst de sidor man skulle läsa känndes det lixom som att "aha..? och vad ska vi kunna som inte är självklart?".. så jag var nervös för att jag missat nåt typ, men det hade jag ju inte - Wiiie! Nu sitter jag här i min säng igen, har käkat lunch för ett tag sen och funderar faktiskt på att dra en liten powernap, jag är galet trött.... eller snarare jag blev det nu, matkoma? Vad jag ska göra med den här dagen vet jag inte exakt, har en liten plan i alla fall, men får se vad jag gör med kvällen. Det här är vad jag vet att jag ska göra i alla fall och vad jag har gjort:


Vad jag gör ikväll får vi som sagt se, kanske slappar - om jag känner mig så tött som jag gör nu! Annars kanske jag och Andrea drar till Kåren... Just nu lutar det dock mer åt att slappa! Ska ju ha vinkväll med Sanna & Andrea imorgon :) Nu ska jag dra en powernap så att jag kan göra min lilla 25kvm's lägenhet skinande ren sen :)


xoxo Hanna
 
 
 
 
.

Jullov nu tack?

Kategori: Den enda kategorin

Alltså min energi till att plugga har lixom helt och hållet runnit ur mig... jag orkar inte engagera eller koncentrera mig.. vilket är kasst för jag vill vara engagerad och koncentrerad!! Men lixom, känns bara hela tiden som att det finns roligare/viktigare saker att göra. Självklart saker som inte är viktigare än skolan, men det känns så nu. Jag behöver verkligen det här jullovet som kommer om drygt en vecka. Jag vill inte vara oengagerad... jag är inte alls sån egentligen, men lixom orken finns inte. Imorgon har vi deltentamen i typografi- och copywrite-kursen, så jag måste plugga.. vill ju inte få omtenta på en sån sak lixom. Men jag vill göra annat också, typ som att städa ur kylen (ja du läste rätt) hur ofta vill man göra det? Typ aldrig? men jag vill det nu... Så på ett sätt är det bra att inte ha ork, för jag tvingar mig själv att plugga och när jag tar pause så gör jag sånt jag vill - typ städa kylen, ta hand om den rena tvätten, diska mm (sånt som man i vanliga fall inte vill göra).

Aja, ska ta mig i kragen nu och lyssna/titta på de inspelade föreläsningarna nu!

xoxo Hanna
 
 
 
 
.

Off to school

Kategori: Den enda kategorin

åh vad skönt med sovmorgon! Det behövde verkligen jag. Just nu snöar det ganska mycket utanför fönstret och jag har ingen aning om vad jag ska ta på mig?! Är myskläder-sugen, men vill inte gå i mjukisar eller ziperall... men kanske typ leggings och nån stor skjorta? Hm, åh får se. Workshop i typografi idag 13.00-15.00 :) hoppas den är givande, för är inte alls sugen på att åka egentligen :P men men.. Nu ska jag kila! Bussen till Borlänge går 12.21 ;)


xoxo Hanna


.

Nöjd!

Kategori: Den enda kategorin

Nu går jag faktiskt och lägger mig med en nöjd känsla i magen. Trots att jag inte pluggade inför provet/deltentamen som är på fredag så har jag gjort mycket nytta. Jag har tvättat den tvätt som jag hade, vilket inte var så mycket, men det är också ett framsteg att jag kommer ihåg att tvätta innan det är tokfullt! Jag har också gjort klart mina två copy-uppfiter som går ut på att man ska skriva två personliga brev, ett till en reklambyrå/typ och ett till en organisation, jag valde kvinnojouren. Man ska absolut inte skriva som ett vanligt brev typ "hej jag heter,..bla bla.. jag gillar..bla bla.." utan det ska vara udda, konstigt, sticka ut och väcka nån slags känsla hos läsaren. En reklambyrå får lixom in huuuur mycket brev som helst, ska man ha någon chans måste man göra något som stocker ut lite.. Jag är i alla fall riktigt nöjd med mina brev :) Hoppas han blir nöjd också haha! Har gjort det här en gång tidigare och fick bra kritik och han blev nöjd, så borde ju inte kunna gå sämre ett år senare? ;)

 
 
Brevet till reklambyrån. (såg ett stavfel nu "mitt sett att se på.." det ska ju stå "mitt sätt.." så klart, ändrat det på inlämningen nu, men pallar inte ändra här haha)



Brevet till kvinnojouren 

OBS!! Allt som står i brevet till kvinnojouren är påhittat. Det ligger ingen som helst sanning i det. Jag tog inspiration från en bild och en hemsida på internet som är emot kvinnovåld. Uppgiften gick ut på att hitta på om det behövs, vilket det gjorde för mig här - det skulle inte blivit något intressant brev om jag skrev utifrån mig själv, för jag har ingen som helst koppling eller egen upplevelse av kvinnovåld, så det skulle ju blivit ett brev som inte alls passade mottagaren eller uppgiften. Så åter igen DETTA BREV ÄR HELT OCH HÅLLET PÅ HITTAT!! Vill bara vara övertydlig med det så att ingen idiot går och får för sig att det skulle handla om min pappa och mamma! Sen vill jag också säga att de svarta blocken som ligger över telefonnummer och efternamn enbart ligger där för att jag la upp det här på internet nu. När jag lämnar in det till läraren är det självklart inte några svarta rutor där, haha det förtstör ju hela layouten, men  ni får försöka tänka bort det, för vill inte lägga ut mitt nummer och efternamn här på bloggen :)


Godnatt :)

xoxo Hanna




.

Välkomna!

Kategori: Den enda kategorin

 
Jag gjorde precis en affisch till vårat infobord XL som vi ska ha på Högskolan Dalarna i Falun (där affischen ska hänga, därav står det "vi ses här i ljushallen!") Blev riktigt nöjd med den faktiskt ;) Nu ska den bara skrivas ut och hängas upp! I vanliga fall är det kommunikatörerna på Unionens huvudkontor som gör affischerna, men det är egentligen bara till större event, men jag kände att vi bör ha en när vi ändå ska göra ett ganska stort event på skolan :) Nu får vi se om jag hinner plugga lite, har som vanligt haft fokus på annat... inte alls pluggsugen - men jag har i alla fall gjort nytta. Tvättat & jobbat :)



xoxo Hanna
 
 
 
 
.

En stake till

Kategori: Den enda kategorin

Fick förresten en skarvsladd till den andra ljusstaken som varit släckt hittills, så nu lyser den så mysigt också :)

Ortoooligt trött

Kategori: Den enda kategorin

Alltså jag är så himla trött idag! Jobbade 08:00-13:30 med unionen och en föreläsning om minnet. De va verkligen jättebra och man fick många knep som kommer hjälpa vid tenta plugg tex :) just nu lagar jag mat - red curry wok med fullkornsris. Har legat nedbäddad i sängen sen jag kom hem, frös så förbannat att jag va tvungen att ta en varm dusch och sen krypa ner under täcket i min nya ziperall... Mysigt! Sov nästan en timme, vilket jag behövde för är liite piggare nu i alla fall. Aja,hade jag fått välja hade jag bäddat ner mig i sängen och kollat serier eller spelat Sims resten av kvällen, men måste tyvärr plugga :/ dooh! Inte alls sugen på det, känns som att min plugg-kraft lixom börjar ta slut, så det är tur att vi slutar om 1,5 vecka :) behöver lov nu alltså!! Aja, nu ska jag kolla till maten och sen käka och plugga.. Ska i alla fall hunnit plugga en hel del till klockan åtta för då börjar bonde söker fru.

Today is a good day

Kategori: Den enda kategorin

Gud vad skönt det var att komma hem till en fin, städar och julpyntad lägenhet. Jag kunde lixom bara lägga mig i sängen och njuta av hur mysigt det är. Idag har jag pluggat lite inför tentan på fredag, ska bli skönt på ett sätt att ha den gjord, även om den inte är så stor så är det ju en sak som ligger över en. Hur som helst, jag har även varit ute och gått i det kalla vinterlandskapet som är ute nu! Det är ju fantastiskt fint, speciellt en dag som denna då solen kikar fram lite också. Det blev en promenad ner till stan för att lägga undan en julstjärna (sån man hänger i fönstret) till mormor - hade inte med mig plånboken så får hämta ut den imorgon. Tror jag var ute och gick i typ 50 minuter, vilket var jätteskönt - men den klarade man ju inte mer, kinderna och näsan var ju typ bortdomnade av kylan haha. Nu håller jag på och gör mig klar för fotolektionen som börjar klockan 17:30-20:00. Efter föreläsningen ska Andrea och jag handla lite saker till föreläsningen som Unionen håller i imorgon. Det är en föreläsning om minnet, Mattias Ribbing är det som kommer och föreläser om hur du kan få ett bättre minne - inför en tenta tillexempel! Mattias Ribbing har svergies bästa minne (vet inte hur man konstaterat det, men så är det i alla fall)
 
 
Älskar att glidarunt i Ziperall, så har typ nött ut min.. haha därför köpte jag nu en ny på Ullared som jag bara gillar massor! Den är så mjuuuk och mysig!
 
Det är vinter i Falun, den här bilden tog jag på vägen hem från tåget igår kväll!

Nä, nu måste jag kila! Annars hinner jag inte i tid till skolan :)

xoxo Hanna
 
 
 
 
.

Det är mycket nu

Kategori: Den enda kategorin

Jag och mina brudar har varit i Ullared hela helgen,vilket var jättekul!! Kom hem runt 21-tiden igår och var helt slut. Vaknade imorse med huvudvärken från helvetet... Inte alls kul. Det som däremot piggade upp var att det var sol och blå himmel + gnistrande snö! Så himla vackert. Jag tog en magnesyl och till slut släppte huvudvärken, så det blev att stressa iväg till ett tåg mot Stockholm för att gå på månadsmöte med unionen. Mötet var bra och vi fick supergott fika! Så a nu sitter jag på tåget igen för att rulla vidare till Falun! Är sååå trött! Får se om jag orkar skriva nåt mer ikväll, annars gör jag det nog imorgon :)

Snart så

Kategori: Den enda kategorin

Godmooorgon!

Kategori: Den enda kategorin

A, jag går ju inte upp innan 5 en vanlig lördag! Men idag är ingen vanlig lördag, för idag ska jag, Sara, Winny & Alex åka till Ullared. Wihiie! Vi ska bo i husvagn och shoppa i 2 dagar ;) bäst att göra sig klar nu - för det är jag som ska hämta upp brudarna!